merhaba arkadaşlar ttnet yazlık internet kullanıyorum internete girişte hızda sorun yaşamıyorum diğer sitelere girişte de sorun yaşamıyorum sadece bilgisayar üzerinden e-devlete www.turkiye.gov.tr
giremiyorum girebilmem için modemi aç kapa yapmam lazım o zamanda 5 dk girip sonra tekrar e-devlete giremiyorum sorun neden kaynaklı olabilir yardımcı olurmusunuz e -devlet sitesine cep telefonu üzerinden de girişte sorun yaşamıyorum aynı wifi den giriş yaptığım halde ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 6 Temmuz 2025; 13:5:3 > |
TTNET E-DEVLETE GİRİŞ SORUNU

-
-
Tarayıcı verilerini temizle.
-
denedim sildim tekrar yükledim olmadı olmuyor
başka tarayıcadan denedim olmuyor
-
Windows'dan ağ sıfırlama yaptınız mı?
Antivirüs varsa onu kapatıp denedin mi?
-
windows ağ sıfırlama mı o nasıl yapılıyor
antivirüs yok
-
Ayarlar
Ağ ve internet
Ağ sıfırlama olması lazım.
-
bunu yapınca sıfırlama yapınca tekrar sürücü driver yüklemek gerekir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 6 Temmuz 2025; 17:46:53 > -
Gerekmez.
-
denedim olmuyor bilgisayarı başlattım
sadece e-devlete girilmiyo
-
Hacklendin mi yoksa.
Antivirüs programı kaynaklı olabilir. Bunlar arka planda eklenti kurabiliyor. Tarayıcının eklentilerine göz at. Olmadı kaldırıp dene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 6 Temmuz 2025; 18:3:53 > -
evde sorun yoktu ne zaman eklenti oldu da
modemi aç kapa yaptım şimdi giriyor 5 dk sonra girilemiyor gene
o saçma
-
defender i kapattım ondan olur mu
-
ccleaner programı yüklemiştim ondan olur mu
-
ziraat bankası, iş bankası gibi sitelere erişebiliyor musun kontrol et onlara da erişemiyorsan ağa bağlı bir cihazın yüzünden ip adresin bloklanıyordur. genelde telefonlara bulaşan bazı virüsler nedeniyle olabiliyor telefona reset atmak çözüm oluyor.
-
tüm sitelere banka borsa devletim tüm sitelerine giriliyor
-
bilgisayarımı başka türktelekom ev interneti başka yerde girdim anında e-devlete giriliyor
sorun bilgisayarda değil modem ile ilgili
-
modemi kapat, evdeki tüm cihazların wireless bağlantılarını kapat modeme bağlanmasınlar, sadece pc modeme bağlı olsun. modemi geri aç test et yine bloklanıyor mu?
-
denedim olmuyor gene
-
sorunum çözüldü başka eski aynı modem ile girdim ayarları yaptım
sorun kalmadı sorun modemdeymiş
e-devlete giriliyor artık
yardımlarınız için teşekkürler
-
ipv6 devredışı bırak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X