Şimdi Ara

ttnet fiber altyapı bölgeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • k.maraş elbistanda oturuyorum şu an bulunduğum yerde fiber alt yapı var mı yok mu nasıl öğrenebiliriim? bunun bir listesi var mı? en son türk telekom binasına internete bağlanacağım zaman gitmiştim 2011 mayıs ayında o zaman yoktu

8 mbit lik net sınırsız paketi kullanıyorum telefonla birlikte 45 tl her ölçüm yapışımda 7.60 ı geçmiyor ama 6.30 un altına inmiyor torrenten 750-820 kbs ile indiriyor

• Türk telekom'un sitesinde harita var oradan sorgulama yapabilirsin , ek olarak Elbistan'da fiber vardır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 27 Ağustos 2013; 15:42:47 >
  • baktım haritadan buldum, bulunduğunuz yerde fibert alt yapı bulunmaktadır santrale çok yakın bir bölgedir dedi türk telekom binası zaten buraya 800-900 metre

ama 100 mbps mı destekliyor 50 mi 20 mi orasını demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claudio Marchisio -- 27 Ağustos 2013; 15:59:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

baktım haritadan buldum, bulunduğunuz yerde fibert alt yapı bulunmaktadır santrale çok yakın bir bölgedir dedi türk telekom binası zaten buraya 800-900 metre

ama 100 mbps mı destekliyor 50 mi 20 mi orasını demedi

Onu müdürlüğe sorabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET Fiber Harita
    12 yıl önce açıldı
    FİBER ALTYAPI SÜRECİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.