Şimdi Ara

TS-A132C DEN KISIK SESTE GELEN CIZIRTI (SORUN DUZELDİ [sm=s15.gif])

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 22 Ocak 2008; 1:31:12 >

• TS-A132C ALDIM

TS-A132C DEN KISIK SESTE GELEN CIZIRTI (SORUN DUZELDİ [sm=s15.gif])
  • nasıl memnun musun???bir de fiyatı ve nerden aldığını söylersen sevinirim
  • pıoneer 6950 teyp war hoparlordenm cok kısık seste 0-12 arasınde bı cızırtı gelıyo (bole yanaın hoparlorlerden gelen cızırtı gıbı)

bızım bı arkadasla konustum sımdı takarken kastırmıslar benımde basıma geldı o geldı anlattı bıraz aynı benım yasadığım sorunlar

ınsallah dedığı gıbıdır moralım acayıp bozul du yaw

bole bı sorun yasıyan warmı baska arkadasın dedığı gıbı hoplarlorun tam oturmamasındanmı kaynıaklanıyor acaba
  • üzüldüm be dostum...neyse sıkma canını düzelir...yarın taktırdığın yere git söyle böyle böyle de adam gibi yapsınlar...haber vermeyi unutma bize
  • bızım arkadas bıde araba ısınınca gecıyo o ses demıstı dediği gibi oldu arabanın ıcı sıcacık olunca baya baya azaldı demekkı duszgunce tekrar yerlestırttırınce tamamen gıdecek

o gıttığım yerede bıdaha gıtmem artık baska bı yere gıdecem tesısatcılar alınmasın ama alayı uckaatcı bı kere doğru duzgun ıs yapdıklarnı gormedım
    anca parayı cukka yapmayı bılıyolar adam gıbı tesısatcı bulamadık koskaca ankaranın yenımahallesınde

sansıma tukuruyum ben
  • bende teybi bağlattırmak için gitiiğimde adam ön/arka ses ayarını yanlış bağlamış...dükanndan çıktım eve giderken yolda teybii kurcalarken farkettim...geri döndüm bu olmamış dedim...adam birde dönmüş teybi yapanlar teybe yanlış bağlamışlar dedii:))teyp pioneer 6950...dedimki bunu ne yap ne et yap dedim ve yaptı...adam işi bilmiyor ama teyp takmaya 20 milyon para istemesini biliyor...işini bilsin, adam gibi yapsın hakkı neyse onu da istesin...ama işini bilmeyince olmuyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UPS'den gelen cızırtı sesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

bızım arkadas bıde araba ısınınca gecıyo o ses demıstı dediği gibi oldu arabanın ıcı sıcacık olunca baya baya azaldı demekkı duszgunce tekrar yerlestırttırınce tamamen gıdecek

o gıttığım yerede bıdaha gıtmem artık baska bı yere gıdecem tesısatcılar alınmasın ama alayı uckaatcı bı kere doğru duzgun ıs yapdıklarnı gormedım
    anca parayı cukka yapmayı bılıyolar adam gıbı tesısatcı bulamadık koskaca ankaranın yenımahallesınde

sansıma tukuruyum ben

adam gibi tesistaçı istiyorsan kardeş biraz parayı basacan meterolojinin karşısında power bass var oraya git biraz kazıktır ama adamlar işin eridünya 4.cüsü arabaları bilene varcızrıtı konusuna gelince görünüşe göre anfin yok.companentler anfiler için üretilmiştir yani rms değerleri vede peak değerleri yüksektir.kısık seslerde cızırdamasının sebebi güç yetmemesi olabilir.yüksek seslerde dinlersen güç rms değerine yaklaştığı için daha kaliteli ses alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2_Fun -- 4 Ocak 2008; 18:34:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 2_Fun

quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

bızım arkadas bıde araba ısınınca gecıyo o ses demıstı dediği gibi oldu arabanın ıcı sıcacık olunca baya baya azaldı demekkı duszgunce tekrar yerlestırttırınce tamamen gıdecek

