Şimdi Ara

TT net kullanılmayan nete fatura saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TT net kullanıcısıyım 2 ay kadar faturamı yatırmadım ve sonra neti kestiler ve akabinde yatırmadım faturaları kullanmadığım için fatura gelmeyeceğini umarak pek umursamadım,sonrası buğün baktığımda tamamen kapatmak için bana gelen fatura 530 TL ve bu kullanmadığım nete bu kadar para sizce ne kadar adil bir sistem bu ? ve ben bu parayı ne kadar ödemek zorundayım ? Aramızda daha önce böyle sorun yaşayanlar var ise ne gibi bir çözüm var ? Yarın Bimer ve tüketici mahkemesine de baş vuracağım bunun dışında ne yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne desem nerden başlasam bilmiyorum açıkcası .. en başta 2 aylık faturanı yatıracaktın sonra gidip kapattıracaktın ..belki taahhütün de vardı yoksa bu kadar fatura gelmesi imkansız
    Gelen 530 liralık faturayı eklersen bakarız ayrıntılarına ona göre bişeyler söyleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 16 Kasım 2012; 19:55:44 >
  • Gecikme faizleri vs. kabarmış baya fatura.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Gecikme faizleri vs. kabarmış baya fatura.

2 ayda 530 tl kadar kabaramaz. Başka bir açıklaması olmalı. Taahüt bedeli olabilir taahüt bozuldu diye işlem yaptılarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Gecikme faizleri vs. kabarmış baya fatura.

2 ayda 530 tl kadar kabaramaz. Başka bir açıklaması olmalı. Taahüt bedeli olabilir taahüt bozuldu diye işlem yaptılarsa.

Aynen. Fatura ödenmediği için sözleşmeyi tek taraflı fesh etmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 16 Kasım 2012; 20:53:11 >
  • gecikme bedelleride var. bunun dışında ödemediğin her ay faiz işletiyorlar. zamanında bende yaşadım. lanet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOADISH -- 16 Kasım 2012; 20:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenyurt

gecikme bedelleride var. bunun dışında ödemediğin her ay faiz işletiyorlar. zamanında bende yaşadım. lanet olsun

Dayımın 2 yıldır tamamen 'unutkanlık' kaynaklı ödemediği tek fatura bile 75 tl yi geçmedi. Yani gecikme faizi o denli devasa değil. Gerçi 530 tl'de taahüt feshi için fazla gibi. 24 ay süreliyse bir ihtimal. Belki kampanyadan laptop veya ek hizmet alındıysa onun bedelide olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün ttnet bayisine uğramıştım elektrik borcunu yatırmak için. Adamın biri geldi sistemden kontrol ettiler 6 telefon, 6 internet borcu çıktı. Adam da öyle durumu pek ahış şahım birine benzemiyordu. 400 tl'ye yakın internete 250 tl'ye yakın telefona para aldılar adamdan. Adamın cüzdanı boşalmış gibiydi, haline acıdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.