Şimdi Ara

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
9
Favori
718.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
836 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    20 mbps üzeri de makul ücretler alınmalı.
  • Boyle sirket mi yönetilir.20mp upload ver sorunsuz 300 tlde veririz aylik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Galatas4ray

    Tanıdığa gerek yokki hepsi sosyal medya kullanıyor.Mesela muhalefet partiden en başlarda kim varsa chp de özgür özel veya iyi partiden biri yada milli eğitim bakanıda olabilir çünkü bu konı milli eğitim bakanınıda ilgilendirir evde internetten ders alan 3 4 kişi olursa upluad yetmiyor türkcellde bu amaçla yükseltti yanlış bilmiyorsam.
    Muhalafete mesaj atarsanız bu işi unutabilirsiniz. Muhalefet eğer konuyu gündeme getirirse akp kesinlikle reddecektir.
  • Ttnet batik bir sirket. Araplar ve onlarin arkasindakiler icini bosaltti sonra milyarlarca dolarlik borc ile bankalarimiza kitlediler. Altyapi falan hakgetire, boyle seyler beklememek lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerekli cevap canlı yayında mevcut..

    "Türk Telekom hazırlıksız yakalandı."

    Türk Telekom şimdiye kadar neye hazırdı.. Bilemiyorum..
  • turkcell televizyonlara ve internete reklam verirse rekabet hızlanır.




  • " Türkcell Müşteri memnuniyeti açısından süresiz Upload hızlarını 20 MBPS'e yükseltmiş görüyoruz ki ALTYAPI'da herhangi bir sorun yaratmamış. "

    Merhabalar özellikle şu ifade ve sonuçlar yıktı beni yaklaşık 3 haftadır doğru düzgün internet hizmeti alamıyorum, mevcut internetimde köpek gibi ping ve düşük hız değerleri alıyorum 20-25 dk içerisinde makul değerlere geri dönüyor. müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum, 35 dk dan önce telefonu açmıyorlar açtıkları vakitte internet düzelmiş olup hat değerlerinizde bir sorun göremediğimiz için arıza kaydı oluşturamıyoruz diyorlar :D ? ... Twitterdan yardırıyorum ordan kayıt açıp 2-3 gün sonra arıyorlar yine aynı tas aynı hamam yine bişey yapamıyorlar dns falan modem arayüzü öğretmeye kalkıyor bana ulan avel benim pingimin kaynağı ben olsam zaten çözerim ibik! ( Buradaki ithamları küfür yasak olduğu için yumuşatarak kullandım bu arada yoksa ana bacı dede toprak kalmadı emin olabilirsiniz ) Fakat ay sonu sanki hizmetlerini tam vermişlercesine tam para alıcaklar utanmadan gerçekten hak yemek çok basit iş.

    Bu ibiklere uğlaşabildiğiniz halde çözüm süreci hakkında bir bok yapmıyorlar cidden baya soğudum artık günlerdir corona yüzünden evdeyiz şu rezil internet yüzünden online oyun oynayamıyorum :D LOL e bir giriyorum 2k ping COD giriyorum ışınlanıyor karakterim lagdan, youtube dan 360p video yu açamıyorum bağzı anlar yaşanıyor. Burada bu mesajı okuyan ve bunu görebilen insanlara yanlızca şunu diyebilirim %1 bir şans payı olsa dahi sizde benim yaşadıklarımı yaşabilirsiniz. ALMA! ALDIRTMA! KULLANMA! KULLANDIRTMA! Rezil türk telekomun hattıma verdiği en uç rezil değeri görsel olarak paylaşacağım ayrıcada hakkımıda helal etmiyorum hadsiz dolandırıcı ibikler. Bu arada bu problemi nasıl aşabilirim çözüm önerilerinize muhtacım...

    TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]



    İçeride çok mistik şeyler oluyor, desteğinizi bekliyorumhttps://forum.donanimhaber.com/internet-servis-saglayicisi-adi-altinda-nasil-dolandirici-olunur-anlatiyorum-turktelekom-icerir--142825657#142825657



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo126 -- 11 Nisan 2020; 2:56:22 >




  • Halimiz gerçekten harap. Home office olarak çalışan çağrı merkezleri şu an ağır patlıyor. Bugün nüfus idaresi ile ilgili bir işim vardı ve randevular dolu olduğu ve evden çıkmak istemediğim için mobil imza istemiştim Turkcell'den. Bazı işlemlerinizi mobil veya elektronik imzanız var ise direk e-devlet üzerinden yapabiliyorsunuz randevu ile vs uğraşmak yerine. Kurulumu için Turkcell'den aradılar.

    Bilmeyenler için paylaşayım çağrı merkezleri genelde VOIP kullanırlar. Aramaları internet üzerinden gerçekleşir.

    Adam beni mükemmel duyuyor (Download hızı yeterli) ama ben adamın her kelimesinin sadece yarısını duyabiliyorum (Upload sesli iletişim için dahi aşırı yetersiz).

