Şimdi Ara

TTNET'E KAFA ATACAK TARİFELER ŞUAN HİZMETTE !!!!! ( ADSL2 HIZI ÜSTELİK !!! ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: surfer

bence de ekonomik degil adsl2+ diye 79 ytl verecek degiliz. sonucta 1 mbit 1mbittir :)

Şu anda telekomdan aldığımız hizmette çoğu yerde adsl2+ Ama telekomun böyle hız tarifeleri yok sadece.
    Ayrıca şu an telekomda 1mbit 99 ytl iken bu firma 79 ytl diyor yani daha ucuz Telekom yeni tarifeleri açıkladıktan sonra belki bunlar da değiştirirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: surfer

bence de ekonomik degil adsl2+ diye 79 ytl verecek degiliz. sonucta 1 mbit 1mbittir :)

Şu anda telekomdan aldığımız hizmette çoğu yerde adsl2+ Ama telekomun böyle hız tarifeleri yok sadece.
    Ayrıca şu an telekomda 1mbit 99 ytl iken bu firma 79 ytl diyor yani daha ucuz Telekom yeni tarifeleri açıkladıktan sonra belki bunlar da değiştirirler

Telekomun bi tarafları tutuşmuştur şimdi

Ağustos da gelebilir yeni tarifeler

• Bende formu doldurdurup bilgi edinmek için aşağıdaki mesajı attım bakalım neler diyecekler

quote:

Merhabalar,

1.Bu santralden ADSL2+ hizmeti verebiliyormusunuz?
    2.Biraz teknik olacak ama kullandığınız internet omurgası Turktelekoma mı ait.
    3.Neden ADSL2+ sınırsız tarifelerinizde yüksek hızlarda bu kadar yüksek fiyat politikası izliyorsunuz?
    4.Tüm tarife paketlerinde neden 5.99 sabit ücret uyguluyorsunuz ve bunun amacı nedir?

Benim size tavsiyede bulunmam yakışıksız olur ama sadece düşüncelerimi söylemek istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın.

TTNET' e alternatif ve ilk defa bu kadar yüksek hızlarda ve aniden böyle bir hizmeti veren bir şirket çıkması beni oldukça şaşırttı ayrıcada umutlandırdı. Çünkü uzun zamandır bende bu hızları bekleyenlerdenim. Fakat fiyatlar beni hayal kırıklığına uğrattı. Eğer fiyat politikalarınızı tekrar gözden geçirip 24 Mbit sınırsız bağlantıyı 100 ytl nin altına verebilirseniz ve orantılı olarak diğer alt hızlarda aşağı iner ise inanılmaz bir hızla müşterilerinizin çoğaldığını sizlerde görüceksiniz. Tabi bunun yanın hizmet ve destek kalitenizde önemli. Yani verdiğiniz hızlar umarım yurtdışı yurtiçi performanslı ve kesintisiz olur.

Sizde biliyorsunuz ki Turktekomun imajı genel olarak hiç mi hiç olumlu değil herkez yüksek fiyat politikası ve yeterince iyi olmayan yurtdışı hızlarından şikayetci. Artı çeşitli platformlarda bunca zamandır insanlar yurtdışındaki bir çok yerlerle karşılaştırmalar yaparak ne kadar yuksek ucretler odedıklerının farkındalar!

Bu durumda alternatif bir internet sağlayıcı olarak bahsettiğim hususlarda umarım ciddi bir çalışma yaparsınız. Çünkü hazırda ttneti bırakıp şirketinizden hizmet almaya başlayacak o kadar çok insan var ki bu yuksek hızlarda...

Sadece düşüncelerimi dile getirmek istedim umarım sorularımı detaylı bir şekilde en kısa zamanda cevaplarsınız. Göndereceğiniz elektronik postayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ve iyi çalışmalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __sin__ -- 6 Temmuz 2007; 1:05:47 >

• Firmanın sunduğu tarifeler, ttnet'in yakında hayata geçireceği tarifeler hakkında fikir veriyor, yani 1 mbit 49 YTL.'ye hayal galiba..
  • Telekom tarife değişikliği için telekominikasyon kurumundan onay beklerken. Bir firmanın farklı fiyat ve hız seçenekleriyle böyle pat diye ortaya çıkması sizede biraz gelmedimi arkadaşlar?

Bu firma izin aldımı ki TK dan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __sin__

Bende formu doldurdurup bilgi edinmek için aşağıdaki mesajı attım bakalım neler diyecekler

quote:

Merhabalar,

1.Bu santralden ADSL2+ hizmeti verebiliyormusunuz?
    2.Biraz teknik olacak ama kullandığınız internet omurgası Turktelekoma mı ait.
    3.Neden ADSL2+ sınırsız tarifelerinizde yüksek hızlarda bu kadar yüksek fiyat politikası izliyorsunuz?
    4.Tüm tarife paketlerinde neden 5.99 sabit ücret uyguluyorsunuz ve bunun amacı nedir?

Benim size tavsiyede bulunmam yakışıksız olur ama sadece düşüncelerimi söylemek istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın.

TTNET' e alternatif ve ilk defa bu kadar yüksek hızlarda ve aniden böyle bir hizmeti veren bir şirket çıkması beni oldukça şaşırttı ayrıcada umutlandırdı. Çünkü uzun zamandır bende bu hızları bekleyenlerdenim. Fakat fiyatlar beni hayal kırıklığına uğrattı. Eğer fiyat politikalarınızı tekrar gözden geçirip 24 Mbit sınırsız bağlantıyı 100 ytl nin altına verebilirseniz ve orantılı olarak diğer alt hızlarda aşağı iner ise inanılmaz bir hızla müşterilerinizin çoğaldığını sizlerde görüceksiniz. Tabi bunun yanın hizmet ve destek kalitenizde önemli. Yani verdiğiniz hızlar umarım yurtdışı yurtiçi performanslı ve kesintisiz olur.

