Şimdi Ara

TS-A6911 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün pioneer bayisinden ts-a 6911 aldım 130 ytl 330 w arkadaşada sansui 600 w aldık o anfi ile kullanacak her ikimizdede pinoeer teyp var eski modellerden ben mükemmel bir şey beklemiyorum ama fiyata hala inamıyorum bu kadar ucuzladımı birde herkes eski pioneer ları çok övüyor şimdikiler iyi değilmi standart kullanımda benim işimi görür değilmi?bir sorum daha olacak önlerde takılı olanlar dandik kaliteyi etkilermi iptal edeyimmi?

• pioneer artik eskisi gibi değil.keşke almasaydin.en azindan o fiyata jvc xv serisi alabilirdin.pioneer bitti.bunu herkes biliyor.başka markalara yönel.keşke almadan sorsa idin.teybin sesini aç hayal kirikliğina hazir ol
  • o fiyata veya daha düşük fiyatlı bundan daha iyi olan bir ürün alabilirmiydim sony var ama ben fark göremedim şimdi revaçta olan hangisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

o fiyata veya daha düşük fiyatlı bundan daha iyi olan bir ürün alabilirmiydim sony var ama ben fark göremedim şimdi revaçta olan hangisi.

şimdi revaçta olanlar jvc,jbl,infinity,kicker,cadence vs.. keşke eski tip temiz bi pioneer oval alsaydın jvc nin ovalleri çok iyi ama bence genede o kadar kötü bir ürün almamışsın eğer arka panzidota koycaksan teybin de orjinal pionner ve ses kalite 45*4 gibi ise fena ses wermez ama öndeki kolonlar dandikse çıkar çünkü yüksek ses bile açmasan bile o ovallerin yanında sönük kalır ve çabuk sesi boğar
  • quote:

Orjinalden alıntı: musas

pioneer artik eskisi gibi değil.keşke almasaydin.en azindan o fiyata jvc xv serisi alabilirdin.pioneer bitti.bunu herkes biliyor.başka markalara yönel.keşke almadan sorsa idin.teybin sesini aç hayal kirikliğina hazir ol

Biten tek şey pioneerin tekeli, o yüzden fiyatlar düşük...
    insanlar "tofaş bitti, pandizot bitti, coaxial bitti, pioneer bitti" modundalar son 5-6 yıldır,
    bu moda söylemden de en pahalı amerikan mallarından en ucuz çin mallarına kadar pek çok caraudio firması nasiplendi bol bol...

• Aynı modeli bende kullanıyorum memnun kalıcaksın merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: wenon

Aynı modeli bende kullanıyorum memnun kalıcaksın merak etme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pioneer tweeter yardım ts-s20
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun önleri iptal etmene gerek yok bence ve uygun fiyata almışsın..
  • Hocam aynısından bendede var pioneer eski kalitesinde ürün üretmiyo die bişi yok iyi almısın ben aldıgımda 150 di süper cihazlar kıymetini bil 6 aydır kullanıyorum kalisesine hayranım artı arkadakileri anfiye bagladım yani anfiylede bi ayrı süper dedigim gibi cihazlar kaliteli ve sorunsuz hayırlı olsun güle güle kullan.
  • ii bir hoparlör almışın memnun kalırsın teyibin fader ayarından önleri biraz kısarsan onlarda boğulmamış olur ii bir ses elde edersin
  • bendede aynı kolonlar var.teyp gt-200.kapıdaki kolonlar danik ama sesin fazlasını arkaya veriyom.zaten tesisatı yapan adamda öle söledi.ben çok memnunum.eğer teyp in çıkış gücü iyi değilse teyp değiştirebilirsin.hayırlı olsun;)
  • saçmalamayIn Be Pıoneer bitermi hala dunyada 1 numara bilip bilmeden sacmalıyo millet ...
  • değerli bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.