Şimdi Ara

ttnet'e dava açmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaklaşık 2 aydır internetimde kopma problemi vardı günlük 3-4 defa kısa süreli olarak internet gidip geliyodu. bu sabah ttnet müşteri hizmetlerini aradım bi kadın çıktı "adil kullanım kotasını aşarsan internetinde sürekli kopmalar hız düşmeleri olurbu doğaldır " dedi bende kadını baya sıkıştırdım bu sözleşmede yoktu vb. (uzun olursa kimse okumaz diye konuşmaları uzatmıyorum) kadın bi işlem yapacağını ama netin kesilmemesini garanti edemeyeceğini söyledi bende bi umut iyi hadi yap dedim. net bikere gitti geldi ve sonuç hızım 3 mpbs den 1 mpbs ye düştü. 20 dk sonra hız problemi için tekrar aradım telefona bi adam çıktı kadının bana söylediklerini anlattım çıkan adam "size yanlış bilgi verilmiştir" vb. dedi kısacası kimse benimle ilgilenmedi. arıza kaydı bıraktı okadar . elimde 2 konuşmanında ses kayıtları mevcut özellikle bana şu kotayı aşarsan hergün netin kopar bu doğaldır diyen ve net hızmı yarı yarıya düşüren nursuz mahlukatı (daha ağır küfürler etmek isterdimya neyse.) dava edebilirmiyim dava edersem davayı kazanırmıyım ve kazancım ne olur ?

edit: son gelişmeler

Şikayetvar kesinlikle işe yarıyor. şikayetimi yayınladıktan sonra gün içinde konu hakkında 3 telefon aldım şikayet etmeden önce beni umursamayan müşteri hizmetleri bir anda beni umursar oldu özür dilediler ve internet hızımı tekrar eski haline döndürdüler. internet kopma probleminin tekrardan halledildiğini iddaa ettiler saat 12:00 dan beri şimdilik bir kopma olmadı. ilerde ne olur bilinmez.

merak edenler için şikayetimin linki:
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1818427/ttnet-musteri-hizmetlerinin-birbirini-tutmayan-iddaa/vh75v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 25 Mayıs 2013; 18:05:56 >

• şikayetvar a şikayet et bak nasıl yardımcı oluyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende türk.net' ten sikayetciyim 5 aydır 8 mbps olması gereken interneti 1.12-1.49 arası degisen hızla kullanıyorum su bizim foruma bile mobilden giriyorum.aylık yaptıgım download 1gb bile degil.

• k-a-z-a-n-a-m-a-z-s-ın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosecx

şikayetvar a şikayet et bak nasıl yardımcı oluyolar

teşekkürler iyi fikir şikayetvar'a üye oldum şuan oraya yazıyorum.
  • beyler şikayetler her ne olursa olsun altaki linke üye olup her türlü şikayetlerinizi kale alırlar

https://tuketici.btk.gov.tr/giris/
  • Aramıza hoş geldin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Herkese selamlar.
    yaklaşık 2 aydır internetimde kopma problemi vardı günlük 3-4 defa kısa süreli olarak internet gidip geliyodu. bu sabah ttnet müşteri hizmetlerini aradım bi kadın çıktı "adil kullanım kotasını aşarsan internetinde sürekli kopmalar hız düşmeleri olurbu doğaldır " dedi bende kadını baya sıkıştırdım bu sözleşmede yoktu vb. (uzun olursa kimse okumaz diye konuşmaları uzatmıyorum) kadın bi işlem yapacağını ama netin kesilmemesini garanti edemeyeceğini söyledi bende bi umut iyi hadi yap dedim. net bikere gitti geldi ve sonuç hızım 3 mpbs den 1 mpbs ye düştü. 20 dk sonra hız problemi için tekrar aradım telefona bi adam çıktı kadının bana söylediklerini anlattım çıkan adam "size yanlış bilgi verilmiştir" vb. dedi kısacası kimse benimle ilgilenmedi. arıza kaydı bıraktı okadar . elimde 2 konuşmanında ses kayıtları mevcut özellikle bana şu kotayı aşarsan hergün netin kopar bu doğaldır diyen ve net hızmı yarı yarıya düşüren nursuz mahlukatı (daha ağır küfürler etmek isterdimya neyse.) dava edebilirmiyim dava edersem davayı kazanırmıyım ve kazancım ne olur ?

yukarıda arkadaşın adresini verdiği btk ya şikayet etmen iyisi.

bu arada ses kaydını sabit telefondan yaptıysan, nasıl yapılabiliyor?

