Bildirim
TT Meşhur Aramalarına Başladı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sadece bir tarife teklif etmiyorlardır bence hocam, uygulama da ki teklif harici başka bir teklif de olabilir, isterseniz tekrar aradıkların da bir dinleyin teklifi kabul etmezseniz bile derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell'in en çok bu huyunu seviyorum. Zırt pırt arayıp rahatsız etmiyorlar. Bir ağırlıkları var. Arasalar da hal hatır soruyorlar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bakalım ne diyecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
😂😂 güzelmiş benim diğer hattım da turkcell cidden öyle bende diyorum neden internet yavaşlıyor meğer arıyorlarmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Numarayı engelleyin gitsin, istemediğiniz halde sizi başka tarifeye geçirebilirler. Forumda birkaç kişiyi istemedikleri halde tarifelerini değiştirmişlerdi. Faydadan çok zararlı çıkarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 26 Ocak 2023; 9:15:22 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X