sansıma tukuruyum ben

adam gibi tesistaçı istiyorsan kardeş biraz parayı basacan meterolojinin karşısında power bass var oraya git biraz kazıktır ama adamlar işin eridünya 4.cüsü arabaları bilene varcızrıtı konusuna gelince görünüşe göre anfin yok.companentler anfiler için üretilmiştir yani rms değerleri vede peak değerleri yüksektir.kısık seslerde cızırdamasının sebebi güç yetmemesi olabilir.yüksek seslerde dinlersen güç rms değerine yaklaştığı için daha kaliteli ses alabilirsin

ortak saten 40 watt rms i olan hoparlor teypde 25 wat rms daha noolsunkı gul gıbı gecınıp gıtmelerı lazım mantıken ama ısde gulun dıkenleri ruyalarımıza kabus gıbı gırdı

daha gıdıpde duzelttıremedım demetevlerde ersın elektronık war pıoneer eskı yetkılı servısıydı bde orda sansımı deneyecem bakalım nası olacak titile titile ıyı bı yer bulacaz ınsallah

• sizin aracınız ney? acaba
  • mercedes 200e
  • aracınızda muhtemelen elektrik aksamında bir sorun var benzinlimi acaba aracınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

aracınızda muhtemelen elektrik aksamında bir sorun var benzinlimi acaba aracınız

ewet lpg kullanıyoruz arabanın akusu suanda bıraz zayıf akuden olabılırmı

gercı araba calısırkende dururkende aynı cızırtı gelıyo sadece kısık sesde duyuyorus sesı acınca muzığın gurultusu bı nebze olsun bastırıyo ama yınede cok az bısey hıssedılıyo bazen

bıde ben parcaları yazıyım

6950 teyp
    onde comp lar war
    arkada 6x9 dandikeyşın hoplarlor war (insallah onuda paynır alıcaz onumuzdekı ay)
    ayrıca 2 tane ts-s20 tweeter war
    phılıps 1 x 120 rms anfı war bıde bagajda bas war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 5 Ocak 2008; 20:34:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

aracınızda muhtemelen elektrik aksamında bir sorun var benzinlimi acaba aracınız

quote:

ewet lpg kullanıyoruz arabanın akusu suanda bıraz zayıf akuden olabılırmı

gercı araba calısırkende dururkende aynı cızırtı gelıyo sadece kısık sesde duyuyorus sesı acınca muzığın gurultusu bı nebze olsun bastırıyo ama yınede cok az bısey hıssedılıyo bazen

bıde ben parcaları yazıyım

6950 teyp
    onde comp lar war
    arkada 6x9 dandikeyşın hoplarlor war (insallah onuda paynır alıcaz onumuzdekı ay)
    ayrıca 2 tane ts-s20 tweeter war
    phılıps 1 x 120 rms anfı war bıde bagajda bas war

• ya aracın elektrik aksamında yada bağlamadan kaynaklanan problem var.. iyi bi tesisatcıya tekrar gösterirseniz iyi olur..

• SORUN NE ELEKTRIK NE SOĞUK HAVA NEDE BASKA BISEYMIS

BIZIM HOPARLORU MONTE EDEN ZAT (BEN ZAT DIYORUM KABALIK OLMASIN DIYE BASKA BISEY YAZACAM FORUM KALDIRMAZ) HOPARLOR TAM

YERINE OTURMADIĞI ICIN VIDA KULAKCIKLARINDAN BIRISINI SU MASAYA MONTE EDILEN CINSDEN BILEYI TASI ILE ILE TRASLADI

BU ZAT HOPARLORU TRASLARKEN METAL TALASLARINI BIZIM HOPARLORUN SES BOBININ ICINE DOLDURMUS

ARTIK YENIMAHALLEDE TESISATCI SECIYORUM BI KEZ SORUN OLAN YERE BIDAHA ASLA GITMIYORUM

GITTIK ERSIN ELEKTRONIKDE TEMIZLETTIK ALLAH RAZI OLSUN SENER ABI BAYA BI URASTI TEMIZLEDI

SUANDA CIZIRTIDAN ESER KALMADI GAYET IYI OLDU

ERSIN ELEKTRONIKDE KALITE SUPER WARSA YENIMAHALLE DEMETEVLER TARAFINDA OTURAN BASKA YERE GIDIPDE BENIM GIBI REZIL OLMAYIN
    ARKADASLAR SU ANDA ICIMDEN ACAYIP KUFUR EDIYORUM AKLIMA GELDIKCE SINIRLERIM TEPEME CIKIYOR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.