Şimdi Ara

Trust ZIVA Gaming Oyuncu Kulaklık + Klavye + Mouse + Mousepad 79,90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://urun.n11.com/klavye-ve-mouse-setleri/trust-ziva-gaming-oyuncu-kulaklik-klavye-mouse-mousepad-P213990234

Trust kalitesi ve çoklu sete göre fiyat gayet sıcak. Frisby Everest vs. almaktansa bu set makul geldi.İhtiyacı olan değerlendirsin.

• Kaptım bir adet teşekkürler.Millet tık hızına vs. dalmış bu fırsatı kaçırıyor güzel oldu yoksa alamazdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüdavimBey -- 26 Ekim 2017; 9:52:17 >
  • I don't trust. Frisby, Everest'den farkı yok kullanan biri olarak söylüyorum. Aliexpress de satılan makro yazılımı olan mouselar, giriş seviye mekanik klavyeler tercih edilebilir, en azından daha kullanışlı olur
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Hocam türkçe karakterlere sticker vs. yapıştırmayı sevmiyorum yamalıklı bohça gibi o yüzden o seçenek benim için yok sayılır.Ondan tercih ettim dolu dolu bir set.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüdavimBey -- 26 Ekim 2017; 9:54:38 >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    girişi seviyesi mekanik klavye 40 dolar üstü hocam :) mekanik görünümlü diyosan o başka :)
  • Klavyede multimedya veya proglamlanabilir tuş yok fakat bu fiyata yine de iyi tabiki.
  • WASD renkli olunca oyuncu klavye mi oluyor .

+7 wolfteam bebe seti gibi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata bu şekilde set olarak öneriniz nedir? Yoksa susup oturmanızı rica edeceğim.Bir sonraki bana cevabınız da bilginizin olup olmadığını kanıtlayacak yani sizi dışa vuracak.Oturup izleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıKafası -- 26 Ekim 2017; 12:38:44 >
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Otur izle .

Set önerim yok. Bu fiyata da gaming olmaz zaten. Gaming dediğin uzun süreli kullanıma dayanıklı ürün olmalı, mesela anakartlarda military class olarak sınıflandırılır dayanıklılığı belirtmek için.

Bu haliyle bebeleri kandırmak için çin menşei çöpleri gaming diye piyasaya sunan markaları tokatlamak lazım. 2 gün sonra kulaklıktan ses gelmiyor, mikrofondan ses boğuk gidiyor, mouse çift tıklıyor diye ağlıyor bebeler sonra.

Sonuç olarak çöp. 79 lira buna vereceğine black friday bekle amazon'dan klavye fare kulaklık 250-300 lira bandına 2-3 sene kullanacağın gaming çevre birimlerin olsun, eğer bu amaçla alıyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

girişi seviyesi mekanik klavye 40 dolar üstü hocam :) mekanik görünümlü diyosan o başka :)

https://forum.donanimhaber.com/frisby-fk-402qu-kablolu-klavye-10tl--129186169#129186288
    10 liraya aldım mutlu mesudum...
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Yılın kapağı olmuş hocam tebrikler bu tip vasıfsız elemanlar yüzünden insanlar sıcak fırsat paylaşamaz hale geldi hem boş boş konuşurlar hem de hiçbir fikir üretemezler.Doğal olarak da size cevap veremediler.Siz takmayın biz faydalandık çok da teşekkür ederiz.Bu tipleri kaale almayınız.
    buna çöp diyorsunuz ama daha önce bim'den 135 tlye 5+1 alcam diye konu acmissiniz, o çöp olmuyor mu hocam?

https://forum.donanimhaber.com/bim-e-16-ocakta-gelecek-5-1-hakkinda--101252748#101252748

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

https://forum.donanimhaber.com/frisby-fk-402qu-kablolu-klavye-10tl--129186169#129186288
    10 liraya aldım mutlu mesudum...

ihtiyaç ve keyif meselesi. 600 700 tl ye klavye alan da var, şahine binen de ferrariye binen de :)

• Alınır mı diye konu açmışım, alacağım diye değil . Gelen yorumlara göre de almamıştım zaten. Biraz daha ilerlersen 2016 gibi falan logitech 2+1 aldığımı görürsün incehesap'tan

Ha bir de kariyer.net diye bi site var dostum iş falan bulmak için, kullanabilirsin ihtiyaç olursa.
    bakın bide Bim'de direksiyon seti 59 tl diye konu açmışsınız. keşke profilinizi gizleseydiniz. Bim'den ses sistemi-direksiyon seti kovalayan birinin başkasının konusuna çöp demesi talihsizlik olmuş.

https://forum.donanimhaber.com/bim-e-gelecek-olan-lifemax-direksiyon-seti-hakkinda--65219092#65219092

• quote:

Orijinalden alıntı: oz84

bakın bide Bim'de direksiyon seti 59 tl diye konu açmışsınız. keşke profilinizi gizleseydiniz. Bim'den ses sistemi-direksiyon seti kovalayan birinin başkasının konusuna çöp demesi talihsizlik olmuş.

https://forum.donanimhaber.com/bim-e-gelecek-olan-lifemax-direksiyon-seti-hakkinda--65219092#65219092

Neden gizleyeyim profilimi dostum burası teknoloji forumu değil mi ? Fikir alışverişinde bulunamaz mıyız? İlla almak mı gerekir?

Ha merak ediyorsan sonrasında driving force gt almıştım 260 lira falandı herhalde zamanında 2012-2013 falan olması lazım. Hâla gıcır gıcır durur ne zaman çalıştırsam canavar gibi.

Lifemaxx almış olsaydım ne olurdu Allah bilir.

İşte o konuda da veya başka konularda forum kullanıcıları birbirlerini uyarıyorlar, önemli sonuçta para veriyorsunuz karşılığını almanız gerek.

Ha bu arada 2012'nin 59 lirası ile 2017nin 59 lirası arasında çok fark var gibi geldi bana. O gün 33 dolar ediyormuş bugünse 17 dolar. Neredeyse yarı yarıya .

• Bot işi net. çöp.

• Fiyat güncellenmiş, 89.90₺ olmuş .

Açıkçası Gaming set olması bence de hikaye. Normal 10 Liralık klavyelerden farkı yok, mekanik değilse şayet. Geri kalan ıvır zıvırlar zaten çok pahalı ürünler değil. Rampage ile aynı hemen hemen. Ama dediğim gibi klavye mekanikse iyi, yoksa çok da sıcak değil gibi.

• Normalde alınmaz ama oyuna meraklı çocuğa bu set hazine gibi gelir
    Kısaca -15 yaş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.