Şimdi Ara

TTNET'E KAFA ATACAK TARİFELER ŞUAN HİZMETTE !!!!! ( ADSL2 HIZI ÜSTELİK !!! ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: anti-clioo

buda yeni kurulmuş bakın

http://www.gridtelekom.com/tarifeler/default.aspx?SectionId=4

bir sürü şirket geliyomuş

gelsinler bakalım..!

rekabet olsun yeterki

• anti-clioo sen olmasan bişeyden haberimiz olmucak yani
  • Bakıyoruz yarın öğlene doğru TTNet yeni fiyatları açıklamış? Allaaah ne güzel olurdu bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Bakıyoruz yarın öğlene doğru TTNet yeni fiyatları açıklamış? Allaaah ne güzel olurdu bee

Kardeş nerden duyum aldım kalpden götürtme bizi

hayal gibi valla hayallerimiz bir nebzede olsa gerçekleşebilecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: soryy

http://www.telkoder.org.tr/a3-link2.html

EVET KENDİ ALTYAPISI , T.TELEKOMUN ALT YAPSIINI KULLANMIYOR SUPERONLİNE , SMİLE ADSL GİBİ DEĞİL YANİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-clioo -- 6 Temmuz 2007; 1:50:20 >
  • quote:

Bakıyoruz yarın öğlene doğru TTNet yeni fiyatları açıklamış? Allaaah ne güzel olurdu bee

bu firmalar girdikten sonra yiyosa açıklamasın
  • 1 M/Bit sınırsız 49 YTL yapsınlar yeter walla
  • Yarın telefon edicem: Soruları buraya yazın da toplu halde sorayım
    Benim sorularım
    Soru 1
    İzmir e hizmet veriyormusunuz veriyorsanız nereye
    Aydın/Kuşadası/Davutlar-2 ye hizmet veriyormusunuz?
    Altyapınız süperonline, smile adsl gibi telekomdan interneti peşin alıp kullanıcıya satan firmalarla aynı mı?
    Altyapınızı kendiniz mi kurdunuz?Eğer evetse santraliniz nerde???
    Altyapınızda sadece bakır kablolar mı var yoksa altyapınızın çoğu fiberoptik kablolardan mı oluşuyor?
    Bireysel kullanıcıya tıkladığımda sadece birkaç kotalı tarifenizin uygun olduğunu gördüm. Onun dışındakiler bireysele oranla kurumsala daha uygun mesela 1 mbit sınırsız abonelik 80 ytl gibi uçuk bir fiyatta mesela bunun yerine 49 ytl gibi daha düşük fiyatlara çekicekmisiniz? Eğer çekerseniz ne zaman yaparsınız???
    Eğer adsl2 destekli modem yoksa buna uygun bir kampanyanız var mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

1 M/Bit sınırsız 49 YTL yapsınlar yeter walla

benim harddisk göçer o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

Yarın telefon edicem: Soruları buraya yazın da toplu halde sorayım
    Benim sorularım
    Soru 1
    Altyapınız süperonline, smile adsl gibi telekomdan interneti peşin alıp kullanıcıya satan firmalarla aynı mı?
    Altyapınızda sadece bakır kablolar mı var yoksa altyapınızın çoğu fiberoptik kablolardan mı oluşuyor?
    Bireysel kullanıcıya tıkladığımda sadece birkaç kotalı tarifenizin uygun olduğunu gördüm. Onun dışındakiler bireysele oranla kurumsala daha uygun mesela 1 mbit sınırsız abonelik 80 ytl gibi uçuk bir fiyatta mesela bunun yerine 49 ytl gibi daha düşük fiyatlara çekicekmisiniz? Eğer çekerseniz ne zaman yaparsınız???

ya zaten t.telekomun verdiği modemler adsl2 ye uyuyo galiba , benim modem şuan airties rt- 102 adsl2 combo yazıyo uyuyo galiba

• ben napıyım telekomun verdiği modemi. Ben izmirde kablo internet kullanıyorum. Eğer bunlar fiber optik kablo kullanıyorsa. kablo internetin ping avantajından daha üstün duruma geçer. Ondan önce de 2004 yılında adsl yeni gelmişti o zamanlar aydındaydım ve 2004 yılında daha airties yoktu onu geçtim adsl2 tarzı modemler yoktu bende x5 almıştım. Sizin gibi sonradan kampanya ile üye olanlardan değilim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