Sizde biliyorsunuz ki Turktekomun imajı genel olarak hiç mi hiç olumlu değil herkez yüksek fiyat politikası ve yeterince iyi olmayan yurtdışı hızlarından şikayetci. Artı çeşitli platformlarda bunca zamandır insanlar yurtdışındaki bir çok yerlerle karşılaştırmalar yaparak ne kadar yuksek ucretler odedıklerının farkındalar!

Bu durumda alternatif bir internet sağlayıcı olarak bahsettiğim hususlarda umarım ciddi bir çalışma yaparsınız. Çünkü hazırda ttneti bırakıp şirketinizden hizmet almaya başlayacak o kadar çok insan var ki bu yuksek hızlarda...

Sadece düşüncelerimi dile getirmek istedim umarım sorularımı detaylı bir şekilde en kısa zamanda cevaplarsınız. Göndereceğiniz elektronik postayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ve iyi çalışmalar...

arkadaşım 24 mbit biryana 1 mbit kotasız bağlantıyı versinler 50 ytl geçmessem adam değilim yeter artık senelerdir 256 kaplumbağa bağlantıya ödediklerimiz

• BAKIN BEN 16 YAŞIMDAYIM LİSE2 YE YENİ GEÇTİM BENİM FİRMAYLA MİRMARLA ALAKAM YOKTUR VALLA YEMİN EDİYORUM , İNTERNETTE GEZXİNİRKEN GÖZÜME ÇARPTI BENDE FORUMA VEREYİM HİKAYENİN HEPSİ BU ... BU KONUDA DAHA FAZLA POST İSTEMİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-clioo -- 6 Temmuz 2007; 1:14:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Telekom tarife değişikliği için telekominikasyon kurumundan onay beklerken. Bir firmanın farklı fiyat ve hız seçenekleriyle böyle pat diye ortaya çıkması sizede biraz gelmedimi arkadaşlar?

Bu firma izin aldımı ki TK dan?

Bence kesin bu işte telekomun parmağı var gibi geldi...!

Yeni tarife düzenlicekler ya bence de telekomun tarifeleri bu tarifelerle aynı olacak gibi ya. hadi hayırlısı..!

En Düşük Sınırsız 79 YTL olursa bizim hayallerin hepsi suya düşecek gibi ya.

Bekliyoruz
  • Bu şirket arkadaşlar çok yeni ve yeni linsans almış bakınız telekomünikasyon kurulunun sitesine...

http://www.tk.gov.tr/doc/lisans/Kismialtyapi_giris.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: __sin__

Bu şirket arkadaşlar çok yeni ve yeni linsans almış bakınız telekomünikasyon kurulunun sitesine...

http://www.tk.gov.tr/doc/lisans/Kismialtyapi_giris.htm

Valla şaştım kaldım şimdi...!

Telekomun yeni yağlı KAZIK tarifleri yolda arkadaşlar...!

Güneş yağlarınızı hazırlayıp, bekleyin..!

• sitesi gerçekten de tatmin edici değil. tt ye rakip olucak bir kuruluş böyle mi tanıtım yapar. tv de reklamları dönmeliydi bile...
  • arkadaşlar rekabet gelsin yeni tarifeler gelsin KURTULALIMŞU TÜRK TELEKOM TEKELİNDEN YAW HALA BASMIYOR KAFANZI HALA KAZIK YEMEK İSTİYORSUNUZ BU NE ANLAYIŞ YAW BIRAKIN GELSİNLER YENİ YENİ ŞİRLETLER GELSİN Kİ UCUZ LARI DAHA COK ART SIN
  • http://www.tellcomadsl.com/VoiceandDataServices.asp?View=Tariff#third

siz şimdi sen burdadamı çalışıyon dersiniz bilmediğiniz firmalarda ben çalşıyorum , çırak olarak tabi tabi

• zamanla ortaya çıkar kokusu
  • belki paraları yoktur. Ayrıca lisanslara baktım sadeece marmara bölgesinde varmış yani kocaeli ve tekirdağ ve istanbul dışındaki yerlere hizmet veremezler(diğer iller gelişmediği için kar oranı olmayacaktır o yüzden diğer illere getirmezler)
  • tt 4mbps hız sunamazken bu firmanın 24 mbps hız vermesi ilginc
  • buda yeni kurulmuş bakın

http://www.gridtelekom.com/tarifeler/default.aspx?SectionId=4

bir sürü şirket geliyomuş
  • güzel günler bizleri bekliyor galiba

quote:

Orjinalden alıntı: anti-clioo

buda yeni kurulmuş bakın

http://www.gridtelekom.com/tarifeler/default.aspx?SectionId=4

bir sürü şirket geliyomuş

bu tt altyapısı kullanıyora benziyo. fiyatlara bakılırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 6 Temmuz 2007; 1:33:30 >

• google de firmayı sorgularken ne buldum

http://www.marketwire.com/2.0/release.do?id=681346&sourceType=1

wi-max ile ilgili ama bana firma biraz şöyle geldi:
    Telekomdan bıkıp ta 1 gbitlik hattı peşin alıp insanlara adsl satan firma.
  • buda var arkadaşalr dolu şirket gelmiş haberimiz yok

http://www.globaliletisim.com.tr/publicPortal/default.htm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.