Bildirim
TT NET MODEMİNİ SMİLE ADSL DE KULLANMAK

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
valla arkadaşım bende tplink turktelekom modemini kullanıyorum.
ve aynı şekılde smileadsl mevcut.
dedigin gibi bir problemle karşılaşmadım ama.
*
hatta şimdiye kadar hep ttnet kullanıyordum , daha yeni smileadsl'li oldum. -
şu konuya bir göz at istersen
http://forum.donanimhaber.com/m_33446589/tm.htm -
Ben 3 sene önce almıştım ttnet in modemini ozmanlar böle bşy düşünmemişler galiba, ttnetin modemini çok rahat smile da kullanıyorum. -
artık ttnet uyanık oldu. -
Bende ttnetten modemi alalı 3 sene oluyor. Şuan smile kullanıyorum -
Airties RT102'de kullanabilen var mı? -
arkadaşlar çözüm yolu soruyorum. herkes ben kullanıorum ediorum diyip duruyor. bende kullanıyorum ama yeni modemde olmuyor işte bunun bi çözümü varmı. bilen yazsın lütfen. -
Zaman geçirme, yanlış adrese mektup yazma....Airties müşteri hizmetlerini ara sor...Bir yolunu tarif edecekler...
-
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Zaman geçirme, yanlış adrese mektup yazma....Airties müşteri hizmetlerini ara sor...Bir yolunu tarif edecekler...
En güvenilir yol bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: unlocked06
arkadaşlar çözüm yolu soruyorum. herkes ben kullanıorum ediorum diyip duruyor. bende kullanıyorum ama yeni modemde olmuyor işte bunun bi çözümü varmı. bilen yazsın lütfen.
quote:
bilgehankalkan
Airties RT102'de kullanabilen var mı?
airties rt205 te aynı sorunu bende yaşadım kablosuz modemi birisinden almıştım ikici el ama modem ttnet kampanyasından alınmış meğerse ve ttnet arayüzü yüklüydü ben smile abonesiyim epey uğraştırmıştı ozamanlar fazla bilgimde olmadığı için nasıl yaptık bilmiyorum amabağlantıyı sağlamıştık ve iki yıldır smile da kullanıyordum..
taki geçenlerde neden bilmiyorum ama modemde bi sorun olmuş bağlantı gitmişti aradım smile müşteri hizmetlerini dedim bağlantı yok adam tamam beyefendi modemi yükleyelim şunu yapın bunu yapın telefonda kullanıcı adını gircez orda ttnet.com otomatik atanıyo sen ne yazarsan yaz olmuyo adama dedim beyefendi bu modemle kullanamazsınız olmaz dedi dedim daha düne kadar 24 aydır kullanıyorum ozaman nası yapılmıştı diyorum olmaz efendim bi yanlışınız vardır imkanı yok teknik olarak mümkün değil diyorben çıldırmak üzereyim diyorum madem mümkün değil de ben 24 aydır kullanmadığım internetin parasınımı ödüyorum diyorum adam bilemiycem ama teknik olarak imkanı olmayan bişeyi istiyosunuz diyo hala
neyse lanet olsun deyp kapattım airties müşteri hizmetlerini aradım ordaki ilk elamanda aynı şeyleri söyledi ben gene anlattım tüm olanları yok olmaz beyfebndi diyo hala..artık çıldırcam dedim sizin orda bulunan en yetkili kişiyle görüşmek istiyorum kabul etmiyorum söyledikleriniz dedim neyse tamam dediler bira bekledim bağladılar adam dedi tarif üzerine işte modem arayüzüne girin hangi sürüm var bana söyleyin dedi 2.0 felan bişeydi dedi ozaman sizden bişey istiyorum dedi sizin bağlantınız olmadığı için şuan internet olan biryere gidip airties sitesine girin orda modeminizin modelini girin 1.25 sürümünü indirin flasha atıp gelin yazılım güncellemede o sürümü girin dedi ve ttnet uzantısı kayboldu ve tekrar kullanıyorum artık
yani imkansız bişey istemiyormuşum
-
evet kardeşim ben airtes 102 kullanıyorum 3 yıl önce almıştım bir yıl öncede smile geçtim hiçbir sorun yaşamadım -
Modemi resetleyin daha sonra güncelleme yapin.. -
modemin arkasında modem içinde ufacık bi reset düğmesi var fabrika ayarlarına gönderiyor modemi. sonra modemin kurulum cd sini takın ve smile adsl nin size verdiği bilgileri girin ... artık internetiniz acık -
geç bir cvp olabilir ama aynı sorunla karşılaşanlara yardımcı olabilmesi için cvplıyorum.. ttnet modeminizin markası ne ise ona uygun (varsa yabancı sitesinden) firmware yüklemeniz yeterli.. firmware güncellemesinden sonra modemi resetleyip kurulumu yaparsanız sorun ortadan kalkar.. -
Değerli Müşterimiz,
Modeminizdeki alan adı (@ttnet) kilidini kaldırmak için ihtiyaç duyacağınız programı aşağıdaki listeden sahip olduğunuz ürünü seçerek indirebilirsiniz.
* RT-104TT
* RT-206v1TT
* RT-206v2TT
* RT-206v3TT
* RT-206v4TT
* WAV-275v2TT
* RT-103TT
* RT-205TT
* RT-212TT
Kilidi kaldırmanızda size kılavuz olması için hazırladığımız dökümanı buradan indirebilirsiniz.. Belgeyi görüntülemekte sıkıntı yaşıyorsanız, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak PDF formatında dosyaları açmanızı sağlayan Adobe Reader yazılımını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Adobe Reader İndir
Programın kullanımı ve dikkat edilmesi gerekenler aşağıdaki gibidir;
* Programı tercihen Windows XP işletim sistemi yüklü bilgisayarlarda çalıştırınız.
* Modeminize kablosuz (wireless) olarak bağlanıyorsanız , programın sağlıklı şekilde çalışabilmesi için modem’e kablo ile bağlantı sağlamanız gerekmektedir.
* Bilgisayarınıza elle IP verdiyseniz (Manuel IP) IP’nin DHCP tarafından alınmasını sağlayacak ayarları yapınız.
* Eğer işlem başarısızlıkla sonuçlanırsa Firewall veya Antivirüs programlarınızı devre dışı bırakarak bir daha denemelisiniz.
* Programın Windows 7 ve Vista işletim sistemlerinde yönetici olarak çalıştırılması veya uyumluluk modunun aktif hale getirilmesi gerekmektedir.
Kilit kaldırma işleminin başarısız olması durumunda 7/24 hizmet veren 444 02 39 numaralı destek hattımızdan yardım alabilir veya Çağrı Merkezi Web Form üzerinden konuyu bize bildirebilirsiniz.
Çağrı Merkezi Web Form
AirTies ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X