Şimdi Ara

TT Net Taahhüt Yenileme Sonrası Kopmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir ay önce internet taahhütü yeniledim sonrasında interneti normal kullanırken sıkıntı olmasa da oyunlarda anlık ping spikelar oluyor bunu nasıl çözerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugren -- 1 Aralık 2025; 14:57:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

arada kopuyordu vs. once modem dediler, modemi degistirdim biraz iyilesti ama yine benzer durum

sonra gecen gun seyi farkettim, yurt disi sitelerinin tamami kopuyor, biraz baktim adamlarin bazi router'lari normalde calisirken, yurt disina cikmaya calistigimda paketlerin hepsini loss olarak gosteriyor:

TT Net Taahhüt Yenileme Sonrası Kopmalar

ve yurt disi sitelere girmek imkansiz hale geldi. ancak tr'deki mirror'lere erisim var dogru duzgun. VPN acip oyle girmeye calistigimda hiz 30KB/s civarina iniyor (ki bu VPN mobilde stabil 100mbps veriyor)

taahut yuzunden degistiremedim de taahut bittigi anda turknet vs. deneyecegim boyle rezillik olmaz sadece aptal saptal siteler duzgun calisiyor

siz yine de bir modemin girisine bakin bence, dusuk voltaj varsa guc cekemiyor olabilir bazen modem adaptorleri bozuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 17 Kasım 2025; 10:59:9 >

• Hesher kullanıcısına yanıt

Hocam modem değişimi talep ettim modem değiştirildi ama hala aynı sorun devam etmekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.