Şimdi Ara

Ttnet dsl hızı arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evin iç tesisatı sorunlu diye Türk telekom ulaşılabilir hızımı 4 5 mbpsye sabitlemişti.dün gece tesisat sorunu çözüldü ve Türk telekomu aradım hızımı arttırır mısınız diye.sabahta arttırmışlar hat değerim şu an böyle.

Ttnet dsl hızı arttırma

Ulaşılabilir hızımı arttırmışlar fakat modeme reset atmama rağmen dsl hızım 4096ya sabitlenmiş durumda hâlâ.bu durumda benim ne yapmam gerekiyor o hıza çıkabilmek için.yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @jynxmonroe
    kullandığın tarife nedir bilmiyorum ama dediğin gibi hızını 4 mbite sabitlemişler.ve hat değerlerin iyi..

444 0 375 ara ve hızımı 16 mbit olarak güncellermisin de ( 16 mbite kadar adsl kullanıcısı olduğunu varsayıyorum )
    kem küm ederse hiç altta kalma ve ezik davranma.sert ve kararlı konuş.
    orda oturanlar senden benden daha az bilgili bunu unutmayalım
  • phorever kullanıcısına yanıt
    hattın 16mbps kaldırır 16mbps sabitlettir internet paket hızınız 16mbps ise eğer internette kopma olursa 12 mpsye sabitletirirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

@jynxmonroe
    kullandığın tarife nedir bilmiyorum ama dediğin gibi hızını 4 mbite sabitlemişler.ve hat değerlerin iyi..

444 0 375 ara ve hızımı 16 mbit olarak güncellermisin de ( 16 mbite kadar adsl kullanıcısı olduğunu varsayıyorum )
    kem küm ederse hiç altta kalma ve ezik davranma.sert ve kararlı konuş.
    orda oturanlar senden benden daha az bilgili bunu unutmayalım

16 mbpsye kadar adsl kullanıcısıyım.yok hocam harbiden salak yani bunlar.kadına tane tane anlatıyorum.dünden beri 2 kere kayıt açtılar 2side sonuçsuz kaldı hâla tık yok.
    kadın bana diyor ki bundan 3 gün önce açtığınız arıza kaydına baktığıma göre hattınız 4 mbpsden yukarıyı kaldırmıyor maalesef bu konuda yapabileceğimiz birşey yok altyapı çalışmaları olursa bilgilendiririm diyor dedim dalga mı geçiyorsunuz 3 gün önce zaten internetim sorunluydu 1 gün önce ben bu sorunu hallettim tesisatı değiştirdim benim hız sınırımı kaldırın artık diyorum aptal aptal cevaplar vermeye devam ediyor.en sonunda santrali basmaya gideceğim herhalde.

@phorever hocam dediğiniz doğru değil bence komşumuz 24 mbps vdsl kullanıyor onda hem ulaşılabilir hız 24000 civarında hemde dsl hızı gene 23000 civarında ve hiç kopma olmuyor.önceki internetimde böyle max değerlerdeydi hiç sıkıntı yaşamadım.
    zaten 16 mbps felan demedim müşteri hizmetlerine.12ye sabitleyin dedim böylece snr değeri felan da sıkıntı çıkarmaz.ama asalaklar bi işi beceremedi.

• @phorever
    neye dayanarak bu kadar kesin konuştun?
    arkadaşın snr ve hat zayıflama değerleri gayet durumda.
    hatta benim hattımdan bile iyi durumda
    altta gördüğün hat değeri şu an kullandığım hat değerim.
    ve bu hattı 7 senedir kullanıyorum ben.
    ve 1 kere olsun kopma-ping vb.sorun yaşamadım.

Ttnet dsl hızı arttırma

dur hemen speedtest alayım onuda gör
    http://www.speedtest.net/my-result/5875254782

• Xtracer kullanıcısına yanıt
    Hocam o değerler modemin bağlandığı hıza göre değişiyor. Arkadaş 4 mbit değerlerini atmış. 16 ya çıkıldığında ciddi oranda düşüş olacaktır (snr marginde). Diğer arkadaşda onu demeye çalışmış.
  • @white_predator
    dostum bak üstte şu anki değerlerimi attım.snr değerim 13 civarında ve 7 yıldır 16 mbit geliyor santralden.
    en ufak bir sorun yaşamadım.
    hız artınca snr değerinin düşeceğini biliyorum,evet ama arkadaşın şu an ki değeri 29.
    16 mbit merkezden gönderildiğinde en fazla 15 lere düşer ki,o haliyle bile 16 mbiti rahar kaldırır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet Hız Arttırma
    4 yıl önce açıldı
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Hocam o değerler modemin bağlandığı hıza göre değişiyor. Arkadaş 4 mbit değerlerini atmış. 16 ya çıkıldığında ciddi oranda düşüş olacaktır (snr marginde). Diğer arkadaşda onu demeye çalışmış.

