|
6G ye geçmeyelim. 5.5G ye geçelim. |
|

|
6G ye geçmeyelim. 5.5G ye geçelim. |
|
Düşük gecikme de yok ki, test ettiğim noktalarda birkaç ms oynuyor en fazla. Reklamlarda öyle bir anlatıyorlar ki sanki devasa bir fark olacak da hiç yapılması mümkün olmayan şeyler yapılabilecek gibi 😀 Türkiyede mikrodalga kullanan istasyonlar olmayacak ve Avrupa’da falan da yok sanırım, onun belki gecikme konusunda farkı vardır ama mikrodalga kullanılmasını istemem şahsen kamuoyunda da büyük tepkiye sebep olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic 55 -- 24 Mart 2026; 18:34:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |
|
|
Ben onu da hiçbir yerde göremedim, gerek test sinyallerinden gerek yurtdışından birçok test yaptım Ping 4G ile 20MS ise 5G ile 17MS falan oluyor. Sabit internetle bu değerlerin yarısını bile görebiliyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Haberden sadece statlarda 6G olacağını nasıl çıkardınız :) ? Sanırım Türkiye'de ilk 5G ler havalimanı ve en popüler mekanlardan stadyumlarda sunulması algı oluştursa da okuduğunuzu anlamadığınızı ve sizin gibi en az 15 kişinin de var olduğunu çıkarabiliriz. İçerlemeler ve ironiler temeli okuduğunu anlamama üzerine olunca bence acınası bir haldir. Türkiye gerçekleri :/ . Üzücü ... |
|
Asıl siz benim yazdıklarımdan 6g nin sadece stadyumlarda olacağını düşündüğümü nasıl çıkardınız. Kusura bakmayın ama sizin durumunuz daha çok acınası.Hem okuduğunuzu anlamıyor hem de cümlede hic olmayan anlamları çıkarabiliyorsunuz. Başkalarından önce kendinizi düşünmelisiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chipparacıabi -- 27 Mart 2026; 7:52:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İlginçmişsin polemikli : Kendi yazın salt stadyumdan bahsettin. İfadelerim halen geçerlidir. |
|
Dünya 4.5G yani LTE-A baya yagındır. Şuan 5.5G de vardır : 5G Advanced ( 5G-A ) |
|
Sizin anlayacağımız şekilde bir örnek vereyim o halde. Mesela siz " eve gittiğimde telefonumdan ailem ile görüntülü görüşme yapacağım, ya eve gidip ailemle görüntülü görüşme yapmasaydim ne yapardım" derseniz görüntülü görüşmeyi sadece evde yapabildiğiniz anlamı mı çıkıyor. Halen saçma bir fikri savunmaya devam ediyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Peki. |