Şimdi Ara

TTNET AKK !!! (387. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.464
Cevap
25
Favori
694.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bikaç köşe yazarına belki gazeteye taşırlar diye mail attım arkadaşlar umarım bi köşe yazısında okuruz bu ak olayını . .Aklıma gelenlere yazdım bu arada.. aklınızdakilere de siz yazın lütfen
  • faceden örgütlenmek ve en az 20000kişilik bir eylem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

arkadaşlar bu böyle olmayacak acil olarak toplu eyleme gitmeleyiz. haftasonu istanbulda olanlar ttnet genel müdürlüğü önünde eylem yapmalı. büyük şehirlerde olan herkesin organize olup harekete geçmesi gerek. Forumda yapacaklarımız toplu olarak ttnet ile ilişiğimizi kesip gerekli belgeleri burada yayınlayabiliriz. kimler internetinden vazgeçebilir? 1000+ kişi topluca internetimizi kapatıp sesimizi duyuralım.

Hepsine varim.. Interneti kapatmaya da, ttelekom onunde eyleme de..
  • TTNeti kapattıranlar internetsiz mi devam edecekler hayatlarına yoksa Başka firmamı
  • şu an en çok toplulukhttp://www.dusukhizahayir.com/ şimdiden 10.000 kişiye ulaşılmış. bu site üzerinden harekete geçilebilir. bu kişiler eğer sözde değil gerçekten dert yanıyorlarsa internetlerini 1 ay bile olsa kapattırabilirler. 10.000 kişi bile topluca eyleme gitse bile ttneti aylık 1 milyon tl lik kazancından mahrum ederiz. sözlükler de üzerine düşen görevi yapmalı belli bir süre hareket yayılmalı ve karar kılınan gün topluca eyleme gidilmelidir. en iyi organize olunacak yer şu an için facebook olarak görülüyor. inciciler ne kadar gereksiz konu varsa faaliyetteler bu konuyada bir el atsınlar. görelim incinin gerçek gücünü sözde dert yananlar 1 ay bile internetsiz kalmayı kaldırabilecekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

TTNeti kapattıranlar internetsiz mi devam edecekler hayatlarına yoksa Başka firmamı

yahu milletin kafa halen kontak kanunu yapan btk !! ttnet altyapısı dışında başka firma yok zaten(adslde) geri kalık bi ülke olduğumuz için farklı altyapı yok! z de geçsen ttnet yine kazancak kapatmadan başka hiç bişey zarar vermez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Nisan 2012; 20:19:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: MasterOFMonster

50 mbit VDSL'im yarım saat önce 1'e düştü

Hocam 50 mbit tarifede ne kadar AKK kotası veriyorlar?

100 GB hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaLiii

Sikayetvar.com'a ve BTK'nın sitesinden şikayet yazımı yazmıştım ama ikisine de aynı şey gönderip aradan sıyrıldılar. Yok neymiş, AKK daha iyi hizmet vermek içinmiş, kanunlara uygun bir uygulamaymış falan filan. Adam gibi sokaklara çıkıp binlerce kişi eylem yapmadığımız sürece o siteye bu siteye yazı yazmakla ses getirebileceğimizi sanmıyorum ben.

2.1 GB'lık şey için 5-6 saat diyor. Allah belanı versin TTNet. İnşallah en kısa sürede iflas edersin.

Dün M. Serdar Kuzuluğlu twitlemişti 2010'da yazdığı bir yazıyı.

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1012630

En önemli cümle şu."Türk Telekom tarafından yapılan başvuruda"
    Yani işte Btk istiyor mecburuz yalan!