12 mbpsde sıkıntı çıkacağıni düşünmüyorum benim için

Hocam ben yanlış bakmışım hat zayıflamasını snr margin olarak farzetmiştim. Doğru diyorsunuz değer oldukca iyi 16 yı rahat kaldırması lazım.
  • @jynxmonroe
    çıkmaz hocam,ne 12 de ne de 16 da sıkıntı çıkmaz.
    ama dediğim gibi MH yi arayıp kararlı şekilde taciz etmelisiniz.

ha birde her MH aynı yapıya ve iş bitiriciliğe sahip değil.
    2 dakika arayla aradığım MH lerden ilki hız güncellemesine sistem izin vermiyor,otomatik yapıyor ve biz mudahale edemiyoruz derken,2 dakka sonra arayıp görüştüğüm MH anında 16 olarak güncelliyor ve sabitliyor.

turknetin elemanlarından öğrenmişler bu alicengiz oyunlarını heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

@jynxmonroe
    çıkmaz hocam,ne 12 de ne de 16 da sıkıntı çıkmaz.
    ama dediğim gibi MH yi arayıp kararlı şekilde taciz etmelisiniz.

ha birde her MH aynı yapıya ve iş bitiriciliğe sahip değil.
    2 dakika arayla aradığım MH lerden ilki hız güncellemesine sistem izin vermiyor,otomatik yapıyor ve biz mudahale edemiyoruz derken,2 dakka sonra arayıp görüştüğüm MH anında 16 olarak güncelliyor ve sabitliyor.

turknetin elemanlarından öğrenmişler bu alicengiz oyunlarını heralde

tamamdır hocam

teşekkürler yardımcı olan herkese
  • @phorever
    panoya bu kadar yakınken snr değerin yerlerde sürünüyorsa kesin olarak ev-apartman tesisatında sıkıntı var demektir.
    bu pano dediğiniz sokak başlarında ufak ama geniş birşey var omu?
  • @Bagwell486
    linkini verdiğim sayfada ki panodan kullanılıyor genelde.
    biraz daha küçük eski tipleride çokca mevcut.zaten üzerinde turk telekom diye yazar
    http://bilgeelektronik.com/dslam/tt_dslam.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Bu mesaj silindi.
    tesisatta sorun varmı bilmem de benim sorunum hiç tesisat yenilenmeden çözüldü
    arkadaşlara yardımcı olur diye yazayım bari buraya.
    aşağıdaki kutudan daireye kablo geliyordu bu kablolar ordan 4e ayrılıyordu.her odaya 1 tane internet girişi yani.elektrikçi geldi tek odanın bağlantısı hariç diğerlerini hep iptal etti.şu an tek bağlantı yerinden kullandığım için değerlerim arttı.eski değerlerimi de atayım buraya.(15 dk sürmedi bu işlem)
    ESKİ DEĞERLER:
     Ttnet dsl hızı arttırma

YENİ DEĞERLER:
     Ttnet dsl hızı arttırma

gördüğünüz gibi neredeyse aynı dsl hızında arada uçurum kadar fark var

velhasıl hemen tesisat yenilemektense bu ek noktaları veya ayrım noktalarına bakılmalı öncelikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 14 Aralık 2016; 0:24:27 >

• SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    altyapıyı derken ?
  • Yok arkadaş arıyorum arıza kaydı oluşturmaktan başka birşey yapmıyorlar.biraz sert çıkıştım kadın önce dedi ki beyefendi konuşmalarımız kayıt altına alınıyor.sonra da dedi arıza kaydiniza özellikle hız arttirilmasi ibaresini ekliyorum dedi gene sonuç yok.bugün online işlemlerden baktım arıza başlığı "sık sık internet kopuyor" yazılmış

Santral oturduğum yere baya ters kaldığı için üşeniyordum ama mecbur gitmek lazım.

• Ve mutlu son

Adamlarin illa ayağına gitmek gerekiyormuş.Görüştüm en stabil değer olarak böyle kaldı umarım daha sıkıntı yaşamam.

Ttnet dsl hızı arttırma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.