Şimdi Ara

TTnet akşam internet yavaşlaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 20dk kadar önce yavaşlamam bitti.Net normale döndü.Sayfalara giriyor.720p filan video izleyebiliyorum.Normalde bırakın 720pyi videonun playeri bile gelmiyordu ekrana.

Saat 8de başladı ve 12:30da bitti.Dün de aynı saatlerde olmuştu aynısı.Sebebi ne acaba.Hat değerlerim de iyi.

• Normalde gündüzleri olmayan problem şu an var bende. Sizlerde durum nedir?

Orijinalden alıntı: elladan

Normalde gündüzleri olmayan problem şu an var bende. Sizlerde durum nedir?

20 mbit Hiper ,saka gibi ..ADSL 8mbit e geçsem daha iyi benim için ..
     TTnet akşam internet yavaşlaması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    asus prime H410M-D LGA 1200 /i5 10400 /corsair vengeance LPX 2x8 Gb 3000Mhz / RX sapphire pulse 5600xt / FSP HV Pro 550w 80 Plus / Sandisk SSD Plus 120 Gb / WD 1 Tb HDD Blue /Dark X Force kasa /AOC 27G2U/BK 144Hz monitör / Logi K330 /Logi M590
  • saat 14:44 hiz olcum sonucu yine problem var, 4 megabit bile olamayan hipernet yalani ( 24 megabit vdsl)

mynet ile denediğimde de 1896 ms alıyorum.

Bu da problem olan noktaya yaptığım ping testi. Bazı yerlerde yüksek ping ve %9 luk kayıp var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elladan -- 10 Ocak 2015; 15:05:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: relative

Merhaba arkadaşlar 1 aydır rezillik çekiyorum. Hipernet 50mbit paket kullanıyorum gündüz-gece saatlerinde 48mbit hız alıyorum. Akşam 19:00 ile gece 00:00 arası hızım 5-10mbit arasında değişiklik gösteriyor. Bu sorunu yaşayan varmı? Alt yapı sorunu yaşadığımı sanmıyorum yoğun saatlerde internetimin hızı düşüyor normalde 48Mbit hız alıyorum. İzmir'de yaşamaktayım, bilgi için şimdiden teşekkürler.

Aynisi bende var aradim fiber calismadindan dolayi dediler

Orijinalden alıntı: dr_divx

arkadaşlar ,Istanbul Avcılar dayım 2 .senem 20 mbit hipernetim var ,son 1 aydır Akşamlar ı anormal Hız değerleri alıyorum !

Bende avcılardayım , ttnetten illallah edip turkcell vınn kullandım 6 ay evde ordanda başka ispye geçtim, burdan nasıl sorun yaşadığımı ttnetle tahmin et artık .Başkabir isp bul , malesef adsl türkiyede birazda şans işi.
  • saat 16:00 hiz 1,5 megabit ( sanki 10 yil onceki internet hizi gibi) sonra reklam veriyor yalan net... (ttnet)

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

quote:

Esenyurt tayım ben de. Aynı sorundan muzdaribim. 10 Mb alabiliyorum maksimum ancak akşam saatleri bu sorunlar oluyor bende de. Bir kaç hafta evvel aradım arıza kaydı açıldı, sorunu giderdik dediler ama sürüyor sorun. Bölgesel olabilir.

Edit: Çağrı merkezini aradım, altyapı çalışması olduğu söylendi. Bekleyeceğiz mecburen.

esenyurttayım ve benzeri problem bende de var.. sabah 6:30 gibi hız testi yaptığımda 11-12 mbit,aksam saaat 6'dan sonra test yaptığımda en fazla 2-3 mbit hız alabiliyorum..

bende esenyurttayım dostum biraz içim ferahladı yalnız değilmişim buradaki alt yapı çalışmalarından oluyor galiba sabah / öğlen sıkıntı yok akşam oluyor internet çok yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: anymore13

quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

quote:

Esenyurt tayım ben de. Aynı sorundan muzdaribim. 10 Mb alabiliyorum maksimum ancak akşam saatleri bu sorunlar oluyor bende de. Bir kaç hafta evvel aradım arıza kaydı açıldı, sorunu giderdik dediler ama sürüyor sorun. Bölgesel olabilir.

Edit: Çağrı merkezini aradım, altyapı çalışması olduğu söylendi. Bekleyeceğiz mecburen.

esenyurttayım ve benzeri problem bende de var.. sabah 6:30 gibi hız testi yaptığımda 11-12 mbit,aksam saaat 6'dan sonra test yaptığımda en fazla 2-3 mbit hız alabiliyorum..

bende esenyurttayım dostum biraz içim ferahladı yalnız değilmişim buradaki alt yapı çalışmalarından oluyor galiba sabah / öğlen sıkıntı yok akşam oluyor internet çok yavaş

ben sabah ve öğle saatlerinde iş yerinde olduğum için durumu bilmiyorum ama aksam saatlerinde kanser ediyor insanı..
    madem altyapı calısması var neden haber vermiyorlar.. ?
    saadetdere mahallesindeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: cozali

4-5 gündür akşamları bende de aşırı derecede yavaşlama oluyor, indirme hızında bir sorun yok ama sayfalar açılmıyor. ankara/oran

Hocam ben de dikmendeyim.Galiba bizde de konudaki diger arkadaslar gibi alt yapi calismasi var.Sayfalar acilmiyor bile bunun yogunluktan kaynaklanmasi mumkun degil.

• sabah saat 10:00 hız normalleşmiş,ama saat 13 den sonra yine düşecek,resimler atarım...
     TTnet akşam internet yavaşlaması TTnet akşam internet yavaşlaması TTnet akşam internet yavaşlaması

• saat 13:05 hız yine yavaşladığı için modeme reset attım.Düzelmedi: maalesef son 3 aydır olduğu gibi aynı ...
    saat 10:00 da da resimler eklemiştim, ip değişiminin nedenide budur.
     TTnet akşam internet yavaşlaması TTnet akşam internet yavaşlaması TTnet akşam internet yavaşlaması TTnet akşam internet yavaşlaması

• ilerleyen saatlerde hiz dahada dusecek...

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • bendede hemen hemen ayni Avcılar -mustafa Kemalpaşa Mh.

asus prime H410M-D LGA 1200 /i5 10400 /corsair vengeance LPX 2x8 Gb 3000Mhz / RX sapphire pulse 5600xt / FSP HV Pro 550w 80 Plus / Sandisk SSD Plus 120 Gb / WD 1 Tb HDD Blue /Dark X Force kasa /AOC 27G2U/BK 144Hz monitör / Logi K330 /Logi M590
  • saat 16:30 ttnet hız testi sayfası bile yalan!
    ttnet pratik çözüm adlı dosyayı indirme hızına bakın lütfen...

TTnet akşam internet yavaşlaması TTnet akşam internet yavaşlaması TTnet akşam internet yavaşlaması TTnet akşam internet yavaşlaması TTnet akşam internet yavaşlaması TTnet akşam internet yavaşlaması

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.