Şimdi Ara

ttnet haksız faturaları(bir bakın lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15/09/2014 tarihinde online işlem merkezinden tahahütsüz (tahahütü bitmiş) yalın adsl internet hattımı online işlemlerden kapattım başka firmaya geçiş yaptım 15 günlük eylül faturamıda ekim ayında tam ödedim...15 eylül 2014'ten beri 0.1kbayt bile kullanmadığım ttnetten 6 aylık 450 tl fatura geldi..müşteri hizmetlerinden sonuç alamadım onlara göre kapatma yapmamışım...daha öncede bu firmadan kapama yaptıgımda ıslak imza için merkezlerine davet edildik 2 saat sıra bekledik ve boşa gelmişsiniz online olarak kapama yapabilirsiniz diyerek gönderilmiştik..ne yapmalıyım..davalık olursam haklı çıkar mıyım ? (Online kapatmada belgeleme olmadığı için ispatim yok,ıslak imza için önceden gittiğimde boşa geldiniz online kapatın dendi ve ben ömür boyu ödeme yapmasam her ay fatura mı gelmeli? 6 aydır baska firmadayim 1 eve 2 hat internet veriliyor mu) bu durum için yardiminizi görüşünüzü bekliyorum ...teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Online işlem merkezi üzerinden ön iptal başvurusu yapabilirsiniz, islak imza için türk telekom müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiu_jitsu1905 J kullanıcısına yanıt
    İptal için şahsen Türk Telekom ofis yada bayilerine başvurmanız veya konuyu anlatan dilekçenize kimlik fotokopinizi ekleyip ttnete fax çekmeniz gerekmektedir.Bunun dışında yapılan hiçbir işlem iptal işlemi değildir.Zaten bahsettiğiniz online işlemlerdeki bölümde bunun açıklaması da var 10 gün içinde ofislerden ıslak imzalı başvurunuzu yapmazsanız hattınız tekrar açılır diyor.
    Hukuken hiçbir şey yapamazsınız en kısa sürede borcu ödemeye bakın.
    Bir eve farklı servis sağlayıcısından da internet hizmeti alabilirsiniz(Turkcell superonline gibi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki önceden 1-2 fatura ödemeyince internet kesilirdi..aradım 440375 bu süre 6 aya çıktı dediler...buna itiraz edemez miyim ? insaf yani 0.1 kbayt bile yani hiç internet kullanmadım 450 tl fatura çok zoruma gidiyor....buna itiraz edebilirmiyim ? teşekkürler
  • jiu_jitsu1905 J kullanıcısına yanıt
    Ona da itiraz edebileceğinizi düşünmüyorum çünkü abonelik sözleşmesine göre siz yazılı olarak iptal başvurusunu iletmedikten sonra kullanın yada kullanmayın firma aylık sabit ücretin tamamını fatura eder diye bir madde vardır.Zaten hattın onlar tarafından iptaliyle ilgili de borç ödenmezse diledikleri zaman hattı iptal edebilecekleriyle ilgili madde var.
    Sizin hatanız online işlemdeki açıklamaları okumadan iptal ettim sanmak fakat hiç mantıklı geliyor mu bu kadar kolay olabileceği?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir firmaya geçtim derken iptal ettirdiniz. Aynı telefon numaraından mı başka bir firmadan hizmet almaya başladınız? Aynı hat ise zaten böyle bişi olamaz? Sormak lazım kapatmadığınız hizmeti ben nasıl alıyorum gösterin vs. Zaten diğer firma aynı hat üzerinden önceki (TTNET) hizmet kapatılamadan, Kendi hizmetini veremez. Başka bir hattınız varsa onu bilemiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.