Bildirim
TT Ftth Genel Ping Ve Hız Düşüklüğü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam lokasyonunuz neresi acaba? Son bir kaç gündür Ankara'da ciddi düşüş ve dalgalanmalar var. Normalde 24 mbit net down, 4-5 mbit up net alıyorum. Ping 12 geçmez. Bikaç gündür süre gelen zamanda hız 500 kb da düşüyor tekrar çıkıyor acayip bir dalgalanma var.
-
İzmirde fttb bağlantıyla son günlerde bazı oyunlarda ping yükseldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.turktelekom.com.tr
Türk Telekomünikasyon A.Ş.https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/sayfalar/planli-calisma-duyurulari.aspx
-
Bulunduğm bölge bu listede yer almadığı halde tam o listedeki saat geldiği gibi netimi kestiler, saat 02:00'da. Şaka gibi. Bıktım artık.quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/sayfalar/planli-calisma-duyurulari.aspx
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Listedeki hangi il için saat geldiğinde kesildi hocam? -
Dostum Bursa bölgesindeyim ama listede Bursa'nın adı geçmemesine rağmen tam da o listede diğer iller için belirtilen kesinti başlama saatinde yani 02:00'da 40 dk kadar net gitti bende.quote:
Listedeki hangi il için saat geldiğinde kesildi hocam?
Zaten o liste hep 02.00-06.00 şeklinde kesinti saat dilimi gösteriyor. Sayaç varmış gibi tam anında kesildi. Sanırım listeye Bursa'nın ilgili ilçelerini eklemeyi ihmal etti bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Aralık 2020; 15:50:9 >
Bazen il bazlı değil bölge olarak gösteriyor mesela marmara bölge gibi. O sebepten il ismi yerine bölge ismi gözükmüş olabilir. -
Marmara diye de geçmiyor. İl isimleri var sadece listede.quote:
Bazen il bazlı değil bölge olarak gösteriyor mesela marmara bölge gibi. O sebepten il ismi yerine bölge ismi gözükmüş olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X