Şimdi Ara

Tşkler Vatan Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun İPhone 5 almaya gittigimde kasada para işini hallettiklten sonra kasiyer bana bir kagit verdi ve bundan sonrasi çok şaşirtti beni...bu kagitla gidip aldiginiz reona ürününüzü açtirin kontrol ettirin nokta bile varsa aninda 0 ile degişimi yapicaz dedi agzim açik kadini izliyorm...Bagzilariniz belki günaydin der ama hakikaten ilk kez boyle ilgi alaka gordum kaldim....reyona gittim 3 kişi başimda ilgilenmeye başladi yavaşça cihazi açtilar bende kntorol ettim tek nokta bile yoktu hattimi taktim telde sorunsuz...Belkide sadece iphone lar için dir ama sanmam...Tabi bu dedigim sadece ama sadece hafta içi için geçerli sanirsam çünkü hafta sonu o kuyrukta ilgi mümkün degil Cihazlarimi artik hep burdan alicagim artik tşkler vatan pc
    Lütfen saçma yorumlar yazmayin sadece vatandan boyle birşey ilk kez gordum ve paylaşmak istedim diger cihazlar içinde geçerlimi onu merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oskis -- 22 Mart 2013; 16:38:21 >

• Dikkat beyler adam vatan computer in sahibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguneren

Dikkat beyler adam vatan computer in sahibi

allah aşkina boyle bir yorum için yazmayin sadece başimdan geçen olayi paylaştim hepsi bu..
  • Doğrudur

• quote:

Orijinalden alıntı: oskis

Bugun İPhone 5 imi satmiş ve siyahini almak için gittim topkapidaki vatan pcye..oncedende sabahtan arayip siyah varmi deyip sordugumda var dediler ona gore gittim birde ne goreyim beyaz kalmiş herneyse 2000tl idi fiyati bende cihazi burdaki ölücülere satmak yerine sahibinden 1750 tl ye sattim ve asil konu bundan sonra başliyor kasada para işini hallettiklten sonra kasiyer bana bir kagit verdi ve bundan sonrasi çok şaşirtti beni...bu kagitla gidip aldiginiz reona ürününüzü açtirin kontrol ettirin nokta bile varsa aninda 0 ile degişimi yapicaz dedi agzim açik kadini izliyorm...Bagzilariniz belki günaydin der ama hakikaten ilk kez boyle ilgi alaka gordum kaldim....reona gittim 3 kişi başimda ilgilenmeye başladi yavaşça cihazi açtilar bende kntorl ettim tek nokta bile yoktu hattimi taktim telde sorunsuz...Belkide sadece iphone lar için dir ama sanmam...Tabi bu dedigim sadece ama sadece hafta içi için geçerli sanirsam çünkü hafta sonu o kuyrukta ilgi mümkün degil Cihazlarimi artik hep burdan alicagim artik tşkler vatan pc

reon değil "reyon"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This is it -- 21 Mart 2013; 20:49:49 >

• Niye surekli uc nokta ??? Ama iphone larda artik cok sık uretim hatasi oluyor onun icindir sonradan ugrasmamak

• quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

Niye surekli uc nokta ??? Ama iphone larda artik cok sık uretim hatasi oluyor onun icindir sonradan ugrasmamak

eed haklisiniz dediginizde ama boyle bir hizmet baya güzel her tel satan yer yapmiyor çok nadir ama sorunsuz cihazlar...6.0.2 ile geldi töbe güncellemem bu sorunlardan sonra bu sürüm süper :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VATAN BİLGİSAYAR GÜVENİLİRMİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

Niye surekli uc nokta ??? Ama iphone larda artik cok sık uretim hatasi oluyor onun icindir sonradan ugrasmamak

eed haklisiniz dediginizde ama boyle bir hizmet baya güzel her tel satan yer yapmiyor çok nadir ama sorunsuz cihazlar...6.0.2 ile geldi töbe güncellemem bu sorunlardan sonra bu sürüm süper :)

Bunu yapıyolar çünkü yaptırmak zorundalar mağazadan çıktıktan sonra ayıplı ise servise incelemeye gidiyor
    Aslında iyi birşey yaptırdıkları

• Sadece iPhone'lara özel bir şey diye düşünüyorum. Çoğu elektronik marketlerde zaten iPhone'ları reyona koymazlar, kilitli raflarda bekletilir hep. Müşteri alıcağı zaman ordan kontrol ederek verirler.
  • beyazı satıp tekrar beyaz mı aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: idinc

beyazı satıp tekrar beyaz mı aldın

Belki 4s'i satmıştır 1750 tl amaaaaaa.
    Güzel soru !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhd -- 21 Mart 2013; 21:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

quote:

Güzel soru !

