Şimdi Ara

TSK nın üniformaları hakkında ne düşünüyorsunuz SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizimki klasik yeşil sade bence renkler değişmeli mavi tarzı olabilir

Bu ise amerikan ordusu bunlarda çok şekil beyaz tonda böylede olabilir bizimki

Buda rus askerleri

• sen 2005 de kalmışın galiba.bizimkiler onlarmı iyi bak.amerikaya cok benziyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 9 Şubat 2014; 14:07:39 >
  •  TSK nın üniformaları hakkında ne düşünüyorsunuz SSLİ

Yıllardır Sağ taraftaki üniforma olarak giyiliyor.
  • katil abd askerlerinin rengini mi giyek kan sıçramış o üniformalara
  • şakamısın arkadaşım, bizim şuan kullandığımızda amerikan birlikleri gibi. dijital kamuflaj, türkiyede kullanım açısından etkili. ama göze hitap tabikide kötü, bunun en büyük nedeni vücudu olmayan askerler, eski ve kullanışsız teçhizat, teçhizat yetersizliğidir. ülkemizin ordusu gerçekten teçhizat anlamında çok sıkıntılı. o dededen kalma g3ler bile başlı başına 3. dünya ülkesi kavramına tam oturur, en dandik avrupa birliği üyesi ülkelerinde taktiksel kasklar ve üst düzey silahlar kullanılır. gövde gösterisi yapmasını seven bir milletiz. özel kuvvetlerde sağlam asker kalmadı, 1.65 boyu olan üç beş delikanlıyı topladılar hadi beyler siz çok güçlüsünüz. 2002 civarı özel kuvvet elemanlarına bakın hepsi kapı kadar ve teçhizata bakın. ve şimdi bakın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoapGhost -- 9 Şubat 2014; 14:07:08 >

• Maviyi havacilar giyer, doğa da genelde yeşil renk bulunur. Giyilen şey kamuflaj olduğu için en iyi kamuflaj için yeşil kullanılması gerekir. Normal zamanlarda da yeşil tercih edilmiş bence gayet yerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcats

katil abd askerlerinin rengini mi giyek kan sıçramış o üniformalara

Amerikaya yardım edende bizzat Türklerdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asker kıyafetlerinin rengi göze güzel görünsün diye değil, ihtiyaç olan arazide asker iyi kamufle olabilsin diye seçiliyor. Her ülkenin askeri kıyafet renklerinin farklı olma sebebi budur, kamuflaj kıyafetidir bunlar.

• Yıl olmuş 2014,hala rengin,desenin arazi koşullarına ve birliklere göre değiştiğini bilmeyenler var
  • Havacılarda mavi var zaten.
    Kırmızı yapalım gitsin kamuflajın ne önemi var zaten.
  • kamufleden ziyade çoğu tshirt gibi yani ametör amerikanınki şekil derken daha gelişmiş kasklar felan
  • kullanıldığı yere göre değişir o renkler.

Karada çölde suda karlı alanda farklı kamuflaj giyilir.
  • quote:

dostum onların mütefikiyiz ama unutun nato birliğindeyiz birde
  • Yaş maks. 12

• quote:

Orijinalden alıntı: celo55

quote:

dostum onların mütefikiyiz ama unutun nato birliğindeyiz birde

işte üzücü bir durum
  • Bu üniformalar güncel değil. Bizimkiler değişti diye biliyorum. Rengi aynı ama

• Kardeş en son ne zaman asker gördün bizimkiside amerikan askerine yakın bi renk artık
  • değişen formayı ss atacak varmı bulamadım ben
  • Kamufulajların ülke ülke değişmesinin sebebi arazi şartlarıdır. Bizim ülkemiz daha çok dağ, vadi için yapılmış kamufulaj girer. Rusların çok koyudur ormanların arasında cidden kaybolurlar. En iyisi bizim havacılarınki.
  • O Kamuflajlar bölge şartlarına göre değişiyor mesela Amerika'nın ve işgal ettiği yerlerin şartlarına göre değişik kamuflajlar var.Rusların da öyle.Aslında o giydikleri sadece göstermelik kamuflaj yoksa operasyonlarda falan sadece o renkte bir kamuflaj giymiyorsun değişiyor o.Bir yerde okuduydum

Örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 9 Şubat 2014; 14:19:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.