Şimdi Ara

TTNET ADSL SÜREKLİ KOPUYOR KESİLİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benimde ttnet adsl sürekli kopuyor aradım mh lerini dns adresini değiştirdiler hala aynı kopmalar devam ediyor GÜNDE EN AZ 10 / 20 KERE KESİLİP GERİ GELİYOR İNTERNET

gerçekten sorunum dns adreslerinden midir

• Dnsle alakası yoktur modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup paylaşırsan yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Dnsle alakası yoktur modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup paylaşırsan yardımcı olabiliriz.

vallahi müşteri hizmetleri dns ni değilştirdi ondan dediler

microsoft security essentials ile tarıyorum virüs / casus yazılımlarıda bilgisayarda yok

ttnet 8 mbps limitsiz kullanıyorum

şimdi başvuru yaptım süper online fiber internete geçiş yapacağım o nasıl fiber internet daha mı iyi hzılı ve kesinti donmalar olmuyormu ne dersin teşekkürler
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Fiber daha iyi tabi.Binada varsa geçin.
  • quote:

Fiber daha iyi tabi.Binada varsa geçin.

örnek : ttnet 8 mbps hzında bu siteye 10 saniyede bağlanabiliyorsam 20 mbps fiber internet ile 3 saniyede bağlanmak gibi mi güzel tam bilmediğim için soruyorum binamda süper online fiber interneti var düşünmeden geçeyimmi yani o kadar hızlı kalitelimi oluyor fiber internet adsl göre
    Fiber Herşeyde iyidir.
  • quote:

Fiber Herşeyde iyidir.

ttnet 8 mbps adsl de bir gün hız 6,80 mb iken 1 saat sonra yada ertesi gün 5 mbps düşebiliyor

fiber internette hızda düşmeler oluyor mu

ben 20 mbps alacağım 8 mbps düşer mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Düşmezde eminmisin binada olduğuna sordunuzmu ?
  • quote:

Düşmezde eminmisin binada olduğuna sordunuzmu ?

çoğu fibernet kullanıyor sormadım da
  • aynı sorun bendede var lanet olsun sinirlerim bozuldu ya + yüksek ping problemim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

aynı sorun bendede var lanet olsun sinirlerim bozuldu ya + yüksek ping problemim var

s.a yüksek ping ne deemek
  • bende de aynı sorun var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 haftadır benimde netimde kopmalar oluyor DNS değiştirdim düzelmedi yıllardır ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum kablo ve modemi değiştirdim yine de düzelmedi offf.
  • Kablolarınızı kontrol edin. Kesiklik eziklik eklerde temassızlık oksitlenme vs bunun sebebidir çok yüksek ihtimalle.
  • ttnet sizi kazıklıyor
  • Hat değerlerini gönderin. Bahsettiğiniz kesilme modem ışıklarının gelip gitmesiyse bunun Dns ile yakından uzaktan alâkası yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsinerede

ttnet sizi kazıklıyor

bende gittim süperonline fiber internete geçtim bugün yarın gelir kuracaklar bakalım onda da kesilmeler olacakmı 20 mbps hızda fiber internet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.