Şimdi Ara

True Detective (2014 - ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.857
Cevap
53
Favori
118.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziden kalite akıyor resmen gerilimde hat safhada benim anlayamadığım birkaç nokta var

95'te malum cinayet oluyor ve bu 2 dedektif bu olayı çözmeye çalışıyor tam 17 yıl boyunca iz sürüyorlar peki bu olay çözülüyor musonra bu 2 dedektifle konuşan zenciler kimler ve neden konuşuyorlar bunlarla ? kronolojik olarak bazı şeyleri oturtamadım da 2002'de ayrılıyorlar da neden ayrılıyorlar polisliği mi bırakıyor rust acaba ayrıca rust kim geçmişi tam olarak yansıtılmadı galiba filmde 2 zencinin bizim dedektiflerle konuştukları zaman 17 sene üstüne koyarsan 95'ten 2012dir yanlış değil heralde

biri biraz açıklık getirirse ana detaylara sevinirim

• Abi ilk bölüm sıkıcı falan gibi gelmişti ama yok ciddi anlamda iyi bir dizi.Öyle düşündüğüm için kendimden utandım resmen

• Bence Marty yellow king. Kendini böyle normalmiş gibi gösteriyo ama hayatı yalan
  • Yıllardır aradığım dizi ya resmen. Bu kadar iyi olacağını hiç düşünenemiştim. Matthew sen nasıl bir oyuncusun abi ya. Eğer bu adam denildiği gibi 2.sezon olmazsa ben burda bırakırım abi. Ya sen böyle birşey planlıyorsun direk bu adamla başlanılır mı abi. Artık hiç bir adam bizi tatmin etmezki.

Şuan okuduğum bir yazıdan. Kızın günlüğü

True Detective (2014 - )

Black Star rise.

not 2:

True Detective (2014 - )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 19 Şubat 2014; 3:42:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goncerivoo

Diziden kalite akıyor resmen gerilimde hat safhada benim anlayamadığım birkaç nokta var

95'te malum cinayet oluyor ve bu 2 dedektif bu olayı çözmeye çalışıyor tam 17 yıl boyunca iz sürüyorlar peki bu olay çözülüyor musonra bu 2 dedektifle konuşan zenciler kimler ve neden konuşuyorlar bunlarla ? kronolojik olarak bazı şeyleri oturtamadım da 2002'de ayrılıyorlar da neden ayrılıyorlar polisliği mi bırakıyor rust acaba ayrıca rust kim geçmişi tam olarak yansıtılmadı galiba filmde 2 zencinin bizim dedektiflerle konuştukları zaman 17 sene üstüne koyarsan 95'ten 2012dir yanlış değil heralde

Yayınlanan 5 bölümü de izledin mi? Çünkü sorularının hepsinin cevapları verildi neredeyse. Neredeyse dememin sebebi de Rust'ın tam geçmişi hala bilinmiyor.

• Bu gece başladım tüm bölümleri izledim arka arkaya soluksuz bir şekilde dizi çok bomba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @goncerivoo amaçları 5. bolumde yazıldı ve dizinin ana amacı zaten cozulemeyen cınayetler daha soylenmedı ama cinayetler bence henuz cozelemedı
    @EleSuDökenSuat buralardan bence pek fazla bırsey cıkmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 19 Şubat 2014; 8:57:14 >
  • listeye alayım
  • E05 de çok güzeldi ,
    Biraz dizi ile ilgili olmayan bir bilgi vereyim (Zira bende Discovery de yeni belgesel seyrederken öğrendim ) : Woody Harrelson'ı severim özellik ile White men can't jump ve Natural born killer's filmlerinden sonra sempatim iyice artmıştır yanlız oyuncunun babasının kiralık katil olduğunu ve gerçekten garip bir hayat hikayesine sahip enteresan bir kişilik olduğunu yeni öğrendim ve nedense oldukça garip geldi :http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Harrelson
  • 1x4'ten:
    Rust karakteri gitgide etkileyiciliğini her bölümde artırarak devam ettiriyor.Heleki orda uyuşturu çekerek aksiyona dalması çok süperdi.
    Tek kelimeyle müthiş bir dizi.

• MArty'nin yellow king ihtimali dizinin şu ana kadar verdiklerine göre imkansız bence. Konu bundan sonra değişcekse bilemiyorum ama soruştuma dönemine kadar Rust, Martin'in her haltını öğrenebilir ve davayı da arkadaşı diye bırakmazdı. Ayrılıkları da büyük ihtimalle Martin'in evliğinin bitmesinde Rust'ı suçlaması olacak. Yellow King ile ilgili değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goncerivoo

Diziden kalite akıyor resmen gerilimde hat safhada benim anlayamadığım birkaç nokta var

2012 yılında geçiyor o dedektiflerin konuştuğu sahne. 95+17 yani.