• Konuyu Dh'deki TTNET forumuna taşırsan daha yararlı olur diye düşünüyorum. Mh'lerin ve TTNET'in halkla alay ettiği, aşağıdıkları bir gerçek.

• bu neki burası ümraniyede bir sanayi sitesi bu hafta onlarca modem yandı benimkide dahil ne halt ediyorlarsa haşat ettiler modemleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Herkese selamlar.

birazdan btkyada şikayet edeceğim.
    ses kaydını cep telefonundan yaptım. sadece telefondaki bi özellik görüşmeyi kaydet tuşuna bastığımızda herşeyi kaydediyor.

• ses kaydı alman iyi olmuş

• o ses kayıtları delil olarak sayılmıyo diye biliyorum ama zaten dava açmadan önce avukatla görüşeceğin için o işin aslını bilir.

• Bu şirketlerin hepsin çakal ,en büyük çaka ise ttnet.Hattın kaç destekediği hakkında bilgi felan vermezler sana 8 mbps hız derler onlar 8'i verir ama hattın kaç kaldırırsa okadar alırsın.Onlar da biliyor tam 8 alan yer sayısı çok az.Alt yapının nekadar b.k'tan olduğunu yoksa bizden iyi biliyolar.Tamamen çakallık üzerine kampyalar yaparak milleti yıllardır kandırıyolar.Ama tek alternatif oldukları için işte bi bitmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Herkese selamlar.

nokia s40 işletim sistemlerinde var benim bildiğim. benim telefonda da var ben alıyorum bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Bu şirketlerin hepsin çakal ,en büyük çaka ise ttnet.Hattın kaç destekediği hakkında bilgi felan vermezler sana 8 mbps hız derler onlar 8'i verir ama hattın kaç kaldırırsa okadar alırsın.Onlar da biliyor tam 8 alan yer sayısı çok az.Alt yapının nekadar b.k'tan olduğunu yoksa bizden iyi biliyolar.Tamamen çakallık üzerine kampyalar yaparak milleti yıllardır kandırıyolar.Ama tek alternatif oldukları için işte bi bitmediler.

müşteri hizmetlerini 3 defa aradım ilk önce alt yapıda sorun var sinyal kalitesini arttırdık artık sorun yok dediler. ama sorun hala vardı 2. aradığımda bi kadın çıktı sizin tarifede akk kotasını aşarsan netinin kopması hızının düşmesi doğaldır dedi kopmasını istemiyosan paket değiştir dedi ben bunu baya sıkıştırdım sözleşmede bu nerde yazıyo müdürlüğe giderim dava açarım vb. kadın bi işelm yapıcam düzelebilir ama garanti edemem dedi. 3-5 dk sonra hızım aşırı derecede düştü tekrar aradım bi adam çıktı alt yapıda sorun yok paketle alakası yok size yanlış bilgi verilmiş dedi. ozaman bari net hızımı eski haline getirin dedim arıza kaydı bırakmaktan başka yapabileceğim birşey yok dedi. sinirden deliye döndüm şuan karşımda olsalar kevgire çevirirm hele o paketi değiştirmen lazım diyen karı burda olsa katil olurum o derece sinirliyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Bu şirketlerin hepsin çakal ,en büyük çaka ise ttnet.Hattın kaç destekediği hakkında bilgi felan vermezler sana 8 mbps hız derler onlar 8'i verir ama hattın kaç kaldırırsa okadar alırsın.Onlar da biliyor tam 8 alan yer sayısı çok az.Alt yapının nekadar b.k'tan olduğunu yoksa bizden iyi biliyolar.Tamamen çakallık üzerine kampyalar yaparak milleti yıllardır kandırıyolar.Ama tek alternatif oldukları için işte bi bitmediler.

