Şimdi Ara

TTNET ALO Konuştukça Öde Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde sabit telefon ve sınırsız 8 mbit internet var açıkcası yapılan son zamlardan sonra ikisi 85-87 tl civarı geliyor bu kampanyayı az önce gördüm ve açıkcası bu kampanya'ya geçmeyi düşünüyorum şu an bu kampanyayı kullanan kişiler varmı ve birde bu kampanya ile ilgili sorularım var

şimdi bu kampanyaya geçersem telefon ve internet hizmeti 65 tl gelecek ve telefon için konuştukça para ödeyeceğim bu hizmet türk telekomdan bağımsızmı yani ay sonunda telefon için ayrı bir fatura gelecekmi yoksa ikisi ttnet faturası altındamı gösterilecek

ve bu kampanyanın süresi 12 ay yani 12 ay sonra ikisi ne kadar gelecek 78 tl'mi

Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Arkadaşlar evimde sabit telefon ve sınırsız 8 mbit internet var açıkcası yapılan son zamlardan sonra ikisi 85-87 tl civarı geliyor bu kampanyayı az önce gördüm ve açıkcası bu kampanya'ya geçmeyi düşünüyorum şu an bu kampanyayı kullanan kişiler varmı ve birde bu kampanya ile ilgili sorularım var

şimdi bu kampanyaya geçersem telefon ve internet hizmeti 65 tl gelecek ve telefon için konuştukça para ödeyeceğim bu hizmet türk telekomdan bağımsızmı yani ay sonunda telefon için ayrı bir fatura gelecekmi yoksa ikisi ttnet faturası altındamı gösterilecek

ve bu kampanyanın süresi 12 ay yani 12 ay sonra ikisi ne kadar gelecek 78 tl'mi

Bilgilendirirseniz çok sevinirim

ttnet alonun sabit ücreti yokmuydu?

TTNET Alo paket ücretlerine ek olarak TTNET Alo Aylık Sabit Ücret (vergiler dahil TL15) alınır.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Telefon/ttnetalo/Sayfalar/Sabit-Ses-Hizmeti.aspx

ne farkı kaldı?
    Yasama,Yürütme,Yargıhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CNxw1XDghqw#t=1235s bir kaç saniye öncesinden başlayınız

• kardeş bugün şu paketi aldım ttnetten:
    sınırsız net + konuştukça öde + tivibu maxi paket 39 tl modem hediye soru+ştur
    ve 9 ay 39 tl konuştukça öde ve sınırsız net tarifeside var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sonurakar

TTNET Alo'ya 12 ay taahhüt verilirse sabit ücret alınmıyor. (0₺)

taahhüt yoksa zaten bir avantajı kalmıyor ki 15 lira ttnet alo sabit ücreti alıyorlar. voip için bile sabit ücret mi alınır tek avantajı akşam kullanılan 3000 dk.

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

TTNET Alo'ya 12 ay taahhüt verilirse sabit ücret alınmıyor. (0₺)

taahhüt yoksa zaten bir avantajı kalmıyor ki 15 lira ttnet alo sabit ücreti alıyorlar. voip için bile sabit ücret mi alınır tek avantajı akşam kullanılan 3000 dk.

voip ve sabit hat olmak üzere iki çeşit TTNET Alo var.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Telefon/ttnetalo/Sayfalar/Sabit-Ses-Hizmeti.aspx

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Telefon/ttnetalo/Sayfalar/Internet-Uzerinden-Ses-Hizmeti.aspx
    İnternet Üzerinden Ses Hizmeti
    TTNET ADSL bağlantısını kullanarak internet üzerinden görüşme yapmanızı sağlayan TTNET Alo Internet üzerinden ses hizmeti 2 Temmuz 2012 tarihi itibarıyla yeni satışa kapatılmıştır.

VoIP yeni abone alımı kapatılmış. Sabit ses hizmetinin sabit ücreti var
    o da taahhüt vermezsen...

• sonuç olarak türk telekom her şekilde sabit ücret alır. bknz. yalın adsl sabit ücreti millet kullanmadığı telefona sabit ücret vermemek için yalın adsl istedi, türk telekom olmayan telefonun sabit ücretini her şekilde aldı. telefon bağlatsan daha avantajlı. 22 liraya akşamları 3000 dk. konuşursun. ttnet alo 15 lira daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 19 Aralık 2012; 15:02:36 >
    telefon hattı donduğunda internet hizmeti de devam ediyor olması gerekir.
    telefon masraflarını %50 düşürmüş oluyoruz bu durumda?
  • Geçtiğimiz Pazartesi günü iş yeri hattımı iptal etmek için türk telekoma başvurduğumda hat üzerinde taahhüt olduğu için ttnet alo ya taşındı hattım.Ancak yanlışlık yapıp ev telefonumu ttnet alo ya geçirmişler :)

1 yıllık taahhüt vererek sabit ücretsiz hattım oldu.Sadece konuşmalardan ücret alınacak ve dakikasının 10 krş olduğunu söylediler.Fatura da tek fatura olarak ttnet kesecek.Hatla ilgili sorunlarla da bundan sonra ttnet ilgilenecekmiş.Telekomun müşteri hizmetleri destek vermiyor.Benimde merak ettiğim şey burdaki 1 dakika gerçek 1 dakika mı ? 60 saniyede 10 krş alıyorlarsa gerçekten çok iyi.Ayrıca bugün müşteri hizmetleriyle görüştüm 1 yıl sonunda biz istemediğimiz sürece aynı şekilde devam edecekmiş ve bu kampanya yeni yıla kadarmış.
  • 1 yıl taahütlüde sabit ücret alınmıyor kısmını anlamıyorum, normalde 6gb kotalı ttnet 32tl(telefon hattın vars)... bahsedilen pakette 45tl.. 45-32=13tl fark var bu sabit ücret olmuyor mu şimdi..hem de taahütlü olduğu halde, atladığım bir yer mi var???

Orijinalden alıntı: ubeceren

1 yıl taahütlüde sabit ücret alınmıyor kısmını anlamıyorum, normalde 6gb kotalı ttnet 32tl(telefon hattın vars)... bahsedilen pakette 45tl.. 45-32=13tl fark var bu sabit ücret olmuyor mu şimdi..hem de taahütlü olduğu halde, atladığım bir yer mi var???

Al bendende o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.