Şimdi Ara

TT ARENADAN ANKARA'YA NASIL DÖNÜLÜR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilen varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim.

SİİVAS maçından sonra tt arenadan otobüs ile Ankara ya dönebilmek için metroyla nereye gidebilirim otobüs firmalarının bulunduğu yere terminale vs nasıl ulaşırım bilen var mı?

taksi demeyin geçen sen BJK maçından alibeyköye gidemedik almadılar.

en uygun ve en basit şekliyle bilen tarif ederse çok sevinirim.

• stadtan çıkıp metro ile m.köy yada gayrettepeye varacaksın. oradan hemen metrobüs. metrobüs merterde ineceksin. oradan da tekrar metro otogar da ineceksin. 3 vesait yani
  • metroyla mecidiyeköye git oradan metrobüse bin merterde in tekrar metroya bin otogara gidiyor. aslına leventten 500es numaralı otobüsler de otogar'a gidiyordu galiba ama trafik olur o gün yetişemeyebilirsin.
  • çok çok teşekkür ederim saygılar.
  • Otogara gitmek en uzun yolu seçmek olur.Yürüyerek Sanayi ve 4 levente gidip orda onlarca otobüs yazıhanesi var , bileti önceden alıp servis kullanabilirsin oralardan
  • otobüs firmasıyla görüş belki stadın önünden alır, küçük firmalar öyle şeyler yapıyor hem ucuz 20-25 liraya falan gidiyorsun
  • dostum metroya bın mecidiyekoy yada taksimde otobus firmalarının servisleri var sor hangisinde varsa oraya git servislede otobuse gotururler zaten en rahatı o olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • servis olayı varsa süper olur Ankarada yok servisler.
  • Önceden stada yakın yerlerdeki otobüs yazaneleri ara servis saatlerini sor ona göre hesap yap biletini al. Boşuna otogara kendin gitme
    Sanayi , levent , m.köy buralardan kesin vardır servis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah arkadaşlar hakkınızı helal edin teşekkür ederim. yazıhaneleri aramak en doğrusu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunfunis

eyvallah arkadaşlar hakkınızı helal edin teşekkür ederim. yazıhaneleri aramak en doğrusu gibi.

bıletını onceden al.mac 10da bıter sen anca 11de taksımde olursun.gece 12de otobus varsa ona al.taksımden zaten cogu sırketın servısı var.oyle halledebılırsın

• Maça gir maçtan çık sabaha kadar şampiyonluğu kutla ondan sonra sabah git bence yani

• quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Maça gir maçtan çık sabaha kadar şampiyonluğu kutla ondan sonra sabah git bence yani

en güzeli bu işte...:) sabah mesai olmasa kutlanmazmı :)

bu arada arabam var aslında gelirim ama benim arkadaş bilet bulamadı Ankaradan yol arkadaşı bulursam maça gidecek süper olur.:)
  • quote:

Bilen varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim.

SİİVAS maçından sonra tt arenadan otobüs ile Ankara ya dönebilmek için metroyla nereye gidebilirim otobüs firmalarının bulunduğu yere terminale vs nasıl ulaşırım bilen var mı?

Dostum bende Ankara'dan gelip gidiyorum.Bazı arkadaşlar üç aktarma ile tarif etmişler ama onlara hiç gerek yok.Öncelikle senin hangi firmayı düşündüğün önemli?Bunu yazarsan sana daha detaylı bilgi veririm,bende dediğim gibi 2 yıldır gelip gidiyorum çünkü.
    Öncelikle maçtan bi'4-5dk önce çıkmanı tavsiye ederim,eğer maç bitimi beklersen o stadtan 1 saatte çıkamazsın.Çünkü o stadtan 50bin kişi çıkacak ve bir kısmı özel araç diğer bir kısmı da metroyu kullanacak (Metronun kalabalığını bildiğim için,binmek oldukça meşagatli) Vakitten tasarruf etmek için en güzel durak: "4 Levent" Oraya git,orada bir çok firmanın yazıhanesi var Örn:Nilüfer,Pamukkale,Kamil Koç,Metro (Zaten bunun haricinde Ankara'ya gelen adam akıllı başka da firma yok ) Ulusoy&Varan'la seyahat etmeyi düşünüyorsan onun içinde Taksim'e gitmen gerekecek.
    Valla ben uzun süredir gidip geliyorum ve hep 4 Levent'ten biniyorum servise.Firma olarakta Nilüfer çok rahat çünkü tüm otobüsleri 2+1 şeklinde,rahat rahat gidip gelirsin.Aklına takılan başka birşey varsa sor yardımcı olurum

• arkadaşım senin çözümün bende.Seyrantepeden servisi olan tek firma metro...Dönüş biletini metrodan al.maçtan sonra seyrantepe metro turizm bürosuna git ordan servisle seni alibeyköye götürcekler ordan da otobüse atlayıp ankara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_oezcan

quote:

