Şimdi Ara

Trypophobia (delik korkusu) olan var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
30.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam forumun bu konusunu okuyamıyorum direk sayfa sonuna gelip bırakıyorum bu ne ya yıllar önce bi teyzenin gzünde kurtlar çıkıyodu normalde iğrenc videolar etkilemez ama o nasıl etkilediydi demekki buymuş problem :S:S:S:S trypophobia allah belanı versin
  • Videoyu sırf aklımdaki şeyi de gösterecek mi diye izledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 24 Şubat 2013; 3:51:04 >
  • içim bi hoş oluyor fotoğraflara bakınca
  • ben bayadır çok huylanıyordum iğreniyordum böyle şeylerden demek ismi trypophobiaymış... rezalet ya bakamıorum parçalayasım geliyor o delikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: asazax

ben bayadır çok huylanıyordum iğreniyordum böyle şeylerden demek ismi trypophobiaymış... rezalet ya bakamıorum parçalayasım geliyor o delikleri

Kaşıntı geldi yine.
  • Olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan niye upladınız böyle birşeyden hiç haberim yoktu ilk videonun resmini görünce direk her yerim kaşınmaya başladı kaşınmadan da öte berbatım şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Delikleri severim.

• Hay Allahim kusacam nerdeyse dunyada en igrendigim seylerden birisi boyle seyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IJessicaAlbaI -- 12 Temmuz 2013; 5:04:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç korkum yok kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheva37

Bende de var sanırım ama benimkisi biraz garip.Hepsini hayvani bir şekilde paramparça etme isteği oluşuyor bende.Neden olabilir acaba

+1905 AKRABA VAR KIRTASİYECİ SAÇ EKTİRMİŞTİ LEVYEYLE KAFASINI DEŞESİM GELMİŞTİ GÖRDÜKÇE KAŞINIYODUM MEĞER BUNDANMIŞ ŞU AN HERYERİM KAŞINIYOR NEDENSE DİZLERİM OMUZLARIM SIRTIM FALAN ACAYİP BİR KAŞINTI TUTTU
  • Rahatsız edici değil ama mide bulandırıcı, iğrenç şeyler

O adamın saçlarıyla köpeğe ne olmuş ya
  • millet kendine hastalık arıyo anasını satım saçma sapan şeyler kime göstersen adam iğrenir tiksinir saçma sapan şeyler boş iş ya.
  • Kaşınmadım ama iğrendim,rahatsız oldum
  • Neeey, kaaaaç, o ilk sayfada ki el resimleri ne abi.
  • sadece tiksindirici
  • Uplamayın oğlum şu konuyu lanet birşey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulağım kaşındı dondurma yiyordum
  • hocam delikle ne alakası var. resimlerin hepsi komple bakıldığında iğrenç resimler.

bir tane elek resmi koy bakalım. ondan huylanıyorsan delik fobin vardır diye düşünürüm. ama bunlar zaten tiksinç şeyler.
  • Arkadaşlar konuya gerekli gereksiz photoshoplu fake resimler eklemişler, hâlbuki benim koyduğum resimler falan hep doğal şeyler.
    Öyle kurtlanmış yara resimleri falan iğrenç, şikâyet edelim silsinler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.