Şimdi Ara

TT Fiber ve Menhol durumu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sokakta fiber dönüşüm başlatıldı. kabloları getirdiler 2 haftadır öylece duruyorlar.

daha sonrasında 4 gün önce ekipler bina içinde doğalgaz borularını takiben her daire önüne kabloları bıraktılar.

1 Haftadır sürekli olarak menhol keşifi yapıp menhol etrafını kazıp daha sonrasında çimentolayıp üstüne duba bırakıp gidiyorlar.

bu kablolama ve binaya çekme işlemi nasıl başlıyor? keşif edilen ve işlem yaptıkları menholler ile oturduğum sokağın bir alakası yok aslında.

Bilgim olmadığından sormaktayım, Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ofsd dolaplar geldi mi peki ? santral tarafına sizin binaya fiber çekilecek

en iyisi turk telekom planlama erişim ile görüşün derim.

• altyapıyı çekime hazır hale getiriyorlar çoğu altyapı menholu yol çalışması yapan ekipler tarafından ya kapatılıyor ya da söküp atılıyor o yüzden önce telekomdan bir ekip tüm kapakları belirliyor teker teker açıyor sonra ekipler gelip kablosunu kutusunu koyuyor bizim burada öyle oldu önce menholleri belirlediler sonra kabloları çektiler en son saha dolaplarını elektrik kutusu gibi duran beyaz dolapları koyuyorlar koyulduktan 1-2 ay içinde aktifleşiyor çoğunlukla bizde 3 haftada aktif ettiler sizin durumlar ne olur bilmiyorum ama bina içi kablolamayı böyle yaptılarsa iyiye işaret o kabloyu çekmeye bile adam bekliyorsunuz normalde 1-2 aya çözülür sizin iş en geç eskisi kadar yavaş çalışmıyor telekom

Arka sokağımıza direkt çektiler, süreci onlarla beraber takip ettik, hatta 1 hafta içinde kullanmaya dahi başladılar. biz de henüz bina içi kutu konulmadı sadece kablo bıraktılar. o sebepten sormak istedim biz menholü niye bekliyoruz gibisinden.

Cevabınız için teşekkür ederim :)

bina içi kutuda yok henüz.

Cevabınız için teşekkür ederim :)

• Sancaktepe Meclis mahallesinde oturuyorum. Mayıs ayının son günü binamızda dairelere Türk Telekom tarafından fiber kablo çekildi ve 15-20 gün sonra başka ekip gelir kutuyu takar denildi. 4 ay sonra Eylül ayının sonuna doğru bina girişine fiber dış hat kablosu çekildi. Ekim ortasını geçtik hala bina girişine kutu takılmasını bekliyorum. İster istemez aklıma yine 4 aylık bir bekleme süreci geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende 5 yıldır uğraşıyorum geçen gün telekom yeni menholler açmış onlara bakarken sol fiber menholude gördüm ne zaman açmışlar bilmiyorum sakaryada sol fiber hizmet veriyor mu bilginiz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.