Dostum bende Ankara'dan gelip gidiyorum.Bazı arkadaşlar üç aktarma ile tarif etmişler ama onlara hiç gerek yok.Öncelikle senin hangi firmayı düşündüğün önemli?Bunu yazarsan sana daha detaylı bilgi veririm,bende dediğim gibi 2 yıldır gelip gidiyorum çünkü.
    Öncelikle maçtan bi'4-5dk önce çıkmanı tavsiye ederim,eğer maç bitimi beklersen o stadtan 1 saatte çıkamazsın.Çünkü o stadtan 50bin kişi çıkacak ve bir kısmı özel araç diğer bir kısmı da metroyu kullanacak (Metronun kalabalığını bildiğim için,binmek oldukça meşagatli) Vakitten tasarruf etmek için en güzel durak: "4 Levent" Oraya git,orada bir çok firmanın yazıhanesi var Örn:Nilüfer,Pamukkale,Kamil Koç,Metro (Zaten bunun haricinde Ankara'ya gelen adam akıllı başka da firma yok ) Ulusoy&Varan'la seyahat etmeyi düşünüyorsan onun içinde Taksim'e gitmen gerekecek.
    Valla ben uzun süredir gidip geliyorum ve hep 4 Levent'ten biniyorum servise.Firma olarakta Nilüfer çok rahat çünkü tüm otobüsleri 2+1 şeklinde,rahat rahat gidip gelirsin.Aklına takılan başka birşey varsa sor yardımcı olurum

eyvallah... 4.levente yürüyerek gidiliyor mu? taksiler almadı bizi geçen sene bir arkadaş yürü demişti forumda.
    nilüfer pamukkale falan uyar bana firma o kadar problem değil. siz bu maça gitmiyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

arkadaşım senin çözümün bende.Seyrantepeden servisi olan tek firma metro...Dönüş biletini metrodan al.maçtan sonra seyrantepe metro turizm bürosuna git ordan servisle seni alibeyköye götürcekler ordan da otobüse atlayıp ankara...

metroyla hemen konuşayım o zaman teşekkürler.
  • Bende arkadaşlara bağlıyım,bizim durum en geç cuma akşam netleşecek.Ben bir kaç defa Metro ile seyahat ettim ama hiç birisinde de memnun olmadım. 2+1 geniş ve rahat koltukta rahat rahat gitmek varken kalkıpta 4 kişilik standart koltukla ve özellikle metro firmasıyla seyahat etmem (şahsen)
    Dostum 4 Levent'e yürüyerek gidemezsin,haa tabii ki gidersin ama yol -yürüme mesafesi olarak- o kadar da kısa değil.metroya bindin mi 10dk sonra ordasın zaten.
    Evet seyrantepede tek servisi olan firma metro firması ama senin stadtan çıkıp metro yazıhanesine varman en az 15dk,servis noktasına kadar yürümen gerekecek çünkü.Maçtan sonra yetişebileceğin iki otobüs var 23.20 ve 23.45 araçları.onlar da 4 kişilik standart otobüs.metro yazıhanesine gideceğin kadar git 4 Levent'e daha iyi.Tabii ki karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_oezcan

Bende arkadaşlara bağlıyım,bizim durum en geç cuma akşam netleşecek.Ben bir kaç defa Metro ile seyahat ettim ama hiç birisinde de memnun olmadım. 2+1 geniş ve rahat koltukta rahat rahat gitmek varken kalkıpta 4 kişilik standart koltukla ve özellikle metro firmasıyla seyahat etmem (şahsen)
    Dostum 4 Levent'e yürüyerek gidemezsin,haa tabii ki gidersin ama yol -yürüme mesafesi olarak- o kadar da kısa değil.metroya bindin mi 10dk sonra ordasın zaten.
    Evet seyrantepede tek servisi olan firma metro firması ama senin stadtan çıkıp metro yazıhanesine varman en az 15dk,servis noktasına kadar yürümen gerekecek çünkü.Maçtan sonra yetişebileceğin iki otobüs var 23.20 ve 23.45 araçları.onlar da 4 kişilik standart otobüs.metro yazıhanesine gideceğin kadar git 4 Levent'e daha iyi.Tabii ki karar senin

şimdi konuştum metroyla pazar akşam 02.30 dedi son otobüs. sanırım maç sebebi ile ek sefer koymuşlar.
    en güzeli yanıma 3 kişi bulup arabayla gitmek foruma 3 kişi sivas maçına yol arkadaşı aranıyor diye ilan vereyim bari otobüse hiç binmek istemiyorum zaten:)

• quote:

HOCAM ANKARALI ASLANLARLA GİTSENE gidiş dönüş daha rahat olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.