Şimdi Ara

TTNET abone merkezi dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET abone merkezi tarafından internete ve telefona uyelik yaptirdim.2011 yilinda.

Simdi ayni abone merkezi, benim o yıl ki uyelik bilgilerimi kullanarak(iletisim bilgilerimle kimlik fotokopisi ve taahhütname) ile sahte imza kullanarak kendi işyerine telefon ve internet bağlantısı almış.
    Borcunuda 6-7 aydır ödememis, dukkani kapatip kacmis.
    Geçen ttnet den aradar 398TL borcunuz var odemediginiz taktirde hukuki islem baslatilacaktir diye.
    Tabi şok oldum.
    Ve hemen
    Savcılığa suç duyurusunda bulundum.
    Sorun şimdilik halloldu.

Siz siz olun kimseye kimlik fotokopinizi vs vermeyin.

Ayrıca aynı problemle karşılaşan arkadaşlar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı şekilde tahütname ve kimlik fotokopisi kaptırdım 3 gün önce izlemem gereken yol nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzdrew

aynı şekilde tahütname ve kimlik fotokopisi kaptırdım 3 gün önce izlemem gereken yol nedir?

Kimliğinizi derhal yenileyin. Eski kimliğinizin hükmünü düşürtün.
  • Böyle bir terbiyesizliği nasıl yapa biliyorlar anlamış değilim.
  • Bu suçu gsm operatörlerinin alt bayileri de işliyor. Satılan açık hatların kaynağı kimlik hırsızlığı ve sahte evrak.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti, dersimi aldım. bundan sonra her ne olursa olsun telefonla hiç bir işleme müsaade etmeyeceğim. direk ofise...
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Benim arkadasimin basinada geldi hat aldiği yerin sahibi onun üstüne 2-3 hat daha almis faturali en dusuk fatura 250 tl suan mahkemelik oldu 1 yildir mahkemelerde sunurunuyor.
    Siz Siz olun kimseye kimlik fotokopinizi vermeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açık hatlar demissiniz benim babamın hattı 2000 li yillarda hatlari gazeteler vs dagitiyordu. Babamın ki ondan Ahmet Tari Boynazağa diye birinin ustune yaklasik 12 yildir kesintisiz kullanıyor. Bu hatti ustune almanin bir yolu yokmu

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Ekim'e kadar BTK kararı uyarınca vergisini ödemek koşuluyla hat sahibine gerek olmaksızın üzerine alma şansı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Ekim'e kadar BTK kararı uyarınca vergisini ödemek koşuluyla hat sahibine gerek olmaksızın üzerine alma şansı var.

Biraz daha detay verirmisin. Özellikle turkcell hattı için.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    2 yıldır olan bir uygulama bu.
    https://tuketici.btk.gov.tr/dosya/acik_hatlar_rehber.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 21 Temmuz 2014; 17:56:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzdrew

aynı şekilde tahütname ve kimlik fotokopisi kaptırdım 3 gün önce izlemem gereken yol nedir?

http://www.kimligimikaybettim.com/kimligim-kayboldu-ne-yapmaliyim.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.