Şimdi Ara

ttnet 16 mpbs ayağına 2 mpbs hız kullandırıyor . hız çalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha 2 gün önceye kadar pek sorun yoktu ama artık hep sorun ..
    10 11 9.5 arası aldığım hız artık 2 . 1.7 1.4 şeklinde inidirildi
    arıza kaydı bırakıyorum sonuç yok ekib geliyor sonuç yok ..hep bilindik zırva hikayeler
    hepsini geçtim akk cezasının bile altında net kullandırıyorlar..yazıklar olsun .
    artık düşünmeye başladım hızlardan çalıp yeni kullancılara mı paylaştıırılıyor diye

karşında cin gibi kansız hırsızlar var sonuçta .

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    selam hocam modem değerlerini ekleyebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

selam hocam modem değerlerini ekleyebilirmisin

As hocam buyur

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/14320/03bfae16-e0c7-4465-84d6-197b845cad5b.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam hattınız 12 mbps destekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

hocam hattınız 12 mbps destekliyor

Adamlar kabul etmiyor surekli sacmaliyorlar bahene uretiyorlar:(

Hattının sağlam olduğuna emin misin. Ek vs var mı. Çünkü SNR değerlerin güzel ama kayıp çok. Hatta sorun yoktu birkaç gün önce demişsin. Bu sürede hata birisi müdahele etmiş olabilşr mi. Sorun olduğu zaman herşeyi telekoma yüklememek gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Mhlerini arayarak hızım 2 mbps ye sabitlenmiş rica etsem hızımı 12 mbps ye sabitler misiniz diye söyleyin yardımcı olurlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    btk'ya şikayet edin veya bimer
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Mhlerini arayarak hızım 2 mbps ye sabitlenmiş rica etsem hızımı 12 mbps ye sabitler misiniz diye söyleyin yardımcı olurlar.

Valla onu dedim musteri temsilcisi biz yapamiyoruz onu dedi .teknik ekip yaparmis onlar yapamiyorlarmis . hattimda ek vs yok pek yillardir kullaniyorduk sorun yoktu. .ttnet adida degisse yinr ttnet mealo eziyet yine

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

Valla onu dedim musteri temsilcisi biz yapamiyoruz onu dedi .teknik ekip yaparmis onlar yapamiyorlarmis . hattimda ek vs yok pek yillardir kullaniyorduk sorun yoktu. .ttnet adida degisse yinr ttnet mealo eziyet yine

Tekrar ara ısrar et onlar yapabiliyorlar benıde zamanında 8 mbps sabıtlemişlerdi 16 mbps çıkarttım bende yok derlerse hale arıza kaydı oluştur yada sosyal media twitter dan destek e yaz yardımcı olurlar sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus modem haricindeki başka marka modem ile denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

Yalan söylemişler onlar yapabiliyorlar daha geçen gün yaptırdım ben yapamam falan ayak yaparsa ben sizinle anlaşamayacağım beni iptal birimine aktar de :) iptal ettiricem hattımı de aktarırsa oradaki çıkan kişiye söylersin yardımcı olunur mutlaka paketimdeki hızı kullanmak istiyorum dersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: osaka86

asus modem haricindeki başka marka modem ile denediniz mi?

Denedim onuda komsunun airters modemi ilede ayni yine sonuc.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.