Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
733
Cevap
25
Favori
29.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cillop gibi kampanya. Kapanan hattı olanlar hiç denedi mi şifre geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ne yapacaksanız bugün yapın, yarın işbaşı, uyanır ttnet, uyanmadan yolun

Uyandılar galiba.

22 Kasım – 7 Aralık 2014 tarihleri arasında Kamuluya Her Şey Dahil kampanyasından faydalanan yeni abonelerimiz tüm CarrefourSa’larda geçerli 50 TL hediye çeki faydasından yararlanabilecektir. Bu faydadan yararlanabilmek için 24KASIM bir boşluk TC Kimlik No yazıp 6606’ya SMS göndererek hediye çeki şifrenizi alabilirsiniz. (Örnek: 24KASIM 37566030911) Hediye çeklerinin son kullanım tarihi 31.01.2015’tir.
  • Çeki kullananların şifrelerinin başında harf veya başka bir şey varmıydı ? Yani S 00000 gibi ? Bende numaraların önünde birtane  var bu ne anlama geliyor hala çözemedik..
  • Tüm abonelerimiz ifadesi kalkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Çeki kullananların şifrelerinin başında harf veya başka bir şey varmıydı ? Yani S 00000 gibi ? Bende numaraların önünde birtane  var bu ne anlama geliyor hala çözemedik..

sadece numara girilecek

@Celalll
    var mı yeni çek alabilen ? devam ediyor zannedersem
  • online işlemlerden kontrol ettim hiç bir başvuru yada abonelik değişikliği yok sömürün bence :)) haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • %55 indirim ürünler ile 52 tl alısveriş yaptım .
    2 tl ödedim çıktım.
    İnşallah sorun olmaz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

Tüm abonelerimiz ifadesi kalkmış

Bana kod geldi de kullanmadım sıkıntı olur mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

Tüm abonelerimiz ifadesi kalkmış

Bana kod geldi de kullanmadım sıkıntı olur mu acaba?

Aynen kod geldi banada fakat kullanmadım.Bakalım yarın neler olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya ''şartlarında tüm abonelerimiz'' denilmekte

ifadesi anasayfadan kaldırılsın artık bu ifade yok. insanları yanıltmayalım.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Yazıyı değiştirmişler de ondan dedim. Yoksa ben başvurmadım bilmiyorum.
  • ibare değişmeden önce kodu aldım şimdi kullansam ne olur acaba ?
  • Kullanan arkadaşlar alkol ve tütün ürünlerinde geçiyor mu acaba? Deneyen var mı?
  • http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Kamuluya-Her-Sey-Dahil-Kampanyasi.aspx

koşullar kısmının en altında hala

22 Kasım – 7 Aralık tarihleri arasında Kamuluya Her Şey Dahil kampanyasına başvuran aboneler" tüm abonelerimiz" hediye çeki faydasından yararlanma hakkına sahiptir.
    Hediye çeki şifresini öğrenmek için müşterinin 24KASIM bir boşluk TCKimlikNo” yazıp 6606’ya SMS göndermesi gerekmektedir.
    Hediye çeki şifreleri tüm CarrefourSA (hiper, süper, express, gurme, mini) mağazalarında, 31 Ocak 2015 tarihine kadar geçerlidir.
    Hediye çeki şifreleri, mağazalarda kasada gösterilerek kullanılabilir. Çıkış alınarak veya kod söylenerek kullanılamaz. SMSi ibraz eden hak sahibidir.
    Elektronik çekler; alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL yükleme harcamaları, altın ve mağazalarda satılan hediye kartı alışverişlerinde geçerli değildir.
    Elektronik çekler tek kullanımlık olup bölünerek kullanılamaz. Çekler karşılığında nakit ödeme yapılamaz, çekler nakde çevrilemez ve iade edilemez.
    Hediye çeki şifresinin gönderilmemesi durumunda müşterilerimiz çağrı merkezimiz aracılığıyla şikayet kaydı oluşturabilir. Ayrıntılı bilgi için 444 0 375.

yazıyor

• 50 TL`yi faturalarinizda gorunce sasirmayin :)
  • 1 adet kod geldi ne olur ne olmaz diyip gidip kullandim geldim,

• quote:

Orijinalden alıntı: denizz19

Kullanan arkadaşlar alkol ve tütün ürünlerinde geçiyor mu acaba? Deneyen var mı?

hayır
  • #berk # kullanıcısına yanıt
    2 ay önce kapanan hattım için denedim olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

50 TL`yi faturalarinizda gorunce sasirmayin :)

hocam korkutmayın yaaa
  • 50 lira faturaya eklerler beklerim uzak bir ihtimal değil.Çünkü kampanyada sadece kamululara diyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.