Merhaba arkadaşlar. 24 ay sözleşmeli TTNET+Sabit hat aboneliğim kasım ayında bitiyor. Bunlardan, TTNETadsl hattımın sözleşmesi 01.11.2014 de. Sabit hattımın sözleşmesi de 28.11.2014 tarihinde son buluyor. Aralarında 28 gün var yani.
ADSL hattımı, sözleşmenin bittiği tarihte kapata bilir miyim. Yoksa sabit hat sözleşmesinin bitmesini mi beklemem gerekiyor. Sözleşme nasıl yapıldı açıkçası tam olarak bilmiyorum.
Bir şey daha sormak istiyorum.
İptal işini sözleşme bitim tarihinde mi, yoksa 1 gün sonra mı yapmak gerekiyor. Malum ek fatura veya benden habersiz sözleşmenin uzatılmasını istemiyorum. Geçen sefer bana attıkları kazığı hala daha unutmadım. TTNET den bir an önce kurtulup başka bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bana bir yol gösterirse memnun olurum. Teşekkürler.
sözleşmede ne yazıyorsa öyledir.
sizden habersiz taahhüt yenileyemezler. sözleşme tarihinden 1 gün sora kapatırsanız daha iyi olur garantiye almış olursunuz bence.
Sözleşmeyi bulabilsem neyin ne olduğunu öğreneceğim, ama yok.
1 gün sonra kapatmak bence de en mantıklısı. diğer aya sarkacağı için ek bir fatura göndermezler inşaAllah. 2005 den bu yana ttnet müşterisiyim, şimdiye kadar hizmet değişikliği hiç yapmadım. müracaatımı hangi tarihte, nasıl yapılması gerektiğini bilmediğimden sordum. teşekkürler.