• quote:

Orijinalden alıntı: tizar

şu an en çok toplulukhttp://www.dusukhizahayir.com/ şimdiden 10.000 kişiye ulaşılmış. bu site üzerinden harekete geçilebilir. bu kişiler eğer sözde değil gerçekten dert yanıyorlarsa internetlerini 1 ay bile olsa kapattırabilirler. 10.000 kişi bile topluca eyleme gitse bile ttneti aylık 1 milyon tl lik kazancından mahrum ederiz. sözlükler de üzerine düşen görevi yapmalı belli bir süre hareket yayılmalı ve karar kılınan gün topluca eyleme gidilmelidir. en iyi organize olunacak yer şu an için facebook olarak görülüyor. inciciler ne kadar gereksiz konu varsa faaliyetteler bu konuyada bir el atsınlar. görelim incinin gerçek gücünü sözde dert yananlar 1 ay bile internetsiz kalmayı kaldırabilecekler mi?

Doğru diyorsun +"1
  • Geçmiş olsun , benimki de düşmüş. Moralim çok bozuk 2.5 senedir sömürüyordum.
  • iInternet hızımı düşürdükleri yetmezmiş gibi bir de bu ay bana 64 TL fatura kesmişler. Uzun zamandır 59 TL geliyordu. Şu Uydunet birazcık vizyon sahibi olsa ttnet'ten kurtulmak isteyen bu kadar insanı görüp, cazip kampanyalar yapmaya başlardı ama nerdeee. Yine de bir yerden modem bulsam uydunete geçebilirim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaLiii

Sikayetvar.com'a ve BTK'nın sitesinden şikayet yazımı yazmıştım ama ikisine de aynı şey gönderip aradan sıyrıldılar. Yok neymiş, AKK daha iyi hizmet vermek içinmiş, kanunlara uygun bir uygulamaymış falan filan. Adam gibi sokaklara çıkıp binlerce kişi eylem yapmadığımız sürece o siteye bu siteye yazı yazmakla ses getirebileceğimizi sanmıyorum ben.

2.1 GB'lık şey için 5-6 saat diyor. Allah belanı versin TTNet. İnşallah en kısa sürede iflas edersin.

Bu şirket iflas etmez hocam
  • eyleme varım kapatmaya taahhüt var :) eylülde anca.
  • Ne kadar hızz o kadar fatura prensibini güdüyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason16 -- 21 Nisan 2012; 21:22:11 >
  • yine düşmüş ne yapmaya çalısıyorlar anlamıyorum 2-3gun sonra tekrar eski hızı verirler yine
  • Bugün beni aradılar şu kampanya falan var diye. hanfendi boşuna yorulmayın tahattüt bitince akn yüzünden interneti kapatacam dedim kadın sanki cevabı bekliyormuş gibi siz bilirsiniz dedi kapattı. şaşırdım açıkçası biraz yalakalık falan yapar diye bekliyordum. Yani ya çok kişi hattını kapatıyor alıştılar ya da TT belli bir sayıyı zaten gözden çıkardı
  • Bir şekilde memnuniyetsizliğimizi belirtmeye devam etmemiz gerek.
  • AKN Mağdurları kervanına bugün ben de katıldım.sabah download trafiğim 76 GB iken 1mbit hızla başladım sörf yapmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vrlrn -- 21 Nisan 2012; 20:36:50 >
  • Facebook a grup nasıl açılıyor?

TTNET Adil Kullanımdan dolayı TTNETini iptal ettirecek 10000 kişi bulabilirim diye bir grup açalım ve 10bin kişi bir ay 4gb lık vınn paketi kullanalım. TTNET yaklaşık YARIM MİLYON TL lik gelriden mahrum kalsın. Belki o zaman birşey değişir.

Kaç tane delikanlı var?

Benim yaklaşık 4-5 aylık tahhüt var, cezası 100 TL falan , bunu göze alıyorum ve taahhüdü bozuyorum. 10bin kişi coşalım ne dersiniz?

Babayiğitler bir tane grupp kuralım var mı grup kuracak arkadaş?
  • Londra'da yaşayan biri yazmış twitter'a, "2 Mbit İnternetimiz vardı geçen yıl 10 Mbit bu yıl ise 30 Mbit'e otomatik olarak geçirdiler fiyat farkı olmaksızın.."

Biz de burada kota hesabı yapalım.
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.