Şimdi Ara

TTnet fiber kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Geçmişteki rezil tecrübemi unutup, belki fiber altyapıda daha iyilerdir diyerek Turk.Net'e bir şans daha vereyim dedim. Bulunduğum binada TT fiber altyapı olunca Turk.Net'e başvurdum. Turk Telekom ekipleri geldi, kurumlumu yaptı modemde bütün ışıklar yandı,birkaç dakikaya aktif olur dendi. Ben de öyle olmasını bekledim , 6 ay önce 5 km ötede Netspeed ile olan buydu.


    Neyse 3 gün bağlantı gelmedi. Turk.Net standart OIM mesajları vs vs oyaladı. Ben de kendilerine iptal dilekçesini çektim.


    İnternete acele ihtiyacı olduğundan TTnete de online başvuruyu yaptım. Satış temsilcisi hanımefendiye de henüz iptal edilme sürecinde bir bağlantım olduğunu sorun olup olmayacağını sordum. Sistemde uygun port olduğunu, başvurumu alacağını , boş yere fatura ödememek için de Turk.Net'i hızlıca iptal etmemi söyleyip başvurumu aldı.


    159 liraya 100 Mbps artı süper paket tivibuda anlaştık. Sıkıntı burada başlıyor. 444 1 444'ten kurulum randevusu için aranacağım şeklinde bir mesaj geldi. ama 3 gündür ses seda yok. Aynı zamanda aboneyken kılını kıpırdatmayan Türk.Net durmadan OIM'den arıza teyit halinde , otomatik arıza tespiti iş emri açıldı bildirimleri yolluyor.


    Daha önce benzer durum başına gelen oldu mu? Başvuru durumunu nereden sorgularız? Turk.Netin açtığı bildirimler mi kurulumu engellemekte?


    Neden taşıma yapmadınız derseniz henüz iki ay geçmediği için durum taşımaya uygun değil. Bekleyip kanser olmaya, Turk.Net'e de sağlamadığım kurulum için 99TL hediye etmeye niyetim yoktu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbbergen -- 23 Kasım 2020; 3:3:43 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.