1 M/Bit sınırsız 49 YTL yapsınlar yeter walla

benim harddisk göçer o zaman

göçsün bişi olmaz...! 320 lik harddisk alırsın baba gibi download yaparsın :D
  • Ya 1 MBit 49 YTL olduda siz burda HDD kavgası yapıyorsunuz, Allah aşkına mantıklı oldun
  • quote:

Ya 1 MBit 49 YTL olduda siz burda HDD kavgası yapıyorsunuz, Allah aşkına mantıklı oldun

kavga yapmıyoruz geyik yapıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: surfer

bence de ekonomik degil adsl2+ diye 79 ytl verecek degiliz. sonucta 1 mbit 1mbittir :)

Şu anda telekomdan aldığımız hizmette çoğu yerde adsl2+ Ama telekomun böyle hız tarifeleri yok sadece.
    Ayrıca şu an telekomda 1mbit 99 ytl iken bu firma 79 ytl diyor yani daha ucuz Telekom yeni tarifeleri açıkladıktan sonra belki bunlar da değiştirirler

benim modem adsl2+ desteklemiyor ama madem telekom adsl2 veriyor ben nasıl girebiliyorum internete??

adsl2 olmayan modemler adsl2 sinyallerini adsl ye cevirebiliyorlar mı?? genelde geriye donuk uyum vardır ileriye donuk uyum biraz tuhaf degil mi?

biraz daha acarsanız sevinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

Yarın telefon edicem: Soruları buraya yazın da toplu halde sorayım
    Benim sorularım
    Soru 1

1. OLARAK ) 49 YTL ÇEKECEKMİSİNİZ DEME 29 YTL DE ÇÜNKÜ KENDİ ALTYAPISI , TTNETİ BU İŞE SOKMA

2. OLACAK ) VE ARDINDAN NE ZAMAN BU ADSL NİN AVRUPA STANDARTLARINDA UCUZ VE HIZLI OLACAGINI SORUN

3. OLARAK ) SİTENİZDE AZ BİLGİ VAR NE ZAMAN TAM YERİNE OTURACAK DİYE SORUN

BUNLARI SORMADAN GEÇMEYİN

BAKIN TTNETİN
    1 MİBT 99 YTL VERDİĞİNİ BU 2MBİTE 99 YTLYE VERİYO
    BAKIN TTNETİN
    1 MBİT 6GB KOTALI 39 YTL VERDİĞİNİ BU 2MBİT 7GB 39 YTLYE VERİYO

29 YTL GİBİ Bİ FİYAT NE ZAMAN OLACAKMIŞ KOTASIZ İNDİRİM KAMPANYA VS. BUNALRI MUTLAKA SOR UNUTMA BU KENDİ ALT YAPISI TTNET İLE ALAKASI YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-clioo -- 6 Temmuz 2007; 2:31:45 >

• Benim hayalim

Kotasız
    256 Kbps --- 9 YTL----İsteyen olur belki die
    512 Kbps ---29 YTL
    1 Mbps ---49 YTL
    2 Mbps ---79 YTL
    4 Mbps ---99 YTL

Böle olsa manyak olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karayell

Benim hayalim

Kotasız
    256 Kbps --- 9 YTL----İsteyen olur belki die
    512 Kbps ---29 YTL
    1 Mbps ---49 YTL
    2 Mbps ---79 YTL
    4 Mbps ---99 YTL

Böle olsa manyak olur

Ühh ben rüyamda görememem onu bee
  • arkadaslar bı dusunsenıze ttnet neden bu yaz kampanyasını yapıp 2 yıl mılletı kendıne bagladı sanıyosunuz neden yenı tarıfelere gırıcegını sanıyosunuz ve emınım gırıcek cunku ttnet de bılıyodu bole kurulusların gelıcegını o yuzden kampanyalar yapıp mılletı kendıne bagladı onlar bızlerden cok oncelerı bılıyopdu bu kururluslar bana uzucu gelen su ttnet bu fıyatları bılıyodu ve bu adamlarda ttnetın yenı tarıfesını bılıpte bu fıyatları bılerek ekledılerse 1 mibt nın 49 ytl olmasını unutun bence bu pıyasaya yenı gırmıs bı fırma bole fıyat koyarken yılların kasarının daha uygun fıyat vercegını hıc sanmıyorum verse bıle 1mibs 49 mılyon olmuycak emın olun tttnet hepımızden daha kurnaz (allahtan yaz fırtınasına gırıp kendımı 2 yıl baglamadım tt ye) saygılar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.