Bildirim
TTNET ADSL SÜREKLİ KOPUYOR KESİLİYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dnsle alakası yoktur modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup paylaşırsan yardımcı olabiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: BonezCrusher
Dnsle alakası yoktur modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup paylaşırsan yardımcı olabiliriz.
vallahi müşteri hizmetleri dns ni değilştirdi ondan dediler
microsoft security essentials ile tarıyorum virüs / casus yazılımlarıda bilgisayarda yok
ttnet 8 mbps limitsiz kullanıyorum
şimdi başvuru yaptım süper online fiber internete geçiş yapacağım o nasıl fiber internet daha mı iyi hzılı ve kesinti donmalar olmuyormu ne dersin teşekkürler -
Fiber daha iyi tabi.Binada varsa geçin. -
quote:
Fiber daha iyi tabi.Binada varsa geçin.
örnek : ttnet 8 mbps hzında bu siteye 10 saniyede bağlanabiliyorsam 20 mbps fiber internet ile 3 saniyede bağlanmak gibi mi güzel tam bilmediğim için soruyorum binamda süper online fiber interneti var düşünmeden geçeyimmi yani o kadar hızlı kalitelimi oluyor fiber internet adsl göre -
Fiber Herşeyde iyidir. -
quote:
Fiber Herşeyde iyidir.
ttnet 8 mbps adsl de bir gün hız 6,80 mb iken 1 saat sonra yada ertesi gün 5 mbps düşebiliyor
fiber internette hızda düşmeler oluyor mu
ben 20 mbps alacağım 8 mbps düşer mi -
Düşmezde eminmisin binada olduğuna sordunuzmu ? -
quote:
Düşmezde eminmisin binada olduğuna sordunuzmu ?
çoğu fibernet kullanıyor sormadım da -
aynı sorun bendede var lanet olsun sinirlerim bozuldu ya + yüksek ping problemim var -
quote:
Orijinalden alıntı: whisper242
aynı sorun bendede var lanet olsun sinirlerim bozuldu ya + yüksek ping problemim var
s.a yüksek ping ne deemek -
bende de aynı sorun var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 1 haftadır benimde netimde kopmalar oluyor DNS değiştirdim düzelmedi yıllardır ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum kablo ve modemi değiştirdim yine de düzelmedi offf. -
Kablolarınızı kontrol edin. Kesiklik eziklik eklerde temassızlık oksitlenme vs bunun sebebidir çok yüksek ihtimalle. -
ttnet sizi kazıklıyor -
Hat değerlerini gönderin. Bahsettiğiniz kesilme modem ışıklarının gelip gitmesiyse bunun Dns ile yakından uzaktan alâkası yoktur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hepsinerede
ttnet sizi kazıklıyor
bende gittim süperonline fiber internete geçtim bugün yarın gelir kuracaklar bakalım onda da kesilmeler olacakmı 20 mbps hızda fiber internet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X