Şimdi Ara

TTnet akşam internet yavaşlaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ugur31

Ben Antalya merkezde yaşıyorum.. Aynı durum ben de de var.. Her gün akşam 21-23,30 arası hız düşüyor.. Her gün arıyorum.. Önemli olan şu ki, arayınca düzeltiyorlar sorunu. Demek ki, düzgün çalışma şansı var bi şekilde.. Paket olarakta zaten en üst paketi kullanıyorum. Daha önceleri, paketi yükselttirmek için bilerek yapıyorlar diye düşünüyordum. Allah belanızı versin deyip yükselttim ama şimdi d bu sorun..

İşin daha kötüsü, Superonline'da da sürekli takılma sorunu yaşadım ve iki yıl işkence gibi geçti. Şimdi de bu işkence..

Acaba, kanunen bu sorunu belgeleyip, taahhütlri ödemeden ayrılmanın bir yolu var mıdır ?

Varmış arkadaşlar..

Superonline, TTNET taahhütlerimi üstlendi (500 TL hemde) ve ben Superonline geçerek TTNET'ten kurtuldum..

• O saatlerde aşırı yüklemişsiniz için hızınız tabikide düşecektir siz bakır kablo ile gelen interneti kullanıyorsunuz 50 mb/sn kadar yazar kesinlikle vericem yazmaz ancak fiber optik olsaydı derdim bir sorun var ancak normal karşılıyorum sorununuz yoktur eğer problem olduğunu düşünüyorsanız ttnet ekibi çağırın aynı bilgiyi verecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki ttnet yerine milenicom yada netspeed gibi firmalara geçsek birşey değişir mi akşam ki net hızı. 2 yıl önce bu yüzden 250 tl cayma bedeli ödedim kapattım ttnet I 2. ayda. Şimdi farklı firma denesem mi diyorum ama akşam yine girmeyecekse hiç bulşamayom diyorum. şuanda air fiber çanak ile bağlanıyorum kota hariç memnunum. birşey değişir mi acaba?

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.