Rust ve Marty'nin yolları 2002'de ayrılmış, sanırım kavga tarzı birşey etmişler, ne olduğunu söylemiyor. 2002 yılında Rust sorguya girdiğinde adam "sana sarı kral'ı anlatırım" diyor. Bu sahne de 2002'de geçiyor. Sonradan Rust kafayı yiyor sanırım çözemediği için. Ve bir süre sonra dedektifliği bırakıp kendisi araştırmaya başlıyor.

2012 yılında yine aynı tarz bir cinayet gerçekleşiyor, ve Rust da olay yerini incelemeye gidiyor. Aslında bence katil değil, dedektifliği bırakıp kendi sarı kral'ın adamlarını bulup öldürüyor. Yani o adama Marty'nin yaptığı gibi, bulup öldürme üzerine çalışıyor anladığım kadarıyla. Onun dışında da içki felan içip bir barda çalışıyor işte. Ama ondan öncesinde ortadan kaybolmuş, sanırım yine sarı kral'ın peşine gitmişti o arada.

Bazıları diziden, bazıları benim tahminim.

• 5.Bölümü izledim ve ana hatları açıkladılar buradan yazanlarada teşekkürler.

8.bölümde sezon finali olacak o zaman cinayet 8.bölümde çözülecek madem her sezon farklı hikayeyse böyle olması lazım heralde yoksa sarkıtırlar mı 2.sezona ?
  • ne biçim aile hayatı bu kardeşim
    yaa iki erkekle hem de

ikilinin kavgası için
    yaa marty karısı ya da dava da bir şeyde anlaşamadılar veya her ikisi

bu arada rush
    karısından ayrılmış

rush katil olacağına inanmıyorum, itirafçı söylerim sana kim olduğunu dedi

bu arada marty öldürdüğü adamın rusha söylediğini unutmayalım, bunu bir kez daha yapacaksın, zaman düz bir çember

• Abi katil içerden biri ama kim?
  • 2. bölümdeyim , atmosfer , oyunculuklar , konu vs. çok sağlam ama bir türlü dizi içine çekemiyor beni , bu anlatım olayından sanırım.
  • arkadaşlar dizi süper gidiyor özellikle Matthew McConaughey abimiz oyunculuk dersi veriyor. 2. sezonda diziden ayrılacağı konuşuluyor.yapımcılar böyle bi hata yapmazlar diye düşünüyorum.

gelelim bundan sonra olacaklar hakkındaki tahminime

bizim rust sarı karalı duyunca kafayı yedi ve olayın başka mecralara kayacağını anladı ve çözebilmek için böyle bir yöntem seçti (biraz abartı ama adam manyak her şeyi yapabilir :) )olay mahalinde görülmesinin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. olayı araştırıyordu.ve bence rust ve martin 2002 den beri hala beraber çalışıyorlar.martin güvenlik şirketi gibi biyerde çalıştığını söylemişti. bu gibi olayları araştıyor olabilirler. zaten zenci dedektiflerle dalga geçtikleri her hallerinden belli oluyor.

bunlar benim tahminlerim.varsa farklı düşünceler konuşalım güzel oluyor.dizi ucu açık gidiyor bakalım ne olucak.

• HBO nun açılış jenerikleri çok iyi oluyor bknz: True Blood , bu dizide de farklarını koymuşlar en yakın zamanda başlıyacağım bu diziye
  • Son yıllarda gelen en bomba dizi , introsu bile efsane olmaya aday
  • -Gözlerinin ucunda ruhunu görebiliyorum
    -Yıpratıcı,asit gibi
    -içinde bir şeytan var küçük adam

Dizide ki replikler ve yapılan felsefe inanılmaz. Son bölümde ki yaşam ve çember muhahabbeti yine uçuk müthiş bir felsefeydi. Her bölümde Rust patlatıyor, senarist baya dolu bir adam belli kitaplarla ve felsefeyle kafayı patlatmış. Daha öncede yazmıştım sonra ki sezonlar ne olur bilmem ama bu sezon için konuşursak kendi adıma yüz yılın en iyi dizisi olduğunu düşünüyorum. Matthew McConaughey'ninde ağır bir hayranı olduk herhalde değil mi ? Daha önce buna benzer bir rolü olmamıştı bildiğim kadarı ile adam oyunculuğu döktürüyor özellikle geçmişi anlattığı sahnelerde ki tavırları,hareketleri,bakışları,vurguları felan...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.