Siyah almak icin gittim we siyah bulamadim siyah cok sewiyordum ama malesef alamadim nese beyazla idare etcez

• Arkadaslar iphone ozel degil nokia asha 302 almıştım yakınıma ondada gittik kontrole ayrıca piranha tablet almıştık ondada gittik o yuzden iphone a ozel birşey degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkokul kaçıncı sınıftasın? Eed war reon. Nedir bunlar ?

• Monitörlerde de 0 piksel garantisi var, anında değiştiriyorlar.
    Bir kere ben de netbookumu garanti için kendilerine verdim, garantiden döndüğünde mağazada düşürüp kırmışlar. Ben daha hiçbir şey demeden bizim hatamız olmuş kusura bakmayın deyip bir üst modelin(benim model artık satııyordu) 0'ını verdiler.
    Bu zamandan beri alışverişlerimi hep vatan'dan yapıyorum, insan yerine konulalım da biraz daha pahalı olsun hiiiç farketmez

• Nedense aklıma bu karikatür geldi.

Tşkler Vatan Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ockforever -- 21 Mart 2013; 22:28:10 >
  • quote:

Bugun İPhone 5 imi satmiş ve siyahini almak için gittim topkapidaki vatan pcye..oncedende sabahtan arayip siyah varmi deyip sordugumda var dediler ona gore gittim birde ne goreyim beyaz kalmiş herneyse 2000tl idi fiyati bende cihazi burdaki ölücülere satmak yerine sahibinden 1750 tl ye sattim ve asil konu bundan sonra başliyor kasada para işini hallettiklten sonra kasiyer bana bir kagit verdi ve bundan sonrasi çok şaşirtti beni...bu kagitla gidip aldiginiz reona ürününüzü açtirin kontrol ettirin nokta bile varsa aninda 0 ile degişimi yapicaz dedi agzim açik kadini izliyorm...Bagzilariniz belki günaydin der ama hakikaten ilk kez boyle ilgi alaka gordum kaldim....reona gittim 3 kişi başimda ilgilenmeye başladi yavaşça cihazi açtilar bende kntorl ettim tek nokta bile yoktu hattimi taktim telde sorunsuz...Belkide sadece iphone lar için dir ama sanmam...Tabi bu dedigim sadece ama sadece hafta içi için geçerli sanirsam çünkü hafta sonu o kuyrukta ilgi mümkün degil Cihazlarimi artik hep burdan alicagim artik tşkler vatan pc

Ya arkadaşım kusura bakma ama öyle bir olay örgüsü kurmuşsun ki anlamak için emniyetteki şifre uzmanları gibi olmak lazım. Şimdi sen iphone 5'ini bugün sattın ve siyah almak için Vatana gittin. Burdan anlıyoruz ki sattığın iphone 5 beyaz. Ancak sen gittin ve siyah yok dediklerinde tekrar beyaz aldın boşuna zarar ettin?! Ayrıca diyorsun ki burdaki ölücülere satmak yerine sahibindende 1750 sattım? Ama zaten sen bugün teli sattıktan sonra vatana gitmiştin? Burdaki ölücüler dediğin vatan olamaz adamların takas gibi bir hizmeti yok? Kim bu ölücüler? 250 TL zararı göze almışsın neden siyah için biraz daha araştırmadın?

• banada hikaye gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ockforever

Nedense aklıma bu karikatür geldi.

Tşkler Vatan Bilgisayar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

quote:

Güzel soru !

Siyah almak icin gittim we siyah bulamadim siyah cok sewiyordum ama malesef alamadim nese beyazla idare etcez

hocam siyah var bende vodafone cihazı takas yapalım istersen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.