Şimdi Ara

True Detective (2014 - ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.857
Cevap
53
Favori
118.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Dizi American Horror Story gibi gidecek hocam. Maalesef umut yok gibi.. İkinci sezon onayını da almadı zaten daha. Gelirse de yeni konu, yeni cast. Tabii Rust gibi bir karakteri de kaybetmemek için ikinci sezonda bir şey yaparlar gibi geliyor bana. Umuyorum olur böyle bir şey.

Ed hocam spoiler yememek için direk sana soruyorum dizinin gidişatta sıkıntı mı var ben sezonun bitmesini bekliyordum hepsini izlemek için ?
  • Diziyi hiç düşünmeden izleyebilirsin. Oyunculuk, kurgu, senaryo harika. Absürdlük derecesinde olmayan çok hafif bir de gothic havası mevcut. Tek sorun kendi adıma her bir sezonun ayrı senaryo, farklı oyuncular şeklinde gidecek olması. Rust Cohle karakterini göremeyecek olmam sıkıntı benim..
  • Matthew McConaughey olmayacak mı kesin yani ? Şu adamı doya doya sezon sezon izletmicekler demek ki.

Zaten izleyecektim diziyi sezonun bitmesini bekliyordum. 2.Sezonla ilgili oyuncular konu filan gibi bilgiler yok sanırım daha ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 22 Şubat 2014; 11:39:22 >
  • Yok hocam. Hatta dizinin fanları cast öneri anketleri yapıyorlar bol bol yeni sezon için. Aslında Matthew'un olmayacak olması dizi için dezavantaj. Bu kadar mükemmel bir oyuncuyu kazandırdıktan sonra gelecek sezon için o beklenti içinde olacak izleyici. Olmazsa vay HBO'nun haline.

Tabii her an her şey değişebilir. Bu kadar ilgi farklı bir yol seyrettirebilir. Dizi ikinci sezon onayını alsa netleşir her şey zannediyorum.
  • Bu haber çok kötü oldu.Matthew McConaughey olmazsa bu dizinin tadı kalmaz.Adam harika oynuyor hatta oynamıyor,yaşıyor.
  • McConaughey olmasa bile başka oyuncular gelir. Dizinin havası, kalitesi değişmesin de kimin oynadığı çok önemli değil bence...
  • büyük olasıkıkla olmayacak mattew reis başka projeleri var ayrıca bu dizide yapımcı olarak gözüküyor..
  • HBO Muhteşem bir kanal her zaman böyle yapımlar buradan çıkıyor ve dizi tam anlamıyla olağanüstü , marty karakteri zaten tanıyan tanır iyi oyuncu ama rust karakterini oynayan kişi karaktere nokta atışı yapıp oturmuş spoilerlara sonradan bakacağım izlemek isteyen düşünmeden izlesin
  • Konuya tıklayınca ilk sayfraya girilmiyor doğrudan forum ana sayfasına gönderiyor haberiniz olsun.
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    İlettim bakacaklar teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HBO kablolu kanal olduğu için rating kaygısından uzak; bu tür dizileri çekinmeden yayınlıyorlar. Parasını verip satın alanların da beklentisi bu zaten.. True Blood, Game of Thrones, True Detective, Boardwalk Empire gibi.. Ayrıca jeneriklere dikkat çekmek istiyorum.... Mevcut izleme listemde olan 3 dizinin jenerikleri de M U H T Ş E M! Ayrı bir özen gösteriyorlar sanki..
  • sneak peak yayınlandı 6. bolumden

sanırım araları bu bolumde bozulmaya başlayacak..
  • pazartesileri artık bekleme sebeplerimden biri oldu dizi...

shameless,walking dead ve true detective
  • 5.bölüm bitti az önce.

Olaylar tam çözüldü derken Rust'ın zekasıyla daha hiçbir şeyin çözülmediğini öğrenmiş olduk. Hatta adama suçunu bile itiraf ettirdi.

Son 3 bölüm çok fena olacak
  • Diziye daha başlamadığımdan introsunu dinlememiştim dün burda paylaşan arkadaş sayesinde dinledim abartısız 100 üncü dinleyişim filandır. Şimdi The Handsome Family adlı grubun 10 albümünden 5 ini bulabildim diğer şarkılarıda efsaneymiş
  • Yalnız yapımcılar kara kara düşünüyordu şimdi. Matthew'in bu oyunculuğundan sonra 2. sezondaki karakterler nasıl olursa olsun beğenilmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Yalnız yapımcılar kara kara düşünüyordu şimdi. Matthew'in bu oyunculuğundan sonra 2. sezondaki karakterler nasıl olursa olsun beğenilmeyecek.

Matthew bombayı bırakıp gidiyor resmen yapımcıların eline.
  • Dizinin introsuna hayran kaldım resmen.Günde kaç kere dinlediğimi sayamıyorum artık.Parçayı söyleyen grubun diğer şarkılarına da bir göz atıcağım.
  • işlerim dolayısıyla 5.ci bölümü şimdi izleyebildim. çoğu dizi demiyorum bak filmden iyi. felsefe ve psikolojinin karışımı çok sağlam bir oluşum benim için şimdiden izlediğim en iyi ikinci dizi oldu.

https://eksisozluk.com/entry/40539572

yellow king için ya doğru tahmin ya da çok yakın bence:https://eksisozluk.com/entry/40570804

aboohttps://eksisozluk.com/entry/40592035

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geoff Peterson -- 23 Şubat 2014; 17:52:52 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.