Şimdi Ara

Tsubasa ve Arkadasları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler hani her çocuğu futbola özendirten o çizgifilmi nerden bulabiliriz

• torrent sitelerinde mevcut hemde bütün bölümleri...Torrent Leech te var ben görmüştüm...
  • Bir maç 2-3 bölüm sürerdi... Bir şutun kaleye gitmesi 5-10dkyı bulurdu.Bunlara rağmen çok severdim.
  • Ben GOAL ü daha çok severdim...ondada Benjamin diye bi çocuk vardı..Hatta sezar eric falan vardı..Sezar super magnum vuruşu yapardı..Benjaminin aqula vuruşu vardı...Bu iki çizgi film sayesinde dünyanın yuvarlak olduğunu hatırlardık... anasını satayım git git bitmezdi saha...
  • harika bir çizgi filmdi tsubasa...Özellikle sinirlendiği ve hırslandığı zaman efekt değişiminden gole gideceğini bildiğiniz halde heyecanlanmanız ayrı bir dumurluk...Bizim sınıfta ki bütün erkeklerin idolüydü kendisi bir zamanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Ben GOAL ü daha çok severdim...ondada Benjamin diye bi çocuk vardı..Hatta sezar eric falan vardı..Sezar super magnum vuruşu yapardı..Benjaminin aqula vuruşu vardı...Bu iki çizgi film sayesinde dünyanın yuvarlak olduğunu hatırlardık... anasını satayım git git bitmezdi saha...

Onu da çok severdim ben.
  • Tsubasa nın bi hatunu wardı.Tsubasaaaaaaaaaaaaaa derdi bole şaşırınca falan wakabayaşi vardı bide karizmatik kalecimiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne günlerdi ya hakkaten... defansta kel salak bi çocuk wardı adını hatırlıyamadım o beni bitiriyodu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

ne günlerdi ya hakkaten... defansta kel salak bi çocuk wardı adını hatırlıyamadım o beni bitiriyodu ya

bir de bir bölümünde iki kişi bir vuruş yapmışlardı ben orada kopmuştum...ama adı neydi o vuruşun hatırlayamıyorum...

• Sezar canımızdı...Kodummu yıkardı adamları
  • O ÇİZGİ FİLM HAVADA GEÇİYORDU YAWWW NEYDİ O GÜNLER
  • yokuş yukarı kaleye doğru gidişleride çok süperdi.
  • Tsubasa.

Fizik kurallarına aykırı bir oyun içerisinde akıl sır ermeyen vuruş ve tekniklerle zenginleştirilmiş uzun bir macera.

Bu çok komik;

Tsubasa ve Arkadasları
  • Burada top kaleciyi delmeye çalışıyor.
    Yine direkler yine uçanlar yine kaleciyi kurtaranlar...

Bu da çok eğlenceli;

Tsubasa ve Arkadasları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Tsubasa.

Fizik kurallarına aykırı bir oyun içerisinde akıl sır ermeyen vuruş ve tekniklerle zenginleştirilmiş uzun bir macera.

Bu çok komik;

Tsubasa ve Arkadasları

videoya yapılmış yorumlara dikkat herkezde aynı tepki yok artık.......... die gdio

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Tsubasa.

Bu çok komik;

Tsubasa ve Arkadasları

izlerken aklıma geldi oradaki kısa saçlı elemanın adıda işizaki'ydi(tabi türkçe okunusu)

• Neydi o günler ya ağzımız açık izlerdik az mı kavga ettimişimdir ablalarımla ama annem sağolsun hep izlerdim şimdi olsa kesinlikle yine izlerim
  • Goal da çok güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 19 Mart 2007; 11:35:26 >
  • hyuga vardı o da çok karizma bir topçuydu milleti darma duman ederdi mübarek kasap gibiydi.tsubasa nın arkadaşı vardı misaka mıydı neydi sonracığıma birde kalbi delik bir oğlan vardı takım kaptanı o da süper oynuyodu ama daha sonra sağlık problemi yüzünden bıraktı futbolu tsubasa nın takımı nankatsu en büyük rakipleri şitetsu(Türkçe yazılışlar)
  • siz ne diyonuz bea , biz bunun oyunu için japoncayi örenmistik nerdeyse...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.