Fiyatlara baktığımda Xaser Armor'dan 40$ kadar pahalı. Xaser VI de üst çıkış fanları var ayrıca daha büyük ve ağır.Fakat Armor daki gibi yan kapak fanı yok.Bu iki kasayı inceleyen var mı yada alınabilecek olan hangisi? Soğutma ve sessizlik olarak aynılar mı?
ben armor'u alırken ikisinide inceledim.. ikiside çok hoşuma gitti ve kesinlikle verdiğin paranın karşılığını son kuruşuna kadar veriyorlar.. XASER VI'da alabilirsin, ARMOR+'da alabilirsin seçim senin.. görsel olarak XASER VI'da benim hoşuma gitmişti fakat ARMOR+'yı aldım..
hangisini alırsan al pişman olmazsın ama xaserVI nın iç hacmi daha büyük onun için ben xaserVI yı tercih ederim
quote:
Orjinalden alıntı: Sp|ExtremE
hangisini alırsan al pişman olmazsın
+1 kesinlikle
selam. ciddi bir şekilde xaser düsünüyorum. ön kapak acılma yönü degişebiliyormuş vatandan gittim inceledim... kapakları fırın boyayla griye boyatacagım (kırmızı olan her yerini...) cok güzel bir kasa... saygılar
Teşekkürler bu arada kasa incelemelerini bakmak isterseniz yararlı olabilir.
dün vatanda ikisinide inceledim fakat bir çok kasa yanyana olduğundan tam kurcalayamadım fakat xaser hem tip hemde fanları falan hoşuma gitmedi. armor hem daha iyi hemde şık. fakat ben bunlardan çok cosmos u beğendim. çok daha güzel geldi açıkcası. tabi stackerde biraz gönlümü çeldi fakat cosmos çıktıktan sonra stacker biraz arka planda kalıyor.
Her yere akortek yazmana gerek yok kardeşim Anladık reklam yapacaksın da bari bu kadar rengini belli etme, 4 tane mesajın var hepsinde de tutturmuşun Akortek.