SİİVAS maçından sonra tt arenadan otobüs ile Ankara ya dönebilmek için metroyla nereye gidebilirim otobüs firmalarının bulunduğu yere terminale vs nasıl ulaşırım bilen var mı?
taksi demeyin geçen sen BJK maçından alibeyköye gidemedik almadılar.
en uygun ve en basit şekliyle bilen tarif ederse çok sevinirim.
HOCAM ANKARALI ASLANLARLA GİTSENE gidiş dönüş daha rahat olur
bakayım kimmiş onlar hala niye tanışmamışım .)
Ben sana zaten yetişebileceğin saatleri yazdım.O zaman tam yazayım da hepsini bil. 23.20 - 23.45 - 00.30 - 01.20 - 01.30 (2+1) 02.30'da son araç. İlan ver tabii belki mazot parasına ortak olup beraber gidecek arkadaş bulabilirsin.Bizim durumumuz yarın akşam kesinleşecek,eğer yarına bilet almayıp beklersen -ki bilet her zaman bulunur merak etme- o zaman haberleşiriz,belki sen bize eşlik edersin.O zaman otobüse vereceğin parayı bize verirsin en azından arabaya rahat rahat gider geliriz.Ama dediğim gibi yarın akşam belli olacak
quote:
Orijinalden alıntı: e_oezcan
Ben sana zaten yetişebileceğin saatleri yazdım.O zaman tam yazayım da hepsini bil. 23.20 - 23.45 - 00.30 - 01.20 - 01.30 (2+1) 02.30'da son araç. İlan ver tabii belki mazot parasına ortak olup beraber gidecek arkadaş bulabilirsin.Bizim durumumuz yarın akşam kesinleşecek,eğer yarına bilet almayıp beklersen -ki bilet her zaman bulunur merak etme- o zaman haberleşiriz,belki sen bize eşlik edersin.O zaman otobüse vereceğin parayı bize verirsin en azından arabaya rahat rahat gider geliriz.Ama dediğim gibi yarın akşam belli olacak
neden olmasın... yarın akşama kadar beklerim tabii haberleşelim.
quote:
Orijinalden alıntı: tunfunis
quote:
Orijinalden alıntı: e_oezcan
Ben sana zaten yetişebileceğin saatleri yazdım.O zaman tam yazayım da hepsini bil. 23.20 - 23.45 - 00.30 - 01.20 - 01.30 (2+1) 02.30'da son araç. İlan ver tabii belki mazot parasına ortak olup beraber gidecek arkadaş bulabilirsin.Bizim durumumuz yarın akşam kesinleşecek,eğer yarına bilet almayıp beklersen -ki bilet her zaman bulunur merak etme- o zaman haberleşiriz,belki sen bize eşlik edersin.O zaman otobüse vereceğin parayı bize verirsin en azından arabayla rahat rahat gider geliriz.Ama dediğim gibi yarın akşam belli olacak
neden olmasın... yarın akşama kadar beklerim tabii haberleşelim.
sen bana bi pm at telini yaz ona göre haberleşiriz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme