Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
733
Cevap
25
Favori
29.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korsankedi

quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

50 TL`yi faturalarinizda gorunce sasirmayin :)

hocam korkutmayın yaaa

ttnet`in bedava birsey verdigi nerede gorulmus ? yok oyle bir dunya. 1997`den bu yana boyle birsey gormedim, ceki kullananlara hayirli olsun, insallah faturalarina yansimaz, sartlarda herkesin kullanacagina dair birsey gormedim ben cunku.
  • bende biraz önce Eskişehir carrefourda kullandım 53 tl harcadım 3 tl nakit ödedim iyi alışveriş oldu,arkadaşlar ne olur ne olmaz yarın birgün kodları iptal ederler elinizdeki kodlar geçersiz kalabilir,biran önce kullanın belli ki sistemlerinde açık var her ttnet üyesine kod yolluyorlar.
  • Şuan ttnet genel merkezi

• Buyrun cenaze namazina. Toplu katliam yapti ttnet dh ye iyiki almadik guvenip gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Şuan ttnet genel merkezi

/>

• quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    Hayır var koşullar kısmında yazı hala aynı kod almaya devam

• ŞU AN TTNET GENEL MERKEZİ

• Bunun acısı bugün çıkmazsa yarın çıkar rahat olun. Ben 50 Tl ödemeye razıyım ama umarım taahhüt le paketimizi değiştirmezler

• Milleti korkutup aksiyon yaratmayın koşullar kısmında hala var.

. TTNeT 50tl Carrefoursa kodu
  • Bende 52 tl alışveriş yaptim iki lirada almadı kasiyerin dediğine göre 55te bile oluyormuş kasiyer bugün baya kişi bu kodla alışveriş yapti dedi hatta kasiyer bile söyle bende yapacam dedi ttnetin kitlemesine gelirsek en fazla 50 tl kitler oda sorun değil sonuçta alışveriş yaptım

• orada birden fazla tarife seçeneği var sms gönderirken tarife seçilmiyor ki tarifeye geçilsin. tc kimlik no istiyor sadece onu da ttnet abonesi olup olmadığını sorgulamak için istiyorlar bence. ki ttnet abonesi olmayan tc ile gönderince kabul etmiyor.

zaten yeni ttnet aboneleri ifadesi var, tc kimlik nosu ttnet olmayan biri tc sini gönderince kayıdınız alındı,kabul edildi vs demesi lazım
  • Geçen ay ttnetten ayrılıp turknete geçtim. Olsaydı bir hayrını görmüş olacaktık ama lanet olsun. Hala utanmadan arıyorlar. Terbiyem dahilinde söyleyebildiğim herşeyi söyleyip suratlarına kapatıyorum telefonu.
  • kosullar kismina bakmadan arkadaslar sartlar degisti demisler .. kamp. linki ayni..
    50 tl hediye sifre icin sms attik ttnet de verdi..
    24KASİM yazip niye tarife degissin ki.. alaka?
    kamp ile ilgili yukarki maddelerde " imza taahhut" deniliyor ve mevcut tarifeye gecis icin sms ile kayit denmiyor...
    ttnet baya milletin gozunu korkutmus .. helal olsun
  • Sistemden iki kod aldım ama kodu aldığım numaranın uyeliklerle yakından uzakdan akakası yok ama kodu aldım ve kullandım.

Ne tarife deyişir nede başka bir şey olur sms i kod için atıyoruz unutmayın.

İmkanı olan varsa kullansın.

• kim kime bedava 50 tl veriyor gunumuzde, ayrica adamlar ustune basa basa 24 kasim (ogretmenler yani kamu) icin kampanya yapiyoruz diyor, sizin akliniz aliyor mu ? kac milyon ttnet abonesi var bu ulkede, carrefour`dan 1 milyon kisi altlimitsiz 50 tl`lil laisveris yapsa bu parayi ttnet mi odeyecek ? her neyse, kullanan kullanir, kullanmayan kullanmaz, sonucta durum boyle. kimse kimseye zorla birsey yaptirmiyor sonucta.
  • kaptım hemen,, sağolasın
  • ben pişman oldum alıpta kullandığıma. bide antep fıstıgı falan almıştım işte. boğazımda kaldı . şimdi ttnetten karşı hamle bekleme stresi var.
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    Arkadas olayi ozetlemis +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cboy60 -- 23 Kasım 2014; 22:00:37 >
  • Celalll kullanıcısına yanıt
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Kamuluya-Her-Sey-Dahil-Kampanyasi.aspx

koşullar kısmının en altında hala

22 Kasım – 7 Aralık tarihleri arasında Kamuluya Her Şey Dahil kampanyasına başvuran aboneler" tüm abonelerimiz" hediye çeki faydasından yararlanma hakkına sahiptir.
    Hediye çeki şifresini öğrenmek için müşterinin 24KASIM bir boşluk TCKimlikNo” yazıp 6606’ya SMS göndermesi gerekmektedir.
    Hediye çeki şifreleri tüm CarrefourSA (hiper, süper, express, gurme, mini) mağazalarında, 31 Ocak 2015 tarihine kadar geçerlidir.
    Hediye çeki şifreleri, mağazalarda kasada gösterilerek kullanılabilir. Çıkış alınarak veya kod söylenerek kullanılamaz. SMSi ibraz eden hak sahibidir.
    Elektronik çekler; alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL yükleme harcamaları, altın ve mağazalarda satılan hediye kartı alışverişlerinde geçerli değildir.
    Elektronik çekler tek kullanımlık olup bölünerek kullanılamaz. Çekler karşılığında nakit ödeme yapılamaz, çekler nakde çevrilemez ve iade edilemez.
    Hediye çeki şifresinin gönderilmemesi durumunda müşterilerimiz çağrı merkezimiz aracılığıyla şikayet kaydı oluşturabilir. Ayrıntılı bilgi için 444 0 375.

yazıyor

• Konuyu ilk sayfadan beri takip ediyorum. Hala kararsızım.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.