Bildirim
ttnet fibere geçtim hız düştü

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Hat değerlerini atarmısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ADSL Training Status: Showtime
Mode: ADSL2+
Traffic Type: ATM Mode
Link Uptime: 0 day: 0 hour: 7 minutes
ADSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 1.023 Mbps 23.003 Mbps
Actual Net Data Rate: 1.015 Mbps 22.973 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 13.0 dB 9.9 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 12.1 dBm 17.0 dBm
Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 3.2 dB 1.5 dB
Attainable Net Data Rate: 1.087 Mbps 24.144 Mbps -
22.973 olarak sabitli 21 22 mbps hız almanız lazım adsl2+ üzerinden fiber veriliyormu hiç duymadım
onu müşteri hizmetlerine deki karıya söyledik anlamıyo hat modu adsl2+ yazıyo bunun vdsl yazması lazım değilmi bunu değiştirmek için ne yapmam lazım -
arkadaşlar hat modu neden adsl2+ yazıyor vdsl sinayli gönderin bana dedim zaten vdsl alıyosunuz diyo ozaman burda neden adsl 2 yazıyo müşteri hizmetlerine durumu anlatamıyorum -
Yurtdışında fiber kullanıyorum. Aylık 40TL ama 100 mbps hem de öift yönlü :)
Hayır Amerika'da değilim, Azerbaycan'dayım!
Türkiye'de internetin ne halde olduğunu görün yani.
http://www.speedtest.net/my-result/4810543966
-
şikayat kaydı açtırın zorla adsl sinyali geliyor vdsl olması gerekli santral halleder
-
hızım 19mbsye çıkmış ama adsl2+ veriyolar hala adamları elli kere aradım ben vdsl sinayli diyorum onun ne olduğunu bilmiyo müşteri hizmetleri hala hattınız desteklediği kadar hız alırsınız diyor adam en sonunda benim hızımı 1 mbye sabitleyin vdsl sinyali verin deyip kapattım hızımı tekrar 5 mbsye düşürmüşler aradıkça hızım daha da düşüyo -
quote:
Orijinalden alıntı: rigetti
ultranet 16mbsden ttnet fiber 24mbsye geçtim hızım tamamen gitti hız ölçümünde 6 7 mbs gösteriyor bunasıl fiber ultranette bile 14 mbs hız alıyodum ttneti arıyorum hattınızda problem yok 24 mbs hız alıyosunuz diyo da nerde bu hız yardımcı olurmusunuz ?
ttnette hizmet ters orantılı bir şekilde işler. Adamlar size fiber satar 24mbite kadar ama hiçbir zaman tam hız alamazsınız 6 7 ye kadar alirsiniz gerisini başkasına satar bu iş böyle yürür gider -
Ttnet online işlem merkezinden baksana paketin ne olarak görünüyor ? -
Modeminizden hat modunu değiştirebilirsiniz. modem ayarlarınızı kurcalayın. -
Vdsl yazması gerekir..
Telekom müdürlüğüne gidin veya santralinizi biliyorsanız oraya gidin vdsl sinyali olarak versinler hizmeti. -
quote:
Orijinalden alıntı: M1Abrams
Ttnet online işlem merkezinden baksana paketin ne olarak görünüyor ?
kardeşim çok sağol dediğini yaptım 20mbsden 24mbsye geçirdiler hat verileri bu şekilde oldu şimdi hız testi yapıyorum hızım 17mbsye yükseldi upload ise 1.8mb çıkıyor bu hızı 24 mbye çıkarmak için ekstra bişey yapmama gerek varmı 17 açok az hat 38mbsi destekliyormus çünkü
VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B
VDSL Profile: Profile 17a
Traffic Type: PTM Mode
Link Uptime: 0 day: 0 hour: 13 minutes
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 2.094 Mbps 24.640 Mbps
Actual Net Data Rate: 2.039 Mbps 24.576 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 34.0 dB 33.1 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: -23.5 dBm 2.3 dBm
Receive Power: -28.5 dBm -2.4 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 4.9 dB 4.6 dB
Attainable Net Data Rate: 38.875 Mbps 122.124 Mbps
-
Testi kablolumu yapıyorsun kablosuzmu şuan hat değerlerinde bi problem gözükmüyor
Evet bi kabloyla test yapın ulaşılabilir hız 122 mbps görünüyor. 38 olan upload. -
Şu an kabloyla 24 megabit almazın lazım. Ama bu aralar problem var akşam saatleri benim 6-7 mbpsye düşüyor gece düzeliyor tekrar. -
kablosuz ile deniyorum ben demekki bu yüzden yavaş çıkıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X