Şimdi Ara

TTNET'E KAFA ATACAK TARİFELER ŞUAN HİZMETTE !!!!! ( ADSL2 HIZI ÜSTELİK !!! ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiye de ilk adsl2+ ağını kurdu diyor. alla alla çok ilginç ya. damdan düşer gibi geldi böle.
  • 1mb 49 lira olsun hemen geçelim bu ne yaw 79 lira
  • 1mbit 49 a razıyız, elin gavurunun altında 10 mbit var, bizim 1 mbitle aynı fiyat...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliss

1mb 49 lira olsun hemen geçelim bu ne yaw 79 lira

Aynen 49 iyi de 79 fazla ya 512 ye de razıyım 49 ytl
  • yaw bir durun. tt'den kurtuluyoz siz para derdindesiniz tt den bağımsızsa yaşadık zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: EteRn@ll

Burada şimdilik önemli olan önümüze yeni bir seçenek çıkması ve rekabet ortamının oluşması.Yakında fiyatlar daha da düşecektir iki tarafta da.Bu yüzden ikisiyle de 2 yıllık anlaşmalar yapmamanızı öneririm.Bu arada Adsl2 hakkında dikkatli olun arkdaşlar modeminiz desteklemiyorsa size yeni bir masraf daha çıkar.
  • quote:

quote:

Burada şimdilik önemli olan önümüze yeni bir seçenek çıkması ve rekabet ortamının oluşması.Yakında fiyatlar daha da düşecektir iki tarafta da.Bu yüzden ikisiyle de 2 yıllık anlaşmalar yapmamanızı öneririm.Bu arada Adsl2 hakkında dikkatli olun arkdaşlar modeminiz desteklemiyorsa size yeni bir masraf daha çıkar.

benim adsl daha geçen ay açıldıydı tüh. allahtan şözleşme falan yapmadım

• Adsl 1 i yedik bitirdik sıra adsl 2 ye geldi, buyrun burdan yakın..
  • Bu fiyatlarla rekabet etmeleri zor telekomla. Ama bir başlangıç gerçekten de. Telekomun yeni fiyatlarından sonra bunlar da indirime gider belki
  • yarın telefon falan edicem. Neyin nesiymiş öğrenip sizlere söyleyeceğim.
  • Bu arada bu sınırsız kota lafına da takıldım ben Sınırsız olacak
  • harbi bu fiyatlar ve hızlar gerçekten varmı 24 mb şaşırtıcı yoksa forumdaki arkadaşlar kendilerini mi?avutuyorlar anlamdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: HD_maniac

Fiber olmadan ADSL2 ve 24 mbit hız mümkün mü? Bunun açıklamasını bekliyorum.
    Bakır Kablolar için en fazla ama en fazla önerilen hız 4mbit benim bildiğim.

ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ normal telefon kabloları üzerinden iletim yaparlar. Fiber optik kablo gerekliliğini de nereden çıkardınız? Kablo internet mi bu?

• arkadaşlar 24 mbit hızı hangi altyapı kaldırıyor birisi bana söylesin
    birileri biz görmeden kablolar döşedide haberimizmi yok
  • ben mail attım firmaya nasihatlerde bulundum 1mbyi 49 lira yapsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

Orjinalden alıntı: HD_maniac

Fiber olmadan ADSL2 ve 24 mbit hız mümkün mü? Bunun açıklamasını bekliyorum.
    Bakır Kablolar için en fazla ama en fazla önerilen hız 4mbit benim bildiğim.

ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ normal telefon kabloları üzerinden iletim yaparlar. Fiber optik kablo gerekliliğini de nereden çıkardınız? Kablo internet mi bu?

Normal telefon kablosunda 4 tane tel olur. Amerika için geçerli biz ise yalnızca 2 tanesini kullanıyoruz. Telefon kablosu için kablonun tipi hiç önemli değildir. Sadece iki tane kablo olsun türü önemli değildir. Her türlü kabloyla çalışır ama iş DSL ve DVB-IP teknolojilerine dayanınca telefon için gereksiz ama internet için gerekli bir yatırım yapmak zorundalar. Yer altı kablolarını fiber ile değiştirmeleri gerekiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: aliss

ben mail attım firmaya nasihatlerde bulundum 1mbyi 49 lira yapsınlar

bende atıcam şimdi aslında iyi fikir 49 ytl 1 mbit sınırsız verirlerse köşeyi dönerler gibime geliyo ttnet düşünsün artık öyle olursa
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Bu ne beee?? Saçmasapan En düşük sınırsız 79

1Mb fiyatına 2Mb, bence çok da kötü değil
  • geçti bolu pazarı sür eşşeği niğdeye[ki niğdede kalmadı]

telekom verdi gazı bikere
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.