müşteri hizmetlerini 3 defa aradım ilk önce alt yapıda sorun var sinyal kalitesini arttırdık artık sorun yok dediler. ama sorun hala vardı 2. aradığımda bi kadın çıktı sizin tarifede akk kotasını aşarsan netinin kopması hızının düşmesi doğaldır dedi kopmasını istemiyosan paket değiştir dedi ben bunu baya sıkıştırdım sözleşmede bu nerde yazıyo müdürlüğe giderim dava açarım vb. kadın bi işelm yapıcam düzelebilir ama garanti edemem dedi. 3-5 dk sonra hızım aşırı derecede düştü tekrar aradım bi adam çıktı alt yapıda sorun yok paketle alakası yok size yanlış bilgi verilmiş dedi. ozaman bari net hızımı eski haline getirin dedim arıza kaydı bırakmaktan başka yapabileceğim birşey yok dedi. sinirden deliye döndüm şuan karşımda olsalar kevgire çevirirm hele o paketi değiştirmen lazım diyen karı burda olsa katil olurum o derece sinirliyim.

Tabiki sen 100 de 100 haklı olan tarafsın ama elamamınız yanlışlık yapmış derler olaydan sıyrılırlar.Büyük firmaların sağlam avukatları vardır,sağlam araştırmadan dava açılmaz yoksa karş tarafın dava masraflarıda sana biner.Bence şikayetimvar'ı bir dene ordan bi sonuç alamazsan avukta sor tanıdığın biri varsa.

• Şikayetvar kesinlikle işe yarıyor. şikayetimi yayınladıktan sonra gün içinde konu hakkında 3 telefon aldım şikayet etmeden önce beni umursamayan müşteri hizmetleri bir anda beni umursar oldu özür dilediler ve internet hızımı tekrar eski haline döndürdüler. internet kopma probleminin tekrardan halledildiğini iddaa ettiler saat 12:00 dan beri şimdilik bir kopma olmadı. dava açmaktan vazgeçtim çünkü açsamda kaybederim çok sağlam avukatları var daha önce bi devlet kurumuyla mahkemelik olmuştum %100 haklı olduğum halde kaybetmiştim ordan biliyorum. ancak hafta içi bursa ttnet bölüge müdürlüğüne ve müşteri hizmetlerine gidip hepsini şikayet edeceğim. bi işe yarayacağını zannetmiyorum ama hiçbirşey yapmamaktan iyidir.
    bu arada merak edenler için şikayetimin linki:
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1818427/ttnet-musteri-hizmetlerinin-birbirini-tutmayan-iddaa/vh75v

• Bende ttnet magduruyum. Evden tasindiktan sonra gidip netimizi kapattik dilekce de yazdik. Nasil olmussa unutmuslar (!) Isleme koymayi. Oysa öncesinde sirf bu salakca durumlara düşmemek için defalarca aradim kapandi mi tamam mi borc yok degil mi diye. Hep evet dendi. Ama maalesef kac ay sonra kullanmadigimiz netin tekrar borcunu odedik. Ayrica kapatirkdn kampanyali olup sözleşme yapıldığı ve süre dolmadigi icin bedelini de odemistik. Tekrar kapaninca bir daha odedik.

DEfalarca aradim musteri hizmetlerini sikayet var a yada yazdim ama yaklasik 500 tl miz geri gelmedi. Bosa resmen bilerek alınan bir para. Haram olsun. Bir daha da ttnet mi. Asla

• quote:

Orijinalden alıntı: cosecx

şikayetvar a şikayet et bak nasıl yardımcı oluyolar

O nasıl oluyor? Adamlara bildirim mi gidiyor şikayetvar'a şikayet edince?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.