Şimdi Ara

TSK'nın Yeni Piyade Tüfeği Mehmetçik-1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: librarian

quote:

Orjinalden alıntı: TaskayA.ppb

Bu silahlar yaralama amaçlıymış düşmanı yaralıyor diğerleri yardıma geliyor daha çok kayıp verdiriyormuş

yaralama amaçlı silah olmaz silah ölüm demektir

Olur. M-16 ve G3 fişeklerini al eline bak ne denmek istendiğini anlarsın.
    Ama 10 metreden adamın kafasına nişan alırsan sapan bile ölüm getirebilir.
  • yeni yeni aselsanın bu tip gelişmeler göstermesi heyecan verici,
    40 yaşıma girdim aselsanın bu güne kadar bişey ürettiğini görmemiştim,
    son iki senedir
  • Silahlar görünüm olarak bomba ,scar serisine benziyor ama ben her zaman türk beyinlerinin daha iyisini yapacağını biliyorum bence kullanım olarakta çok iyi olacaktır zaten zamanı çoooktan gelmişti,hayırlı olsun askerimize
  • Ordumuza hayırlı uğurlu olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Orjinalden alıntı: oguzg

şekil olarak m4a1'e çok benziyor.

HK 416 kopyası gibi birşey.Ama çok güzelParalı komando birlikleriyle birlikte çok korkutucu olacaklar

Banada mp5 'i anımsattı ala ala

İşte Alman üretimi olan
     TSK'nın Yeni Piyade Tüfeği Mehmetçik-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 5 Ocak 2008; 22:15:35 >

• quote:

TSK'nın Yeni Piyade Tüfeği Mehmetçik-1

ne çok ıvır zıvır var yav
  • Ne diyelim ki;Askerlerimizin yüreğine cesaret,düşmanlarına korku versin.Silahlar özellikleri ile olsun görünüşleri ile olsun gerçekten çok iyi.
  • Yeni askere gidecekler şanşlı değil.Bu üretim 1 sene sürer herkes kolay kolay bu silahları vermezler verdirtmezler.Askeride lüks yoktur yine atış talimi yapmaya g3le giderler bu sefer bu silahlar altın değerindedir şimdi

Usul usul ilerliyoruz bakalım.Hayırlı atışlar diliyorum kafadan vuruşlar...

Bir tanede bana verseler ya koleksiyonuma koysam
  • test sonuçları nasıl acaba
  • hk-416 bu arkadaşlar, kendi dizaynımız değil aynı g3 gibi lisanslı üretim olur.. lakin güzel silah inş sonu hk44 gibi olmaz da ordumuzda yaygınlaşır..
  • hayırlısı olsun inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

test sonuçları nasıl acaba

Şu anda test sonuçları ile ilgili bilgi yok.

@Baracuda

Galiba silahlar testleri başarı ile geçerseler ilk olarak paralı komando birliklerinde kullanılmaya başlanılacaklar.G3ler rafa kalkar.HK-33lerde batıya kaydırılır.
  • iyide bunlar bi çok amerikan silahının aynısı sanki
  • yeni nesil silahlardaki gibi dipçik kısmına şarjör koysalardı silahında namlusunu uzatsalardı daha yenilikçi olmazmıydı birde famas'taki gibi çatal ayak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

yeni nesil silahlardaki gibi dipçik kısmına şarjör koysalardı silahında namlusunu uzatsalardı daha yenilikçi olmazmıydı birde famas'taki gibi çatal ayak ?

Tanıtım videosu
    http://uk.youtube.com/watch?v=_96PsTbhw94

Basit bir tanıtım..

Piyadeler için uzun namlulu versiyonu var.700 metre menzili var.Kısa namlulu versiyonuda 500 metre menzile sahip.Silahlar raylı sisteme sahip oldukları için ayak takmak sorun olmaz gibi

• Güzel Bir Silah Uzun ve Kısa Namlu Versiyonu Var .HK 416 yı Biraz Andırıyor Ama Bana Kalırsa Önemli Olan Yeri Mekanizması Onunda İyi Olduğuna İnanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.