Şimdi Ara

MARATON KALE ARKASI AÇIK KAPALI TRİBÜN ŞEREF TRİBÜNÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda hiç maça gitmediğim için bilmediğim bir konu.Genellikle duyarım hep bu maraton tribün nedir ve stadın hangi tarafında bulunur..Aynı zaman da kapalı tribün stadın neresinde bulunur.Kale arkası zaten adı üstünde.Bir de VIP ya da şeref tribünü var.Bunları bana anlatırmısınız.

Ya da bana bir resim gönderebilirmisiniz bunları gösteren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 22 Ocak 2013; 22:27:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara-Kedi

Hayatımda hiç maça gitmediğim için bilmediğim bir konu.Genellikle duyarım hep bu maraton tribün nedir ve stadın hangi tarafında bulunur..Aynı zaman da kapalı tribün stadın neresinde bulunur.Kale arkası zaten adı üstünde.Bir de VIP ya da şeref tribünü var.Bunları bana anlatırmısınız.

Ya da bana bir resim gönderebilirmisiniz bunları gösteren

vip,basın,şeref tribünün oldugu tribün genelde numaralı tribün diye gecer, numaralı tribünün karsısındakı tribün maraton diye gecer, kale arkalarıda bulundukları bölgeye göre değişik isimlendirilebilir. okul açık, dogu açık, eski açık,yeni açık gibi..

ama işin içine para girince tribün isimleride değişti, misal FB stadında numaralı tribünün ismi Fenerium tribünü, kale arkaları ise telekom ve migros tribünleri diye gecıyor. GS de ise açık tribün pegasus diye geçiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKASI
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.