Şimdi Ara

TT nete gectim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun d smart net ten tt ye gecmis bulunmaktayim sizce hata mi yaptim ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D smarttan memnun degilseniz birde ttneti kullanip farki degerlendirin,bizimle paylssin sonucu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Eğer tesadüfen hattınız ve bağlı olduğunuz santral düzgün çalışırsa Mh ile muhatap olmazsınız. Aksi takdirde ilk cümlem geçerli.

• senin de bu dünyada çekecek çilen varmış demekki. allah yardımcın olsun.
  • Son 3 senedir smile adsl kullandim. tek sikintim apartman icindeki telefon hattimin oksitlenerek parazitlenmesi zamaninda oldu. Telekomun apartman icindeki kutunun icindeki hattimi bulup yenilemesinden sonra o sikintimda kalmadi . ama artik internet+telefon pahali gelince subat ayinda yenilemedim. yoksa memnundum. 800-900 kb ile download yaptim hep 100 GB üzeri.simdi ttneti arastiriyorum ama 5 sene onceki sikintilar devam ediyormus. Bu arada siz hangi tarifeye gectiniz, TTNET ALO'ya da gectiniz mi? Belirtirseniz memnun oluruz. Kampanya takibi icin il ve ilcenizide paylasir misiniz?

• D smart net ten çok çekmiştim. tt neti deneyelim bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

D smarttan memnun degilseniz birde ttneti kullanip farki degerlendirin,bizimle paylssin sonucu

kesinlikle daha iyi olacağına eminim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kissoid

senin de bu dünyada çekecek çilen varmış demekki. allah yardımcın olsun.

neden ?
  • İnşallah bi sorunun olmaz ttnet ile ama eğer sorun olursa da, Allah yardımcın olsun. En küçük sorunu bile insan için müthiş bir baş ağrısına çevirmeyi kolaylıkla başarabiliyorlar. Günlerce uğraşıp çözemiyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.