    Home office çalışıyorsunuz sanırım diye bir soru yönelttim, upload hızının yetersizliği sebebiyle kendisini duyamadığımı ilettim. Özürler dilemeye başladı, kendisinin hiçbir kusuru olmadığını, ona yetersiz bir hizmet sunan internet şirketinin hatası olduğunu iletip kendi sorununu çözümleyene kadar bir başkasının bana ulaşmasını sağlamasını rica ettim. Sağ olsun sayesinde hallettik işimizi.

    O arkadaşımızla niye ben halledemedim talebimi?

    Çünkü tekeli hala elinde tutan Türk Telekom yüksek upload hızları almamızı istemiyor. Eskiden çok upload alırsak başka dairelere paylaşım yaparız bahanesini kullanıyorlardı, şimdi bahane de bulamıyorlar.




  • Son canlı yayında Türkiye'deki upload hızlarının komik derecede düşük olması dışında bütün sorunları çözdük...
    Ne Elon Musk'ın Starlink'i kaldı ne Huawei'nin 5G teknolojisinin hurafeleri.Hepsi halloldu hazırız.

    Asıl konu; Peki ülkemizde FTTx altyapı sağlayan ISSler neden upload hızını yükseltmiyor? Maliyetler mi sizce de? FTTx altyapının kapasitesinin yetersiz olması mı?
    Cevap?

    Ne şiş yansın ne kebap...Olmuyor o işler öyle, bir yere kadar...15 yıl oldu ya, 15 yıldır bu komik upload hızlarıyla bir yere gidemeyiz diye anırıyorum artık.
  • Hiç bir şey değiştirilemez bu ülke de elektrikte ki kayıp kaçak bedeli kaç senedir isim değiştire değiştire millete ödettiler şimdi de kayıp kaçak bedelini tüketim bedelinin de içine dahil edip fiyata eklediler. Su faturası da aynı atık su bedeli diye yasla babam yasla.

    Bana bu ülke de her şeyin olması gerektiği gibi olacağına inandıramaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 11 Nisan 2020; 2:6:42 >
  • sizler çıldırmışsınız ! akk kalktığında fiyatlar ne oldu ?
    peki upload hızı artınca fiyatlar ne olacak sanıyorsunuz ?
    sırf siz istiyorsunuz diye İSS ler karlarından vaz mı geçecekler ?

    upload hızı artışı sonrası ;

    paket adı : limitsiz01

    100 mbps / 4 mbps

    fiyat : 1x lira
    -----------------------------------------
    paket adı : limitsiz02

    100 mbps /40 mbps

    fiyat : 3x lira

    avrupalı 1x ödüyorsa biz 3x öderiz.

    pollyanacılığı bırakın hiç bulaşmayın bu işlere.
  • Bende de kota var diyor ama düşmedi düşerse şikayet ederim alırken kota var demediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismetgg İ kullanıcısına yanıt
    750 metreden az uzaklıktadır bu hat hocam 1800 metredeydim 10/1 veriyordu yapa. Yapa olmak yetmiyor yakında olmak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu AKK boşuna çıktı.Eskiden daha iyiydi..Bağla 50 MBit,düşsün 25 Mbite temiz temiz kullan..

    Şimdi adı üzerinde kotasız..
  • MrOpen kullanıcısına yanıt
    50 Mbps 16'ya düşüyordu yalnız ve zamanla kotalı paketleri tamamıyla görmeyi bırakacağımızı düşünüyorum.

    Şimdi kotalı paketleri görmemizin sebebi tamamiyle ekonomik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Sanırım 2 sene önce bizim 35 mbit ti düşünce 16 oluyordu ustad..Öyle hatirliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superonline 1.5 milyon aboneye sahip fiber kullanıcılarının upload hızından sonra download (indirme) hızını minimum 50 Mbps olacak şekilde güncelledi. Şu an tüm fiber müşterilerde 50 Mbps Download ve 20 Mbps Upload hızı tam manasıyla tanımlanmış oldu.

    Turkcell Superonline'a tutumlarımdan dolayı teşekkür ederiz. Gerçekten beklenen hareketler bunlar.

    Not : farketmeyenler için bilgilendirme amaçlı yazılmıştır.

    Upload yüksek ihtimal kalıcı , fakat download tarafı belli değil belkide sadece karantina bitene kadardır. Fakat düşününce 15 mbps pakete 20 upload biraz garip kaçıyor minimum hızı 50'ye çekmeye hazırlanıyor olabilirler. Böyle durum oluşursa fiyat ve tarifelerde düzenlemelere gidilip revizeler yapılır.

    Bence tahminimce en düşük paket 50/20 olacak. Ardından 100 ün yanına 200 ve 300 hızlarını ekleyebilirler. (Yılbaşında çoğu kişi 1 hafta 500 mbps kullanabilmişti)




  • MrOpen kullanıcısına yanıt
    Evet o da 16'ya düşüyordu hatta bazı firmalar paketlerin hızını 25'ten 24'e düşürmüştü sırf 16 mbps yerine 8 mbps'e düşürmek için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TT'da upload hızları niye artmaz? altyapı kaldırmıyor yada maliyeti artırdığı için değil, şirketlere veya dh-shiftdelete vb gibi yapılara yüksek fiyattan sattığı için. Sen şimdi upload hızını artırsan bu söğüşlediği firmaları daha nasıl çarpacak.

    Maksimum 8 olur daha artmaz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.