Şimdi Ara

TTNET 39 ms PİNG NORMAL Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet yavaşlamıştı bir bakayım dedim. 39 ms ping çıktı. sizce normal mi?
    ay sonu kısmetse suğeronline fiber geliyor.

TTNET 39 ms PİNG NORMAL Mİ?

• benim 90 altına inmiyor işte mesele aynı parayla aynı kalitede hizmet yok hiçbir zaman
  • Bana göre normal.Eskiden bende o hızdaydım genelde 20-30 falan cıkıyordu.
  • benim 17 ms..
  • yüksek...
  • Ben ne yapsam acaba?

Şu an 212ms
  • pingin yüksek olmasının ne farkı var ?? benim 2 ay önce 70 vicarıydı hep ama şimdilerde 30 civarı farkı ne yaratır ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  TTNET 39 ms PİNG NORMAL Mİ?

Değerlerim yukarıdaki gibi, 8mbit LİMİTSİZ(99tl) kullanıyorum.Torrentlardada 800kb/s civarı indirim yapabiliyorum, herhangi bir sıkıntı kopma vs yok.

Yer : İstanbul/Kağıthane
  • bende 2.5 aydır adsl var 180 220 civarı geziniyor hiç bir zaman çift hanelere inmedi ona ne demeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortaldevil

pingin yüksek olmasının ne farkı var ?? benim 2 ay önce 70 vicarıydı hep ama şimdilerde 30 civarı farkı ne yaratır ??

anlaşılan sana bir fark yaratmaz.
    ama online oyuncular, serverlarla işi olanlar, video konferans kullananlar vs. için ping fazlası = ölü internet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusb

quote:

Orijinalden alıntı: mortaldevil

pingin yüksek olmasının ne farkı var ?? benim 2 ay önce 70 vicarıydı hep ama şimdilerde 30 civarı farkı ne yaratır ??

anlaşılan sana bir fark yaratmaz.
    ama online oyuncular, serverlarla işi olanlar, video konferans kullananlar vs. için ping fazlası = ölü internet.

Ben superonline kullanıcısıyım istanbul'da bir servera ping attığımda 2-3 ms gibi sonuçlar alıyorum sizinkiler çok çok çok fazla görünüyor ama şu an sanırım bir sorundan dolayı yurtdışı serverlarında inanılmaz ping var malum ttnet yurtdışı çıkışları.Ping kötüyse bant genişliğin hiçbir şey ifade etmez.Bir serverdan download yapıyorsun mesela,arada sürekli paket alışverişi vardır belki download hızı yüksektir ama download sırasında donmalar,ani düşüşler yaşanabilir.Surf yaparken de aynı sorunla karşılaşabilirsin hızın yüksektir ama beklersin beklersin sayfa açılmaz resimler yüklenmez.Hele ki VoIP kullanıyorsan ve online oyun oynuyorsan zaten bir işe yaramaz o internet ama senin pingin zaten çok kötü değil,sadece surf yapıyorum arada bir de download yapıyorum diyorsan çok takılma pinglere.Bir de yurtdışındaki bir serverla arandaki pingi atarsan daha iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.