Bildirim
TTAF Shop'tan 1TL'ye hdmi kablo
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kargo?? -
ulaa dün burdan bir rca kablo aldım ama bu ürünü görmedim sanırım bugün indirime girdi ! dün olaydı kargo parasından yırtardık , neyse aslında yine iyi 6.50 Tl kargo ücreti var
-
6,50 Tl kargo ile 7,50 Tl'ye geliyormuş, ihtiyacı olana yinede uygun fiyat sanırım. Hatta 1Tl'ye cep telefonu kılıfı kampanyası devam etseydi çok daha güzel olurdu. -
dün bimeksten 3m ye 30 tl ödeyecektim son anda vazgeçtim... mail geldi banada az önce aldım bir adet..hızır gibi yetişti bu kampanya -
7.5 liraya kablo dışardan da alınabilir. Evine gelsin isteyenlere iyi fırsat yalnız üründe tasarım hatası var (bence) iki ucun L şeklinde olması kötü olmuş. Televizyona takılan ucun L şeklinde olması iyi fakat diğer ucu laptopa takacaksanız L uç işiniz zorlaştırabilir. diğer ucun bence düz olması gerekirdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: droid7399
7.5 liraya kablo dışardan da alınabilir. Evine gelsin isteyenlere iyi fırsatyalnız üründe tasarım hatası var (bence) iki ucun L şeklinde olması kötü olmuş. Televizyona takılan ucun L şeklinde olması iyi fakat diğer ucu laptopa takacaksanız L uç işiniz zorlaştırabilir. diğer ucun bence düz olması gerekirdi.
doğru onu düşünemedik bir an bir ucunun düz olması gerekirdi kesinlikle -
bekleme sorunu olmayanlar icin en mantiklisi yine cin sitelerinden siparis vermek...
3mt 1.4versiyona 6.5$'a aldim... hala bekliyorum kargo gelsin umarim sorun olmaz -
beyler bu cep telefonları için olan mini hdmi olmasın. ucu çok kısa duruyor normal hdmi a göre -
mini hdmi ise bir adet sipariş verelim -
Arkadaşlar; geçmişte TTAF; PROFESYONEL SPLITTER diye bir ürün satmış. Şu anda o ürüne ihtiyacım var ancak hiç bir yerde bulunmuyor. Başka markaların "trafolu" splitterları var ancak güvenemiyorum.
Var mı elinde olup da kullanmamış, ihtiyacı olmayan ve satmak isteyen?
Firmayı da aradım, gelmeyeceğini söylediler. -
Ben 1 adet sipariş verdim, kargo ücreti İstanbul için 5,5 TL alındı.
İki ucunun da eğimli olmasının ne zararı var? Notebook a takınca kablonun aşağı veya yukarı dönük olması pek etkilemez. Ayrıca kablo sadece notebook için değil ps3 gibi diğer cihazlarda da kullanılabilir. Bu durumda daha iyi bence.
3 metresini çin sitesinden daha pahalıya almak mantıksız. Eğer 2 metre işinizi görüyorsa bedavadan biraz pahalı, kapınıza kadar gelecek sonuçta.
TTAF'dan daha önce 1 TL ye telefon kılıfı aldım. Kılıflar çok kaliteli. Kablo için şimdi birşey demek yanlış olur, gelince göreceğiz artık. -
haber veren noe59'a teşekkür ederim. Zaten kablo alacaktım bu vesile ile hem promosyonu hemde diğer kabloyu aldım. Bu arada ürünler 1.5 günde elime ulaştı. Hızlı gönderi için ayrıca TTAF'a da teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keramos -- 23 Kasım 2012; 12:53:01 > -
1 adet de ben aldım
teşekkürler
acaba full hd destekliyormu ? -
tabletteki mini hdmi'a oluroemu bu kablo -
quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
quote:
Orijinalden alıntı: droid7399
7.5 liraya kablo dışardan da alınabilir. Evine gelsin isteyenlere iyi fırsatyalnız üründe tasarım hatası var (bence) iki ucun L şeklinde olması kötü olmuş. Televizyona takılan ucun L şeklinde olması iyi fakat diğer ucu laptopa takacaksanız L uç işiniz zorlaştırabilir. diğer ucun bence düz olması gerekirdi.
doğru onu düşünemedik bir an bir ucunun düz olması gerekirdi kesinlikle
Üründe kesinlikle üretim hatası var. Bir ucun L şeklinde olması TV için mantıklı fakat;
Aşağıdaki şekilde hdmi girişi altta olan cihazlarda kullanma zor olacaktır. Söz konusu kısım havaya kalkacaktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: keramos
haber veren noe59'a teşekkür ederim. Zaten kablo alacaktım bu vesile ile hem promosyonu hemde diğer kabloyu aldım. Bu arada ürünler 1.5 günde elime ulaştı. Hızlı gönderi için ayrıca TTAF'a da teşekkürler.
arkadaşım kablo mini mi yoksa normal hdmi mi -
normal hdmi -
ttaf satış işini bırakmamış mıydı?
elektrodepo satmıyor muydu? ne oldu?
ayrıca tam alacaktım v 1.3 olduğunu gördüm bütün cihazlarım 3d böyle olunca alamadım keşke 1.4 olsaydı kablo -
Tam da lazımdı. 6,5 tl ye geliyor. Yalnız 700 tl ye 3 lü priz gördüüm; zengin olmak böyle bir şey galiba:)
Benzer içerikler
- blaupunkt ls720
- zoomer batum
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi
- sinbo espresso makinesi
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X