Şimdi Ara

TT Fiber Modem HUAWEI HG655d(İnceleme-Sorunlar)(50 Mbit Test Eklendi ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
399
Cevap
11
Favori
121.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar daha oncede bir arkadas sormus fakat yanit alamamis bende cok ugrastim bulamadim. Bu hg655d de wlan veya lan ile baglanan cihazlarin listesini ip ve mac numaralarini nasil gorebiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hg630a var bende wifi üzerinden bağlı olan cihazlarda 5 dakika internet varsa 1 dakika yok..Bu gidip gelme neden olabilir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 655d ile ilgili OpenWRT de custom firmware varlığından bahsetmiştim. Bu konuya yazmamışmıyım. Göremedim.. Yoksa silindimi ki?
  • modemin log ayarları kapatmışdım geri nasıl açabilirimki hg630 benim modem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

hg630a kullanıyorum gayet iyi net falan hemen bağlanıyor

Hocam, bu huwaei modemde wireless gücünü nasıl arttırabiliriz? Bir odadan diğerine sinyal çok zayıf oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

quote:

Hocam, bu huwaei modemde wireless gücünü nasıl arttırabiliriz? Bir odadan diğerine sinyal çok zayıf oluyor.

arttıramazsın çünkü sağlam bi anteni yok anca modem yakınlaşmalısın yoksa olmaz antenli modem almalısın 10dbi falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

655d ile ilgili OpenWRT de custom firmware varlığından bahsetmiştim. Bu konuya yazmamışmıyım. Göremedim.. Yoksa silindimi ki?

Hocam tekrar bahseder misiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

quote:

arttıramazsın çünkü sağlam bi anteni yok anca modem yakınlaşmalısın yoksa olmaz antenli modem almalısın 10dbi falan

Cevap için teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: It's My Life

quote:

655d ile ilgili OpenWRT de custom firmware varlığından bahsetmiştim. Bu konuya yazmamışmıyım. Göremedim.. Yoksa silindimi ki?

Hocam tekrar bahseder misiniz ?

http://wiki.openwrt.org/toh/huawei/hg655d

Forumdaki bir arkadaş ADSL desteği olmadığını sadece VDSL olduğundan bahsetmişti..
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce fibernet bağlattırdım ve HG630a verdiler. Bağlandığı günden beri kopma sorunu yaşıyorum, birkaç dakikada bir 5-10 saniyeliğine kopuyor internet. TTNet'i aradım modemden ötürüdür dediler, Huawei m.h.'i aradım modemin arayüzünde WLAN sekmesinde 1-2 şey değiştirttiler, işe yaramadığını söylediğimde telefonu birden kapattılar. Modemi resetledim, ethernet kablosunu da değiştirdim ama işe yaramadı.

Ne önerirsiniz ? Yeni bir modem mi almalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • HG630A bana da verdiler

TT Fiber Modem HUAWEI HG655d(İnceleme-Sorunlar)(50 Mbit Test Eklendi )
     TT Fiber Modem HUAWEI HG655d(İnceleme-Sorunlar)(50 Mbit Test Eklendi )

Bir sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hun Göktürk Uygur -- 8 Temmuz 2014; 0:17:07 >

• Elimden ttnet ten alınma Huawei 655d modem var.turknet 16mgb kullanıcam bir sorun yaşatır mi bana modem? Kopma vb gibi.

• Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    Modem çok güzel bir sıkıntısı yok.. hiç bişi olmaz rahatca kullanabilirsin. Madem elinde bu modem var. VDSL/hiper alman mümkün değilmi? Sendemi ben gibi hat mağdurusun?
  • quote:

Modem çok güzel bir sıkıntısı yok.. hiç bişi olmaz rahatca kullanabilirsin. Madem elinde bu modem var. VDSL/hiper alman mümkün değilmi? Sendemi ben gibi hat mağdurusun?

Aynen hocam.bulundugum yerde desteklemiyor alt yapı suan icin hiperi

• Beyler bende de bu modemden var ama bi sorum var,şu an ads2+ kanal türü hızlı modda internetim vdsl e geçersem aralıklı moda döner mi?,ggeçen 8 den 16 ya çıkardığımda kendi kendine aralıklı moda geçmiş(gelen yetkili tivibu profilinden kaynaklı demişti,tivibuda hep aralıklı-interleaved profil varmış,hızlı yokmuş,şu an kullanmıyorum tibivu)hızlı ya çevirtene kadar bayaa zorlandım gelen teknik servis kanal türü ne f profil aralıklı profil bunları bilmiyor zar zor yaptırmıştım,gene uğraşmak istemiyorum bilgisi olan var mı?
  • modeme bağlı cihazların ip listesini nerden bakabilirim?

kısacası dhcp tepsisi nerede?

bir türlü bulamadım
  • adil kullanım kotasını yeniyor millet biz bu modemle yapamıyoruz yapabilen varmı ? mtu ile -
  • hg 630 a ya usb klavye mouse takarsak çalışır mı?
  • Bu modemde wifiden bağlanan ya da bağlanmaya çalışan cihazları nasıl görüyoruz?
  • chaos7 kullanıcısına yanıt
    malesef TTNET kysytlady?y için böyle bir seçenek yok..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.