|
ben deneyimledim daha önce, modem tanımlamaları gerekiyor kampanya geçişi için. Fakat modemi ücretsiz olarak tanımlıyorlar, kampanya geçişinden sonra arayarak zimmetimden düşürtmüştüm. Hatta sürecin tamamını anlatayım yol gösterici olsun; 16.06.2025 tarihinde Online a Özel Efsane İndirim kampanyasıyla müşteri oldum ve kurulum yapıldı. 16.06.2025 tarihinde(kurulum yapıldıktan hemen sonra) ilçe telekom müdürlüğüne giderek modemi iade ettim. 18.06.2025 tarihinde X üzerinden fiberde yılın fırsatı kampanyasına geçiş için talep oluşturmuştum buna istinaden arandım, temsilci biraz uğraştı kampanya geçişini yapamadı. Sonra üzerimde modem olmadığından bu işlemi yapamadığını bana modem tanımlaması gerektiğini söyledi. Ücretsiz modem tanımı yaptı. Modemi müdürlükten ya da müşteri hizmetleri hizmetlerini arayarak kargoyla ücretsiz alabileceğimi iletti. Modem tanımı ardından kampanya geçişim yapıldı. 19.06.2025 tarihinde X üzerinden kayıt açtım; zimmetimde modem görünüyor fakat bu modem fiziki olarak bende değil şeklinde. 20.06.2025 tarihinde müşteri hizmetleri aradı, süreci ilk başta anlamadılar hiçbir türlü muhtemelen ilklerden biriydim. 2-3 görüşme sonunda olayı anladılar ve modemin zimmetini üzerimden düşürdüler. Süreç uzun gibi görünse de yazdığımdan, çok uğraştırıcı bir süreç olmadı benim için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 2 Aralık 2025; 23:23:32 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt