Bildirim
Tsubasa. :) Yok artık... (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: YaTTaRa61
bu cizgi film sayesinde dunyanin yuvarlak oldugunu ogrendik be ne gunlerdi
dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlamak için yapılmış bir çizgi filmdi...
yazacaktım aynı anlamda şeyler yazmışsın -
Tsubasa kalecinin ayağından tuttu ya süper ya kalecinin ayağı tsubasanın elinde kalcak mazallah.
izlerdik küçükken be güzeldi ama bazen bir şutun kaleyi bulması 10 bölüm sürerdi
En büyük Nankatsu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 5 Mart 2007; 1:31:35 > -
:D:D hatırlıyorumda tsubasa bi bölümde topun üzerine not yazıyor .. :Dtabi zamanlar telefon falan yok denecek kadar az millette.. topa bir vuruyor :D arkadasına gıdıo sehrin baska biyerine :D ... ne saskınlıkla ızlıyoduk ya:):) -
hiç unutulmayanlar ise topa vurulduğu anda topun o kısmının içeri gömülmesi ile uçuşa geçmesi, o hızla dönen topun filelere değdiği anda aynı hızla 2-3 sn. daha dönüp, sanki dönen kendisi değilmişçesine birden durup yere düşmesi.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
elinde tsubasa veya benjamin in bölümelri olan var mı?
www.diziarsivi.com -
Sanki sevgilisine koşar mış gibi koşuyordu -
quote:
Orjinalden alıntı: hamestah
Bunun öncesinde bi de benjamin vardı.Bence o daha güzeldi...Eygidi eski günllerr beee..
Zaten bu tsubasa onun taklidibunun adı bilmemne benji aslında.Ama olsun tsubasada gönülerde taht kurmuştur,onun da yeri ayrıdır kalbimizde
-
Orta okul yıllarımın efsanevi topçusu
vurduğu top mutlaka elips şekline bürünüp saniyede 23895735723475903478504789346 km hızla giderdi :D
bide şey vardı rakip takimda ikitane kardeş mi kuzen mi ne onlara karşı oynuodu bi bölümde bu kardeşler tsubasa dan manyak biri topu atıodu ileriye sora beraber kaleye doğru koşup kale direklerinden tırmanarak yukarı zıplıolardı havada da acaip atraksyonlar yapıp vole falan vuruyolardı ulan ne manyaklar dı bea deli gibi izlerdim :D -
Japonlar futbolda kendilerini bu şekilde tatmin ediyorlardı.. -
Şu maç da dehşetti.... İlk turnuva finali....
http://www.youtube.com/watch?v=Q-Ngn2Jpris -
yok artık yaaa
shaolin futbolunu izleyen var mı :) o da tusubasaya benziyo ve acayip komik karnıma ağrılar girmişti
http://www.youtube.com/watch?v=_49e0sEjNeM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 5 Mart 2007; 23:46:52 >
-
Birde ayı gibi bir kaleci vardı...top doksana bile gitse durduğu yerde topu tek eliyle tutardı...ve kafasını kaldırmaz daima yere bakardı 6. hisleri kuvetliydi... -
vay be tsubasa kojiro yu sokamamış kaleye ben bu video yu da indiriyim, ama topun sesi müthiş yaw
-
bi de o morisaki necidir hiçbir bölümde daha top tuttuğunu görmedim, wakabayashi gibi bir efsanenin arkasından o maçı geçirilir kaleye yaw -
quote:
Orjinalden alıntı: sleep
yok artık yaaa
shaolin futbolunu izleyen var mı :) o da tusubasaya benziyo ve acayip komik karnıma ağrılar girmişti
http://www.youtube.com/watch?v=_49e0sEjNeM
Abi bu filmi nerden bularbiliriz hiç bir forum sitesi vs bileniniz var mı?
-
Tsubasa olayı süperdi hiç kaçırmadan izlerdim, bir de Benjamin vardı kartal vuruşu mu şahin vuruşu mu öyle bir şey yapıyordu. -
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
Abi bu filmi nerden bularbiliriz hiç bir forum sitesi vs bileniniz var mı?
bilmiyorum valla bence git kirala ya da satın al her kuruşu değer ailecek koptuk valla en az 10 kere izledim hiç bıkmadım -
-
Ben bu çizgi filmlerden sonra okulda gördüğüm fizik derslerine yıllarca anlam verememiştim.. Kafayı yiyordum.. "Ama neden"lerde boğuluyordum! Hatta sezar diye bir elemanın süper magnum şutu vardıki yıllarca magnum dondurmaya mesafeli yaklaşmama sebep olmuştu!
bu arada Hort!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß.m.Ø -- 21 Temmuz 2007; 18:47:17 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X