Şimdi Ara

Tsubasa. :) Yok artık... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: qe-none

Kaleci makabayashi yi de unutmamak lazım

Wakabayashi GENZO

• quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

ne günlerdi yav her sabah hemen tv başına geçer tüylerim kabararak izlerdim

tüylerin niye kabarıyodu usta yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 21 Temmuz 2007; 18:55:42 >

• içu içu aremina go go içaaruu.ça şita şitaşi guh çita şitaşu merimi narima po kuma ta suuuu

bu da şarkı sözleri

• quote:

Orjinalden alıntı: invade

:D:D hatırlıyorumda tsubasa bi bölümde topun üzerine not yazıyor .. :Dtabi zamanlar telefon falan yok denecek kadar az millette.. topa bir vuruyor :D arkadasına gıdıo sehrin baska biyerine :D ... ne saskınlıkla ızlıyoduk ya:):)

hmm topun üzerine maç daveti yazıyordu tepenin tekinde ve sonra bir şut çekiyor , top gidiyor gidiyor wakabayashi'nin babasıyla antreman yaptığı sırada wakabayashinin kucağına düşüyordu :=)
  • Adidas ayakkabı bilr yapmış

Tsubasa. :) Yok artık...

Tsubasa. :) Yok artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonStop® -- 21 Temmuz 2007; 19:10:45 >
  • yoksa ben zurnamıyım HA

küçüklüğümüz bunla geçti
  • En son kaç yılında gösterildi?

1975, 1980 yılından sonra doğanlar izlemiştir...
  • Japonların çizgi filmide böyle olur yuvarlak gözler yok öyle göz
    müthiş frame sahneler
  • amma izlerdim he

izleyip gaza gelip yolda roveşeta çekmiştim orama burama taş girmişti
  • elimde ilk serinin tamamı ispanyolca olarak, ayrıca sonradan çekilmiş ilkinin özeti de içinde olan sonu 2002 dünya kupasına kadar dayanan bölümleri mevcut, dil olarak karışık türkçe bölüm de var ispanyolca da ingilizce de japonca da, bölüm özetleri de olduğu için az çok anlaşılabiliyor, ayrıca benjamin in de italyanca ve ispanyolca karışık tüm bölümleri elimde mevcut, isteyene İstanbul içi elden satabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

elimde ilk serinin tamamı ispanyolca olarak, ayrıca sonradan çekilmiş ilkinin özeti de içinde olan sonu 2002 dünya kupasına kadar dayanan bölümleri mevcut, dil olarak karışık türkçe bölüm de var ispanyolca da ingilizce de japonca da, bölüm özetleri de olduğu için az çok anlaşılabiliyor, ayrıca benjamin in de italyanca ve ispanyolca karışık tüm bölümleri elimde mevcut, isteyene İstanbul içi elden satabilirim

anime satılmaz , takas yapılır

anime severler imzamdaki yazıya tıklayıp bakabilir

• asıl komedi video bittikten sonra alttaki videolardan turkish tsubasa videosunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

Orjinalden alıntı: invade

:D:D hatırlıyorumda tsubasa bi bölümde topun üzerine not yazıyor .. :Dtabi zamanlar telefon falan yok denecek kadar az millette.. topa bir vuruyor :D arkadasına gıdıo sehrin baska biyerine :D ... ne saskınlıkla ızlıyoduk ya:):)

hmm topun üzerine maç daveti yazıyordu tepenin tekinde ve sonra bir şut çekiyor , top gidiyor gidiyor wakabayashi'nin babasıyla antreman yaptığı sırada wakabayashinin kucağına düşüyordu :=)

hatta wakabayashi dellenip sokakta bunu arıyor o sırada yolun karşısında görüp buna sert bir şekilde şut çekiyor, tsubasa ufak tefek olduğu için kontrol edemez diye düşünüyor ama tsubasa zar zor kontrol edip yarım vole şutu çekiyor, tabi o sırada yoldan otobüs geçiyor ve top otobüsün altından geliyor wakabayashi zorlukla kontrol ediyor

bir de en bomba sahnelerden biri bunlar büyüdükten sonra almanya yla dünya gençlik şampiyonasında bir final maçı oynuyorlar, finalde almanlarda sarışın bir eleman var çok sert vuran onun şutunda wakabayashi ters köşe kalınca direğe basıp diğer yöne atlıyor, top bir anda yere doğru alçalınca tabi o sırada bir anda ekranda herkesin kafası beliriyor wakabayashi uçarken üst direğe basıp yerden gelen topu yakalıyor, daha nicesi için benden satın alabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

anime satılmaz , takas yapılır

anime severler imzamdaki yazıya tıklayıp bakabilir

orası öyle de ben anime sevmemki sadece tsubasa yı çok severdim o kadar, daha doğrusu wakabayashi yi, kalecilik yapmamdaki neden buydu zaten

• Rica etsem çorumlu akrabası olan varsa konunun başındaki videoyu çorum şivesiyle yorumlayabilir mi ? Çorumlular yanlış anlamasın amacım dalga geçmek değil sadece onların konuşmaları çok hoşuma gidiyor...Bkz. Youtube in Shrek - Çorum
  • abi yukarıdaki ilk klibi ziledimde bittim yani ama sonradan tsubasa brancos takımına geçtiğinde biraz daha gerçekçi oluyolar ama o klip imkansızı başarmış yaa filmde bile bu kadar efekt vermezler
  • Bende bunun ateri oyunu vardı.
  • süperdi ya hele atari oyunu... adam çizgiye inip pas verirdi filmde 5 dk daha koşardı topu alan kaleye doğru nereye gidiyorsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: canus

http://www.youtube.com/watch?v=1b4I62pyAio

OFFF YARILDIM GÜLMEKTEN!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.