Liverpool Galatasaray maçına abimle birlikte gideceğiz de en iyi nereden izlenir maç yani fiyat-görüntü uyumu için en güzel yer neresi
Taksim Nevizade. Abinle kafaları çekip maç izlersiniz. Liverpoollu taraftarlarda olur muhabbet sohbet kaynaşırsınız
Total bilet bütçeniz ne onu söylede yardım edelim.
quote:
Orijinalden alıntı: andaceyi_09
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Liverpool Galatasaray maçına abimle birlikte gideceğiz de en iyi nereden izlenir maç yani fiyat-görüntü uyumu için en güzel yer neresi
Taksim Nevizade. Abinle kafaları çekip maç izlersiniz. Liverpoollu taraftarlarda olur muhabbet sohbet kaynaşırsınız
Arkadaş şu anda Nevizade'de sanırım
Hacı prensiplerim var. Yarın Cuma. Ama akşam atış serbest
Ben köşe alt kattan izlemiştim Fener maçını gayet iyiydi.
kale arkaları 4. kat hariç heryerden güzel izlersin. 4. katta iyi fakat yüksek kalıyo biraz
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
fiyat çok önemli değil kırk yılın başında gidiyoruz maça izmirdeyiz. çok da pahalı olmasın tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
quote:
fiyat çok önemli değil kırk yılın başında gidiyoruz maça izmirdeyiz. çok da pahalı olmasın tabi
O zaman doğu tribün 1. kat kenarlardan alırsın, köşeler değil ama köşeler pek iyi değil. Dediğim yerler 200 civarı olur heralde. Daha da pahalı olabilir.
Söylediğim yerler 350 civarıymış size. 200 liraya mor yerleri önerebilirim. Eğer 200'de çok diyorsanız 100 liraya doğu veya batı tribünü 4. katlardan izleyebilirsiniz maçı.
quote:
Söylediğim yerler 350 civarıymış size. 200 liraya mor yerleri önerebilirim. Eğer 200'de çok diyorsanız 100 liraya doğu veya batı tribünü 4. katlardan izleyebilirsiniz maçı.
200 olabilir
Geçen sene doğu 4. kattan 50 liraya bilet almıştım %100 zam mı geldi Fiyatlara baktığınız yerin linkini falan gönderebilirseniz sevinirim biletixte bulamadım.
en ucuz bilet bulduğun yerden izle. ben her yerinden izledim , hepsini zevki bir başka.zaten stadın en önemli özelliği her noktasında üst düzey seyir kalitesi vermesi
quote:
Orijinalden alıntı: crimex
en ucuz bilet bulduğun yerden izle. ben her yerinden izledim , hepsini zevki bir başka.zaten stadın en önemli özelliği her noktasında üst düzey seyir kalitesi vermesi
deme öyle yahu 40 yılın başında stada gidiyoruz bi geçen sene ali samiyen yıkılmadan numaralı ya gittik gitmez olaydık ne bir marş söyleniyor ne bir coşku var anca şifo mehmete küfür ediyorlardı
ttarenada heryerden çok net maça hakim olabiliyorsun, biryerden alırken hiç çekinme sadece açı farkı oluyor.